Jump to content

Don.Capone

Membru
  • Posts

    582
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Don.Capone last won the day on July 11 2016

Don.Capone had the most liked content!

About Don.Capone

  • Birthday 03/20/1997

Recent Profile Visitors

895 profile views

Don.Capone's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Imi aduc aminte de un joc... cica San Andreas Multiplayer... am intrat aiurea azi pe google sa vad daca mai exista ceva legat de samp. Am avut activitate in acest joc acum 8-6 ani, cand eram prin clasa a 7-a. Acum vad ca totul e schimbat... nu stiu care mai sunt scripteri buni la ora actuala, stiu ca pe atunci erau niste oameni de nota 20 si orice ii intrebai, stiau sa te ajute. Erau servere beton, puse la punct si nu te saturai sa joci nonstop... acum vad ca deja e la pamant... ce declin? deja e praf... ps pt cei ce nu ma stiu, in cazul in care pe undeva mai exista gamemode-ul meu, am creeat EMAV Roleplay... si ma gandeam sa citesc umpic niste coduri de pe la moduri si sa ma apuc de un server ceva gen old school. daca ar fi cativa interesati sa joace, as si investi. credeti ca merita sa ma apuc? sau sa o las balta?
  2. BULLET_HIT_TYPE_PLAYER_OBJECT trebuie definit, la celalalt nu stiu
  3. cauta la tutotiale, nu este fs, trebuie adaptat in gamemode-ul tau la intrare si iesire sa nu scri /enter respectiv exit sa apesi F... nu mai tin minte cum dar daca gasesc revin cauta si tu pe aici la tutoriale sau probleme ca sigur gasesti
  4. langa un loc plin de rent-uri si unde se afla dmv-ul ;)
  5. Icognito... a revolutionat serverele de sa-mp cu junkbuster-ul creat de el
  6. mai demult(acum vreo 2 ani) cand era un server deschis si vroiam sa i dau restart si eu eram in joc inchideam consola si o deschideam la loc iar pe server imi dadea ca se restarteaza. acum cand fac acest lucru imi da server cosed connection. stie cineva dc ?
  7. esti sigur ca ai facut totul bine la crearea clubului ? ai mai creat alte cluburi ? daca da alea iti merg ?
  8. nu zice ca MAX_PLAYER_ATTACHED_OBJECT este inca odata definit. spune sa il redefinesti incearca sa pui alt numar in loc de 5
  9. cand rezolvati ceva va rugam sa si spuneti cum ati rezolvat pentru ca poate mai intampina si altii aceasta problema.
  10. nu este deajuns sa scoti cars.cfg ca sa bagi alt carownership. trebuie sa stergi si carownership-ul care il aveai inainte.
  11. il voi folosi cand voi revenii in samp daca voi revenii si cu acest post sa spun RAMAS BUN !!!
  12. tot oldcar prefer dar i bun si asta 4/5
  13. tot mta o sa folosesc cand voi revenii )
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.