Jump to content

razvankronos

Membru
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

    Never

About razvankronos

  • Birthday 03/01/1994

razvankronos's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. am remediat problema. nu aveau unde sa se salveze membrii NFS
  2. Salut, am si eu o problema la clubul de NFS. Am adaugat NFS club pe gm-ul meu, totul merge bine, dar am o singura problema, cand dau /clubinvite, il invita pe player in NFS, se joaca , iar cand iese si intra iar in joc, nu mai este in NFS club! Ce trebuie sa fac in acest caz? Am uitat sa fac ceva? va rog frumos sa ma ajutati caci tot incerc solutii dar degeaba!
  3. I-am dat singur de cap. Era de la numarul de masini. [pawn]for(new idx = 723;[/pawn] In loc de 723, era 760 de pe vechiul GM!
  4. Am pus la sfarsit public IsAnOwnableCar; si ma cinsteste cu urmatoarea eroare: [pawn]E:\Serversamptest\gamemodes\gf.pwn(46582) : warning 203: symbol is never used: "IsAnOwnableCar"[/pawn]
  5. Ideea este ca nu am functia: IsAnOwnableCar Nici pe gm-ul de unde am luat /v create care acolo merge sa se faca privat, nici pe gm-ul meu.
  6. Salut. Sunt nou pe aici, si cred ca am facut bine aceasta cerere de ajutor! Am pus comanda /v create [color1] [color2] pe GM-ul meu. Cand intru in joc si dau /v create, imi creeaza NRG, dar este o problema. Nu mi-l face personal. M-am uitat in ScriptFile/cars, si acolo imi apare un document ca si cum ar fi privat, dar el nu este. Le-am spus si altor baieti sa intre si sa-si faca, si tot degeaba. Tot nu il face privat Astept sa ma ajutati va rog frumos.
  7. Salut. Sunt nou pe aici, si cred ca am facut bine aceasta cerere de ajutor! Am pus comanda /v create [color1] [color2] pe GM-ul meu. Cand intru in joc si dau /v create, imi creeaza NRG, dar este o problema. Nu mi-l face personal. M-am uitat in ScriptFile/cars, si acolo imi apare un document ca si cum ar fi privat, dar el nu este. Le-am spus si altor baieti sa intre si sa-si faca, si tot degeaba. Tot nu il face privat Astept sa ma ajutati va rog frumos.
  8. Daca folosesti FS, pune sus linia: #include <JunkBusterFS>
  9. Am incercat sa-l pun si eu, si imi da eroarea: warning 219: local variable "str" shadows a variable at a preceding level
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.