Jump to content

Gabyyy

Membru
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

    Never

About Gabyyy

  • Birthday 09/13/1994

Gabyyy's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. poti cauta un fs cu masini personale cu care iti poti creea masini te descurci tu dupa bafta
  2. Gabyyy

    Despre MTA

    sal vreau si eu sa invat MTA ca vreau sa ma apuc de mapping ma poate invata si pe mine cum se foloseste ? de exemplu cum rotesc un obiect etc .. ps: sper ca este sectiunea corecta..
  3. salut am si eu nevoie de putin ajutor din partea voasta . am pe server masini personale dar cand intra un jucator nou cu level 1 si vrea sa-si achizitioneze o masina ii spune ca are nevoie de level 4 pentru a cumpara-o , cum pot face sa poti cumpara masina de la orice level ?
  4. salut am si eu nevoie de putin ajutor din partea voasta . am pe server masini personale dar cand intra un jucator nou cu level 1 si vrea sa-si achizitioneze o masina ii spune ca are nevoie de level 4 pentru a cumpara-o , cum pot face sa poti cumpara masina de la orice level ?
  5. ok m-am lamurit se poate da lock
  6. am observat ca nu mai eu am.. am mai intrebat pe un player de pe sv si mi-a zis ca el n-avea lag deloc inseamna ca numai eu..
  7. Salut sa-mp.ro titlul este destul de sugestiv am o problema cu serverul meu pana acum nam mai intampinat asa ceva am lag foarte mare pe server mi se mica in poze si pingul serverului este de asemena mare.. pana acum nam mai patit ce as putea face? PS: Serverul e hostat..
  8. prea marfa 10/10 :D
  9. te duci undeva vrei sa te respawneze dai /save apoi cauti coordonatele in my documents gta sa user files le copii apoi le pui sub OnPlayeConnect ps : nu stiu sigu daca acolo se pune asa imi amintesc eu da incearca
  10. dati t/c oricum nu mai conteaza aici se raspunde in an in paste
  11. gm-ul cruciatii nu are .pwn decat .amx din cate imi aduc eu aminte, l-am avut si eu si din cauza asta nu porneste serverul
  12. despre problema mea nu am gasit nimic ..
  13. Intri pe www.portforward.com sau www.portforwarding.com (nu mai stiu sigur cum e) si cauti acolo modelul routerului tau.. apoi alegi din lista aia de jocuri SAMP Server dupa o sa iti arate cum faci port forwarding succes
  14. am probleme cu obiectele de pe serverul meu cineva mia spus sa intruin el sa adaug ceva cum pot faceasta ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.