Jump to content

SenXD

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

SenXD last won the day on May 22 2017

SenXD had the most liked content!

Profile Information

  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SenXD's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

  1. Incearca AddStatickPickup(1239,1,'coordonatele',0); asa trebuie sa mearga sigur Succes. Lasa reply daca merge.
  2. SenXD

    Propuneri

    Salutare SA-MP.RO, pentru ca nu am mai postat pe acest site de foarte mult timp brusc mi-a venit cheful si pentru ca am si timpul necesar am zis ca de ce nu? Ce vreau eu de la voi sunt niste propuneri cu ce sa fac pentru ca ideile mele sunt 0/ in timpul de fata. Tin se mentionez ca nu sunt nici profesionist nici incepator sunt mediu spre avansat. Multumesc frumos, astept niste propuneri in comentarii.
  3. Da, este o idee in curand voi scoate si versiunea 2 din filterscript. O sa includa si astfel de lucruri asa ca ramai aproape ;).
  4. Nu te supara, poti pune fisierul pe alt site de download pentru ca mie nu imi merge.
  5. Ma asteptam la mai multe comentarii nu doar la unul singur.
  6. Astept pareri, nu doar download si atat, multumesc.
  7. Salutare dragi membrii ai comunitatii sa-mp.ro . Astazi plictisindu-ma, am zis sa fac o mica "nebunie" si am creeat acest Event System. Este un sistem de event destul de ok si folositor care poate fi implementat usor cu cateva modificari intr-un gamemode RPG. FilterScript-ul contine doar 2 include-uri, acestea fiind: a_samp si zcmd. Sunt doar 3 comenzi facute cu cap : /startevent /join /stopevent La fiecare iti afiseaza un text ca de exemplu: Link de la galeria foto: https://postimg.org/gallery/3ex7irl22/ Eu insumi nu am gasit niciun bug, in caz ca gasiti unul va rog sa imi spuneti in comentarii. Astept parerile voastre alaturi de niste sfaturi si o nota de la 1 - 10. Tin sa mentionez ca sunt incepator si fiecare sfat este bine venit. Link de download: http://www.girlshare.ro/3489733677.1 Multumesc, cu stima SenXD.
  8. alexandru.marian62 este adresa mea de skype, putem comunica acolo.
  9. Ce sa spun,este un textdraw chiar frumusel...si nu inteleg care este faza cu "Are multe culori" eu inspumi as prefera un SpeedOmetru cu mai multe culori decat unul inclolor pe care il gasesti pe orice server de sa-mp... + ca tipul a muncit din partea mea ai 5/5 meriti.
  10. Pozitie: scripter Alte precizari: Niste prieteni de ai mei cauta scripter priceput....eu nu stiu multe detalii dar va voi lasa id-ul lor de skype: yurka995
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.