Gireada Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Am facut la cererea lui cHoZen un sistem de vehicule personale.Info:Puteti seta dvs. cate vehicule sa aiba jucatorul schimband [pawn]gmaxperscar[/pawn].Comenzi:[pawn]/acreatecar/asellcar/adestroycar/vcumpara/vvinde/vvindelui/acceptav/refuzav/vneon/cumparaneon/setnumar/mycars/vpark/apark/asetpret[/pawn]Info v5:- adaugate textdraw.- reparat comenzile buguiteInfo v3:- adaugate 2 comenzile pentru admin: rpv, rtpv.- adaugate sa setezi de la ce nivel poti cumpara vehicululInfo v2:- refacuta comanda /manual- adaugate 2 comenzi pentru admin- adaugate 3DTextLabelTextPoze:[img width=500 height=400] [img width=500 height=400] [img width=500 height=400] [img width=500 height=400] Adaugate in v2:[img width=500 height=400] [img width=500 height=400] Adaugate in v4:[img width=500 height=400] [img width=500 height=400] [img width=500 height=400] [img width=500 height=400] [img width=500 height=400] Adaugate in v5[img width=500 height=400] Download:v5(ultima):[download]http://pastebin.com/FuUHaTti[/download][download]http://www.solidfiles.com/d/6ab8122141/[/download]Cum sa-l instalezi:1.Pentru ati merge acest sistem, trebuie sa ai in folderul scriptfile doua foldere. Primul Vehicule, iar al doilea JucatoriVehicule.2.Daca mai ai alt sistem in GM scoatel.3.Numara cate vehicule ai in GM si schimba 86, cu numarul vehiculelor din GM+1. gbuyablecars = 864.Aveti nevoie de a includerul mSelection.incDaca urmezi acesti pasi, nu ti se vor incurca id-urile la vehicule. Daca te-am ajutat +1 me. 1
ReaxoR Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 GOOD JOB Gireada auzi am si eu o rugaminte poti scoate si mie sistemul de neon te rog ca am unul si cand dau respawn imi ramane neonu pe strada [MAP]Noul Cartier - http://www.sa-mp.ro/forum/index.php?topic=31520.0
Gireada Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Adauga astea in la comanda [pawn]DestroyObject(neon[vehicleid][0]);DestroyObject(neon[vehicleid][1]);DestroyObject(neon[vehicleid][2]);DestroyObject(neon[vehicleid][3]); neonon[vehicleid] = 0;[pawn] si vehicleid il schimbi cum ai tu in comanda. De ex: vehid, idx ....etcSi scoate tu sistemul acela ca cu acest fs, neoanele raman salvate
BuBu Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Frumos gireada, bravo deoarece multi cauta un astfel de sistem.
Gireada Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Frumos gireada, bravo deoarece multi cauta un astfel de sistem.Mersi si acuma nici nu mai trebuie sa te chinuii cu [pawn]PlayerInfo[playerid][Pkey][/pawn]
xxSPEEDYxx Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Lawl, s0b xD But, guuud jub ! ) Fara reclama in semnatura!
Gireada Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Am uitat sa fac comanda de settime pe server si mi-a fost lene si miam luat sob-ul din diferite motive.
Alexica721 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 mie personal imi place multi player cauta un sistem "complex"tu ai acest sistem "complex"bravo1000/10 M-am lasat de comunitatea sa-mp.ro
[RMS]Yakuza Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Frumos ..Pute-ai sa pui in forma de dialoguri lista cu comenzi .. ...Bravo 5/5 :] Scriptez for $$, Detalii,add sampofficial.
Guest Rock Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Yakuza" post="132617" timestamp="1360604761"]Pute-ai sa pui in forma de dialoguri lista cu comenzi .. ...Sunt de acord cu el.Ar fi aratat mult mai profesional.Si e bun.Ma bucur ca vad ceva nou pe aici.Bravo.
mApY. Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Iti recomand si eu sa faci dialoguri asta ca un update
Dekker Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Foarte tare , folositor pentru cei care cauta asa ceva. 10/10 [email protected] - Orice mapa doriti , add me !
Stefan Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 mi se pare interesant numai ca nu reusesc sa aflu cate masini am in GM unde vad asta? if(!strcmp(cmdtext, "/q", true)) { Ban(playerid); return true; }
Gireada Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Numeri cate functii [pawn]AddStaticVehicle, AddStaticVehicleEx, CreateVehicle[/pawn]
Diabolik Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Foarte bun sistemul de masini personale , cautam de mult asa ceva , multumesc. LISTA - GAMEMODE-URI SA-MP - Le gasiti pe toate aici: http://twiriock.com/3MGP
Andr3yutzu Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Nu o sa faca nici un update deoarece el nici macar nu stie ce-i in pluginu acela , vreti sa va dau eu pluginul original ? www.sa-mp.com el doar a tradus niste texte :)
Gireada Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 1.Ce am tradus eu? Ma omule tu poate nu ma cunosti, aratimi mie acelasi fs numai ca in alta limba. Si cred ca acuma zici ca si sistemul de case si cel de create clan este tradus? Si eu deja lucrez la un update. Si dami dovezi nu doar samp.com ca acolo sunt vreo 20.2.Stii macar care e difenta dintre un plugin si filescript.3.Daca nu teai uitat la activitatea mea de scripter, nu te baga.4.Am combinat romana cu engleza doarece vroiam sal fac in romana, dar unele cuvinte suna aiurea in romana.
Andr3yutzu Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Stai linistit ca am mai multa experienta ca tinee cand jucam eu sa:mp tu nu aveai PC asa ca taci fratele meu din gura eu joc sa:mp de cand era 0.2x asa ca taci scriptez de la 0.3a asa ca incodata taci Pluginu ala il gaseai pe google acuma 2-3 luni cand mam lasat de sa:mp si House System ? WTF era pe RSS de cand a aparut =))
Guest Rock Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Stai linistit ca am mai multa experienta ca tinee cand jucam eu sa:mp tu nu aveai PC asa ca taci fratele meu din gura eu joc sa:mp de cand era 0.2x asa ca taci scriptez de la 0.3a asa ca incodata taci Pluginu ala il gaseai pe google acuma 2-3 luni cand mam lasat de sa:mp si House System ? WTF era pe RSS de cand a aparut =))Iao mai usor rambo.Daca te lauzi atat cum se face ca habar nu ai diferenta dintre un fs si un plugin?De preferabil sa nu raspunzi, inca un post de genul si ai warn.Totusi o sa raspund eu pentru tine, esti genul de pusti care se lauda cu ceva de care nu are habar.PUNCT!.
Gireada Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Stai linistit ca am mai multa experienta ca tinee cand jucam eu sa:mp tu nu aveai PC asa ca taci fratele meu din gura eu joc sa:mp de cand era 0.2x asa ca taci scriptez de la 0.3a asa ca incodata taci Pluginu ala il gaseai pe google acuma 2-3 luni cand mam lasat de sa:mp si House System ? WTF era pe RSS de cand a aparut =))Nu e vorba ca joci din 0.2x, ca din 0.2x sau asaugat functii noi, si lucruri noi. Daca imi postam sistemul de peruci, cred ca imi ziceai ca si pe ala lam furat si ca nu am stat dupa fiecare skin sa ii iau pozitia obiectului.De exoerienta si eu scriptez si fac mape din 0.3a
Gireada Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Iti recomand si eu sa faci dialoguri asta ca un update Nu cred ca o sa fac cu dialoguri deoarece multi au probleme cu dialogurile.
Recommended Posts