Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Gamemode-ul nu este creat de mine, am contribuit si eu la crearea acestui Gamemode. Contine cateva update-uri facute de mine, unele unice, altele mai putin unice, dar in totalitate proprii, fara scripturi copiate de prin alte parti.

Acest gamemode este cu 2-3 versiuni in urma fata de Gamemode-ul celor de la Pro-Gaming, pentru ca in urma cu ceva timp s-a produs o ruptura intre mine si comunitate si am continuat proiectul pe cont propriu.

ATENTIE: Sunt constient ca sunt buguri la acest gamemode. Nu este perfect si nu va fi niciodata pana nu se apuca cineva calumea de reparatiile lui. 

Ce am adus nou?

* Jobul Trucker, Jobul Fermier, Jobul Laptar (pe baza de Skill)

* Sistem de Shop cu puncte gold, Dealership special cu puncte gold.

* Masina de tutorial, dupa examenul auto (Manana).

* Teritorii si ganguri mutate din Las Venturas in San Fierro.

Mai sunt, nu imi aduc aminte in totalitate de ele, il veti testa si va veti lamuri.

Imagini: http://imgur.com/a/DGa7J

Link 1: http://www.girlshare.ro/3489294451.5

Link 2: http://www90.zippysh...Esurs/file.html

Baza de date se afla in arhiva.

Ofer si asistenta. Nu are vulnerabilitati sau comenzi ascunse, acest gamemode fiind postat din cauza cuiva (se stie el).

O zi buna, daca te-am ajutat ma simt bine ca am reusit sa o fac :)

CREDITE: Dizzy & Razvanz

Edited by Lothbrok
  • Upvote 1
Posted
Acum 8 minute, IsseiDxD4 a spus:

De ce primesc aceasta eroare ?

120d2f7c3a310af9344e5795cd9f49bc.png

Pentru ca acest SCRIPT nu este pentru incepatori :) !

Posted
Acum 3 ore, Lothbrok a spus:

Gamemode-ul nu este creat de mine, am contribuit si eu la crearea acestui Gamemode. Contine cateva update-uri facute de mine, unele unice, altele mai putin unice, dar in totalitate proprii, fara scripturi copiate de prin alte parti.

Acest gamemode este cu 2-3 versiuni in urma fata de Gamemode-ul celor de la Pro-Gaming, pentru ca in urma cu ceva timp s-a produs o ruptura intre mine si comunitate si am continuat proiectul pe cont propriu.

ATENTIE: Sunt constient ca sunt buguri la acest gamemode. Nu este perfect si nu va fi niciodata pana nu se apuca cineva calumea de reparatiile lui. 

Ce am adus nou?

* Jobul Trucker, Jobul Fermier, Jobul Laptar (pe baza de Skill)

* Sistem de Shop cu puncte gold, Dealership special cu puncte gold.

* Masina de tutorial, dupa examenul auto (Manana).

* Teritorii si ganguri mutate din Las Venturas in San Fierro.

Mai sunt, nu imi aduc aminte in totalitate de ele, il veti testa si va veti lamuri.

Imagini: http://imgur.com/a/DGa7J

Link 1: http://www.girlshare.ro/3489294451.5

Link 2: http://www90.zippysh...Esurs/file.html

Baza de date se afla in arhiva.

Ofer si asistenta. Nu are vulnerabilitati sau comenzi ascunse, acest gamemode fiind postat din cauza cuiva (se stie el).

O zi buna, daca te-am ajutat ma simt bine ca am reusit sa o fac :)

Poti pune si pe fileshare?

Posted
4 minutes ago, xStrike said:

Cinca nu are virusi dc apare 3/56

Nu deterioreaza PC-ul cu nimic, e ca si cum tu ai avea sa zicem varicela.

17 minutes ago, IsseiDxD4 said:

De ce primesc aceasta eroare ?

120d2f7c3a310af9344e5795cd9f49bc.png

O fi din cauza PC-ului tau, are prea multe linii si nu iti permie PC-ul sa compileze.

Posted
Acum 21 minute, xStrike a spus:

Cinca nu are virusi dc apare 3/56

Antivirusuri-le mai proaste il detecreaza ca virus , nu ai vazut , Avast , avg , bitdefender nu il detecreaza ..

Posted
37 minutes ago, Lothbrok said:

Nu deterioreaza PC-ul cu nimic, e ca si cum tu ai avea sa zicem varicela.

O fi din cauza PC-ului tau, are prea multe linii si nu iti permie PC-ul sa compileze.

Nu este din cauza calculatorului ( i5 4460 , 8 gb ram , 1 tb )

Am incercat si de pe laptop , tot la fel face.

Posted

Ce pot sa zic...buguit rau, insa e bun, se poate de facut ceva bun din el. Multumim pentru postare, 9/10.

sal

Posted
2 hours ago, VladDz. said:

Ce pot sa zic...buguit rau, insa e bun, se poate de facut ceva bun din el. Multumim pentru postare, 9/10.

Am zis clar ca este un gamemode foarte buguit, e doar "furat" sa pot zice asa de pe Pro-Gaming.

Trebuie sa ai creier de otel ca sa il repari.

Posted
1 minute ago, Tud0r. #Codat #Imparat said:

bun...in primul rand

Virusscan ca mi-a inebunit anti-virusul.

In al doilea rand ... pacat ca l-ai pus pe net:d

Mie unul nu imi afecteaza PC-ul si virusii aia sunt inofensivi.

De ce l-am pus pe net? Pentru ca sa se deschida 10000 de servere cu GM-ul marelui 'scripter' Emda.

Posted
Acum 1 minut, Lothbrok a spus:

Mie unul nu imi afecteaza PC-ul si virusii aia sunt inofensivi.

De ce l-am pus pe net? Pentru ca sa se deschida 10000 de servere cu GM-ul marelui 'scripter' Emda.

Adevarat dar ... oricum gamemode-ul tau e superior.Server-ul lui Emda e de kkt..

Oricum cum de ai pus mana pe gm?:D

Posted (edited)

Oricun acum realizez ca mai toti pseudo-scripterii vor avea sv oricum felicitari pt, munca depusa

EDIT: Am intrat in gamemode si vad ca are si cateva bube:d nu comenzi ascunse ci comenzi pe strcmp (yei!):d

Puteai sa pui si tu o capcana cv ca nu toti pseudo-scripterii sa isi faca sv,dar asta e:d

Edited by Tud0r. #Codat #Imparat
Posted
1 hour ago, Tud0r. #Codat #Imparat said:

bugs nu are dar are comenzi pe strcmp:d

Are si buguri, dar nu stau sa le enumar. Asta e versiunea luata de la ei pe server, cea care a rulat inainte de wipe + cateva ajustari aduse.

Si ti-am zis ca vreau ca toti sa isi deschida server cu acest gamemode, dar recomand sa aveti nervi de otel pentru al repara.

Posted
Acum 11 ore, Lothbrok a spus:

Are si buguri, dar nu stau sa le enumar. Asta e versiunea luata de la ei pe server, cea care a rulat inainte de wipe + cateva ajustari aduse.

Si ti-am zis ca vreau ca toti sa isi deschida server cu acest gamemode, dar recomand sa aveti nervi de otel pentru al repara.

Nervi de otel adevarat...m-am uitat prin script , cat si prin server si am vazut ca e mult de lucru...:d