WiDuAlK Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Salutare, am luat eu cu un tovars(pertener) un host de la [rul=http://www.xtremehost.ro/]Xtream host si observ ca firma pica cam aproape in fiecare zi :| . deci , va anunt si pe voi nu luat de ei , pentru ca asa se intampla si cu voi... nu am nimic cu ei , dar doresc sa va anunt inainte de a lua de la ei , ca sa stiti din inainte la ce sa va asteptati! Quote @WiDuAlK Tutorial`s: PAWN pentru SA:MP in Notepad++Tutorial Register-Login MYSQL R39 Tutorial etape de register Cum sa creezi un PayDay (2 METODE)Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 1 Cum sa creezi o factiune de la 0 PART 2 Cum sa creezi o factiune de la 0 partea a 3-a (ULTIMA)Functii folositoare din NEW.PWN Tutorial Engine Vehicle Optimizare simplitate si stil Foreach inlocuieste loop-ul SSCANF si ZCMD Cum sa creezi o poarta miscatoare Tutorial cum sa creezi un radio pe server si cum sa iti creezi melodi pentru ascultat pe server Cum sa tii un server din PC folosind HAMACHI Documentatie* Despre hack-uri Servicii: Servicii Scripting & Mapping Produse: Farmer Job Realistic Drugs Dealer System [SA-MP] UNIQUE Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTuNNe Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Am avut si eu de la ei...nu am fost multumit de ei... Tocmai de asta de acum imi folosesc propile dedicate. Quote Ofer servicii de web designer/developer(contact me pentru portofoliu etc) Metode de plata: Paysafecard,Skrill,PayPal,Bitcoin Ofer si servicii de Penetration Testing. Vand si VPN-uri. 5 euro pe luna Skype: live:mrtunne.tkcode Discord: https://mrtunne.info/discord Link to comment Share on other sites More sharing options...
.shadoW Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Si eu am avut host la ei pana Sambata. Am trecut la TraficHosting si au preturi foarte bune ping mic. Daca sunteti interesati TraficHosting ofera reducere la un host samp 100 de sloturi la doar 5 Euro in loc de 7 Euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliaS Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 xStyle aici nu facem reclama ne da-m cu parerea: Eu am avut de la ai acum 7 luni dar pe atuncea mergea binisor acum nustiu ce mai fac bajeti.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrAndrei Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Eu am de la 0 ping , nimeni nu cred ca are de comentat nimic la adresa lor. Profesionalism, principalul cuvant cu care pot sa ii caracterizez. Iar in domeniul website-ului, clar MxHost raman cei mai profesionalistiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliaS Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 (edited) Cele mai bune hosturi web pentru mine ar fi:mxhost,krong care este in parteneriat cu 0ping Edited April 14, 2015 by AliaS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoNamed Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 XtremeHost sunt "varza" ... daca-ti iei un host de sa-mp si strangi 5 playeri iti pica server-ul ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AroWnD_ Posted April 14, 2015 Report Share Posted April 14, 2015 Nu e prima oara cand aud ceva rau despre aceasta firma z_ Quote Skype : samp_arownd Yahoo : wos_sunrise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts