Jump to content

ImpulsE

Membru
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

ImpulsE last won the day on April 4 2022

ImpulsE had the most liked content!

3 Followers

About ImpulsE

  • Birthday 11/21/2000

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

1,475 profile views

ImpulsE's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

24

Reputation

6

Community Answers

  1. Ai versiunea gresita a plugin-ului, nu fiecare versiune de linux se potriveste cu ce sistem de operare ai pe server. https://github.com/pBlueG/SA-MP-MySQL/releases Pe link-ul pe care ti l-am dat mai sus poti alege dintre versiune de Debian8 si CentOS, respectiv Debian8, incearca-le pe toate trei si lasa un reply in topic daca ai reusit sa rezolvi problema sau nu ai gasit versiunea buna pentru sistemul tau de operare de la server.
  2. @Eduard FRT este posibil sa iti faci script care sa detecteze daca jucatorul este in apa, dar pentru asta trebuie sa iti faci un timer sau sa bagi codul in OnPlayerUpdate daca vrei ca sa functioneze mereu, daca ai nevoie de el doar la o comanda este usor, bagi doar o conditie. Daca il faci cu timer sau OPU ai foarte mari sanse sa ai un lag foarte mare pe un server cu multi jucatori.
  3. @# keNT bagă-ți plugin-ul crashdetect și pornește server-ul așa și postează un reply cu ce erori îți dă așa când pică.
  4. ImpulsE

    Hosted Tab

    Help and Info About Game-mp Game-mp is the exclusive provider of game server listings for SA-MP. These listings appear on the Hosted list, seperate from normal public servers. Appearing on a seperate list may increase exposure of a server to potential players. Use of this service is optional and not required in order to run an SA-MP server. EDIT: si nu sunt mii de servere, sunt doar 296 de servere
  5. ImpulsE

    Hosted Tab

    E faptul ca o sa iti apara server-ul in lista de hosted pe sa-mp..
  6. ImpulsE

    Bug server

    Respecta modelul, T/C.
  7. Ti-am zis sa faci ceva sa vedem ce probleme are si zici ca nu te ajuta nimeni ca suntem dupa bani? Eu iti sugerezi sa faci ce ti se zice in topic ca vrem sa te ajutam dar din cate observ tu nu incerci nimic..
  8. Ce folosesti pentru stocarea masinilor in cars.cfg? Dini, y_ini sau ce? Daca nu stim asta nu avem cum sa iti zicem cum sa stergi masina din fisier.
  9. Astea nu sunt erori, sunt avertismente care iti zic ca variabila ZombieSpawns si globalStats nu sunt folosite, asta nu ar trebui sa iti afecteze deloc felul in care iti merge gamemode-ul pe server, compiler-ul doar iti zice ca ai acele variabile nefolosite sa le stergi daca nu o sa le folosesti fiindca doar consuma memorie.
  10. Adauga la OnPlayerConnect asta: canNewbie[playerid] = 1; Fiindca nu aveai voie sa scri pe chat la inceput si asa nu pornea timer-ul, scuze, uitasem sa trec partea asta in pastebin.
  11. http://pastebin.com/QGwVbYtm
  12. Daca ai host trebuie sa iti faci din cpanel remote connection la IP-ul de pe care incerci sa te conectezi daca nu sunt pe aceelasi host baza de date si panel-ul sau gamemode-ul.
  13. Trebuie sa pui IP-ul pe care este baza de date.
  14. Ai baza de date pe localhost, nu? Daca da in acest caz schimba 10.2.1.48 in localhost la adresa IP trecuta in gamemode ca IP-ul bazei de date.
  15. http://pastebin.com/P0KSAvw1 Incearca asta, tu acolo unde setai VW-ul la casa aveai SELECT in loc de UPDATE.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.