kwnx Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Poziţie: Scripter & MapperAlte detalii: Vreau sa readuc popularitatea serverelor de Stunt, dar nu pot asta fara ajutorul vostru, am nevoie de 1 Scripter(m-ar ajuta foarte mult daca ar fi cineva cu o vechime in sa-mp de vreo 4-5 ani si matur) si mai multi mapperi, cine doreste sa lase reply, o sa cer drept dovada 1-2 dintre cele mai bune lucrari facute de el xD. Astept multe propuneri, si va asigur ca ceea ce o sa facem, chiar merita. Dupa ce o sa termin serverul in proportie de 40-50% o sa postez o descriere pentru a va influenta decizia mai mult spre obiectivul meu
ImpulsE Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Daca ai nevoie de ajutor pe partea de web development/design grafic eu te-as ajuta cu cea mai mare placere.
kwnx Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 4 hours ago, ImpulsE said: Daca ai nevoie de ajutor pe partea de web development/design grafic eu te-as ajuta cu cea mai mare placere. Scuze, caut doar persoane specializate in scripting/mapping ^^
Daedric-Fox Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ma ofer eu, scripter. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
kwnx Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 15 hours ago, DaEdRiC-FoX said: Ma ofer eu, scripter. Te rog sa imi prezinti una sau doua realizari de-ale tale in domeniul scriptingului.
kwnx Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 Se pare ca dintre romani nu ai de unde alege, mi-am gasit un partener englez, puteti da T/C xD.
Grigo Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Acum 13 ore, KnowN a spus: Se pare ca dintre romani nu ai de unde alege, mi-am gasit un partener englez, puteti da T/C xD. Esti moderator poti inchide singur topicul My WebSite GamingZone.Ro
WiDuAlK Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Acum 2 ore, Grigo a spus: Esti moderator poti inchide singur topicul noi suntem Moderatori Scripting, doar la sectiunea ajutor scripting>tutoriale>discutii scripting>cerere tutoriale avem acces, restul Wopss, Viorel si Mafia au acces 1 @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Grigo Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 La 12/20/2015 at 13:15, WiDuAlK.SaMp a spus: noi suntem Moderatori Scripting, doar la sectiunea ajutor scripting>tutoriale>discutii scripting>cerere tutoriale avem acces, restul Wopss, Viorel si Mafia au acces Corect, bafta ! My WebSite GamingZone.Ro
Recommended Posts