WiDuAlK Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Am observat de-alungul timpului ca atunci cand primesc PM nu ma anunta, trebuie sa observ eu,si asta se intampla dupa in jur de 30 minute dupa ce mesajul a fost trimis. Propun ca atunci cand primesti un mesaj, sa iti dea o avertizare, ceva vizibil. @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
NoNamed Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Am observat de-alungul timpului ca atunci cand primesc PM nu ma anunta, trebuie sa observ eu,si asta se intampla dupa in jur de 30 minute dupa ce mesajul a fost trimis. Propun ca atunci cand primesti un mesaj, sa iti dea o avertizare, ceva vizibil.Poi eu am o cifra care reprezinta numarul de mesaje, lipita de acel pliculet . La tine nu e asa ?
WopsS Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Vezi ca la Notification Settings (https://forum.sa-mp.ro/notifications/options/) ai Show pop-up when I have a new message. Bifeaza-l.
NoNamed Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Vezi ca la Notification Settings (https://forum.sa-mp.ro/notifications/options/) ai Show pop-up when I have a new message. Bifeaza-l.Cand am zis sa faci asa ceva pentru cei de la IPS Support nu ai raspuns .
WiDuAlK Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Poi eu am o cifra care reprezinta numarul de mesaje, lipita de acel pliculet . La tine nu e asa ?Ba da, pai aia zic, pana observ eu acea cifra minuscula trece mult timp @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE
Recommended Posts