Jump to content

Lothbrok

Membru
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lothbrok

  1. Comanda aia a fost scoasa, daca nu, comanda e /cafea .
  2. Eu nu bag mana in foc, daca voi incerca sa redeschid o comunitate, sa vad cati bani o sa am, daca iti zic raspunsul in vinerea mare, are ceva?
  3. Descriere produs: Cont steamCat sunt dispus să plătesc: pana in 10kk pe b-zone 1Alte detalii: ofer si rog seriozitate
  4. Il stiu pe D@rksone de cand scripta o vreme pe PrO-Gaming, dupa tot am tinut legatura cu el. Dar in prezent din cate stu numai are legatura cu SAMP-ul.
  5. da, astept un facebook sau ce stii tu sa faci.
  6. Niste poze cu gm-urile facute de tine? PM.
  7. Dati-mi PM cu detalii despre voi, dupa ne vom auzi pe skype intr-o comfa.
  8. Salutare, SA-MP.ro, sunt Lothbrok si caut o echipa pentru bGaming.ro. Am nevoie de un scripter foarte priceput pe care o sa il platesc in functie de complexitatea unui fiecare sistem, un designer care se va ocupa de designul forumului si de un player ca se va ocupa de reclama pe diferite grupuri pe facebook, etc. Pentru detalii, PM or reply. Ofer si rog seriozitate. De ce doresc sa fac rGame.ro? rGame.ro va fi bazata in special pe un server de samp, dar ne vom gandi sa achizitionam si alte servere (cs / ts / radio). Avem banii necesari sa platim promovari / hostul si serviciile dvs.
  9. Nu ma refer la Puscaria Jilava, langa puscarie este un departament de PC unde lucreaza Steptu.
  10. Sunt foarte aiurea cele actuale De aia nici nu imi pun avatar. PRO.
  11. Daca taceai, filozof ramaneai! Am zis, este parerea mea, cine nu ii convine, ce sa zic....
  12. Are si buguri, dar nu stau sa le enumar. Asta e versiunea luata de la ei pe server, cea care a rulat inainte de wipe + cateva ajustari aduse. Si ti-am zis ca vreau ca toti sa isi deschida server cu acest gamemode, dar recomand sa aveti nervi de otel pentru al repara.
  13. Mie unul nu imi afecteaza PC-ul si virusii aia sunt inofensivi. De ce l-am pus pe net? Pentru ca sa se deschida 10000 de servere cu GM-ul marelui 'scripter' Emda.
  14. Am zis clar ca este un gamemode foarte buguit, e doar "furat" sa pot zice asa de pe Pro-Gaming. Trebuie sa ai creier de otel ca sa il repari.
  15. Salutare, SA-MP Romania, acest topic este creat pentru a clarifica unele lucruri pe care le pot discuta aici cu alti jucatori de San Andreas MultiPlayer. In ultima luna, am tot intrat pe diferite grupuri de SAMP (pe Facebook) si am cautat server, iar eu le-am adaugat in lista de favorite, iar acum cand deschid clientul si dau un refresh, majoritatea serverelor inchise. Multi isi deschid propriul server de SAMP cu gandul de a castiga cativa euro si cu gandul ca este foarte usor sa detii o comunitate de gaming sau doar comunitate care se bazeaza pe SAMP. Ei bine, este ca si cum ti-ai cumparat un business, daca faci investitii foarte mari ai sanse sa iesi in profit, daca dai niste amarati de 5 euro doar pe host la o firma de hosting de proasta calitate (aici ma refer la cele noi) ai sansa mica sa reusesti sa iesi in profit. Din cate am obeservat, playerii romani cauta ceva ce este unic si nu a mai fost vazut pe un server de SAMP, e mai dificil sa-i faci si pe altii sa le placa, dar daca tie iti place ce faci, primul pas e facut.... Trebuie sa ai un partener sa te ajute cu scriptingul, altul cu o reclama, altul cu forum etc. Daca ai asemnea skilluri ai putea sa iti deschizi server, dar nu ai timp de administrare si pui un necunoscut care in viitor iti va fura totul si isi va deschide o comunitate, la randul ei acea comunitate va fi inchisa si lasata in paragina. Multi isi deschid server timp de o luna, atunci vede ca nu are playeri si donatii il inchide. "Ce am facut oare de nu am avut player, peste o luna am sa imi deschid o noua comunitate, un nou inceput" ... iar povestea continua.\ Singurele servere de samp care sunt chiar vechi este in special B-Zone si sa zicem Bugged care are 4 ani in acest ( daca nu ma insel). De ce au ei acest succes? In primul rand, dau dovada de seriozitate si update-uri lunare cel putin si pe ei in prezent nu ii mai intereseaza banii pentru ca banii vin singuri fara a face nimic. Bineinteles, si aceste comunitati au avut un inceput si fiecare trebuia platit, dar pentru ei acum e ca un business. Va urma.. Acest topic a fost creat pentru a vorbi despre servele de SAMP din ROMANIA cu ceilalti playeri.
  16. Nu deterioreaza PC-ul cu nimic, e ca si cum tu ai avea sa zicem varicela. O fi din cauza PC-ului tau, are prea multe linii si nu iti permie PC-ul sa compileze.
  17. Cei de la B-Zone au serverele hostate la Jilava de catre Dani_Steptu
  18. VirtualGame edit. Panelul se gaseste si pe net :-j.
  19. Gamemode-ul nu este creat de mine, am contribuit si eu la crearea acestui Gamemode. Contine cateva update-uri facute de mine, unele unice, altele mai putin unice, dar in totalitate proprii, fara scripturi copiate de prin alte parti. Acest gamemode este cu 2-3 versiuni in urma fata de Gamemode-ul celor de la Pro-Gaming, pentru ca in urma cu ceva timp s-a produs o ruptura intre mine si comunitate si am continuat proiectul pe cont propriu. ATENTIE: Sunt constient ca sunt buguri la acest gamemode. Nu este perfect si nu va fi niciodata pana nu se apuca cineva calumea de reparatiile lui. Ce am adus nou? * Jobul Trucker, Jobul Fermier, Jobul Laptar (pe baza de Skill) * Sistem de Shop cu puncte gold, Dealership special cu puncte gold. * Masina de tutorial, dupa examenul auto (Manana). * Teritorii si ganguri mutate din Las Venturas in San Fierro. Mai sunt, nu imi aduc aminte in totalitate de ele, il veti testa si va veti lamuri. Imagini: http://imgur.com/a/DGa7J Link 1: http://www.girlshare.ro/3489294451.5 Link 2: http://www90.zippysh...Esurs/file.html Baza de date se afla in arhiva. Ofer si asistenta. Nu are vulnerabilitati sau comenzi ascunse, acest gamemode fiind postat din cauza cuiva (se stie el). O zi buna, daca te-am ajutat ma simt bine ca am reusit sa o fac CREDITE: Dizzy & Razvanz
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.