Jump to content

BuBu

Membru
  • Posts

    456
  • Joined

  • Last visited

    Never

About BuBu

  • Birthday 05/27/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BuBu's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Da-ne exact liniile din gamemode de unde iti detecteaza crashdetect ca sa te ajutam.
  2. Incearca sa inlocuiesti cu [glow=red,2,300]SetPlayerSpecialAction(playerid,SPECIAL_ACTION_USEJETPACK);[/glow] sau daca nu spunene exact ce iti zice cand dai /jetpack? nu til dau sa ce. Iar /rac sa mearga la toata masinile selecteaza de la ce idcar pana la ce idcar de exemplu de la 1 pana la 50 sau cum ai tu. (/oldcar in game or /dll)
  3. Te invat eu ceva mai usor defineste fiecare masina de genu crips1 = createvehicle(x,y,z,etc) si tot asa si dupa vei trece id exact la onplayerstatechange asa am si eu la eXtream deoarece cand vei adauga poate o masina noua si aceasta poate se afla intre ele iar trebuie sa le faci denou ) , daca ai inteles e okay daca nu iti explic denou mai clar ca acum sunt grabit ca plec in oras.
  4. Incearca acest sistem http://pastebin.com/0TuFrs1g , il stiu de mult timp.
  5. Eu astept varianta buna pe filelist ca e CAM macar BBRIP ca dupa il vad pe DVD si deasta daca ma uit , ma uit calumea frate nu in purici =))
  6. Da-ne comanda /v buy sau care o ai cand cumperi masina si inca ceva deci cand e de vanzare poti urca in ea si sa o cumperi nu? (si daca e da-ne si comanda de unlock)
  7. BuBu

    Problema

    Ne poti explica cum ai facut sistemul de salvare la membri din club?
  8. Foarte tare daca vrei sa faci un video si pt mine ma refer o prezentare la server extream cauta-ma pe [email protected] sa discutam !
  9. Cauta in scriptfiles/vechiles cu siguranta le gasesti acolo daca nu vezi poate le ai intr-un plugin,FS !
  10. BuBu

    Problema Ceas

    Daca ai serverul deschis la tine in PC seteaza-ti bine ceasul lafel daca ai la o firma hosting spune-i sa iti seteze ceasul din dedicat.
  11. BuBu

    Paza

    Nu inteleg adica sa pui o arma oriunde in joc si sa traga automat in playeri sau ce =)) ?
  12. BuBu

    Problema !

    Mi se pare okay, prima comanda ai pus sa aiba acces doar cu rcon login iar a 2 pe grad-ul facut de tine :-? ce anume nu iti merge?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.