Jump to content

RXS

Membru
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by RXS

  1. nu vreau sa descurajez sub nicio forma, ofer doar un sfat. renunta la munca pentru sa-mp, un joc extrem de vechi, outdated si nejucat, apuca-te pentru alt joc / platforma. daca vrei sa ramai in aceeasi zona, FiveM / RageMP. fi productiv.
  2. http://localhost/phpmyadmin/themes/dot.gif nu-ti spune nimic ?
  3. Sunt in cautarea unui baiat cu cunostinte in orice framework, pe baza caruia sa poata face un server de FiveM. Vreau sa precizez ca prima idee faptul ca nu sunt dispus sa platesc, cel putin nu la momentul actual, dorinta mea fiind de a gasi un partener, un om serios care pe langa scripting sa faca parte din inima echipei alaturi de mine si alte persoane implicate. In prezent avem asigurate: hostul viitorului server (VPS) si fondurile necesare promovarii acestuia in diferite locuri. Pentru detalii, nelamuriri si alte curiozitati astept un "mesigi". CONTACT adversaru#1839 - Discord / Private message aici, pe forum.
  4. mai Aryane mai, de ce vinzi contul mai.
  5. asa cum iti spune si eroarea, accesul la baza de date nu a avut succes. username-ul sau parola sunt incorecte.
  6. O sa presupun ca ai batut cu aceste vorbe si-n mine. Voi spune doar 2 chestiute al caror subinteles va fi indeajuns: 1. Cand am spus eu 'ceva', tu ai spus 'ceva', daca intelegi. 2. Diferenta dintre noi doi este faptul ca tu stiai despre gamemode ca fiind public in nu stiu cate locuri iar eu nu. Sunt sigur ca toate comentariile mele de mai sus au fost absolut logice si relevante, mai ales avand in vedere informatiile pe care mi le-ai scris tu atunci cand am spus 'ceva'.
  7. You are right but things could also have happened differently but as you said, there is no point now, the 'unfortunately' already happened. You have my appreciation for your work. Good job and good luck.
  8. I agree with you, the person who published your work here should have consulted with you or at least let you know. But the important question is: how do other people have access to your gamemode? I assume they bought it, it somehow came into their possession. So that means that someone out there have violated your redistribution terms, in case you had some. I'm curious if you were interested in continuing to sell the gamemode and if this post affects you in any way.
  9. Am inteles dar totusi nu mi-ai raspuns intrebarii. Oferi aceste servicii doar pentru GTA? Ce poti folosi pentru front-end ? dar pentru back-end ? Ofera cateva detalii pentru ca lumea sa inteleaga cu ce si cum lucrezi.
  10. Salut, pentru web dev, stii sa folosesti Laravel pentru front-end si php backend ? Oferi aceste servicii doar pentru domeniul GTA ?
  11. Interesant si de apreciat, de la codul propriu-zis pana la reusita copiei overall. Nu spun sub nicio forma ca ar fi trebuit sa-l vinzi dar sustin sus si tare faptul ca o munca de acest gen nu ar fi trebuit sa fie public, e greu s-accepti faptul ca toate hienele astea de pe aici il vor avea la un search distanta, indiferent de faptul ca oricum nu au ce face cu el. Ar fi trebuit pastrat acolo de cateva persoane serioase, pe un stick pe care sa te uiti peste 10 ani, ca sa-ti aduci aminte de lucrurile nostalgice din tinerete.
  12. Creditele apartin lui Rakitin ?
  13. nimic in neregula, nu este o eroare. schimba la 0.3.7-R2-2 daca nu vrei sa mai vezi mesajul, cu toate ca nu incurca.
  14. am avut noi o experienta tip trying, recomand Remy.
  15. permite-mi sa rad nu, dar hai sa-ti spun opinia mea!: esti usor prost, de ce? Reciteste din nou acest topic pe care-l stii cu siguranta foarte bine. Caut scripter cu experienta - Discuţii scripting - San Andreas Multiplayer România (sa-mp.ro) N-am sa spun ca stage-urile prin care ai trecut sunt extrem de penibile: ai incercat o colaborare cu el, nu ti-a iesit, l-ai denigrat intr-o forma subtila pe forum cu vorbe si afirmatii ca mai apoi sa incerci iar o colaborare cu el in speranta ca ce? Eu personal ti-am luat apararea in acel topic, tinandu-ti partea, asta din cauza dreptatii, nu ca as avea vreo ceva cu unul dintre voi, ca intr-un final sa-mi dai indirect peste nas cu "bunatatea si intelegerea ta asupra omenirii" spunand urmatoarele: Acum, in presupusul final, ai revenit aici pe forum cu o poezie ca sa ne spui de altfel cat de bulangiu e acest "khain". ( ! )Tot ce vreau sa exprim, din propria mea parere, este faptul ca tu esti singurul vinovat. @khaincat despre tine, oricare ar fi circumstantele, ai promis returnarea banilor, n-ai facut-o, asadar intr-un final esti ceea ce nu credeai tu ca poti fi. Sau poate stiai ce esti dar ai teatru de performanta..
  16. eroarea in sine iti spune ce e in neregula, fii mai atent.
  17. :))) si totusi cu ce "$$" vii tu ? cu 5 lei pe luna pentru ce, atat timp cat partenerul plateste h, wh si domeniu ? scripter n-aveti de platit "ca esti tu deja". te invit la mine la petrecere, eu aduc gratarul, scaunele si o vorba buna, tu adu carnea si restul.
  18. Atat gamemode-ul cat si panelul au fost postate pe internet de mult. Nu stiu ce mai recomandati voi acum :)))
  19. Hmm, daca esti IcE. care a avut un godfather prin 2013-14-15 aproximativ, te cunosc, am fost owner la tine. In caz de confirmare recomand aceasta persoana 100%.
  20. RXS

    Cum sa fac?

    Se cheama textdraw. Uita-te pe internet, informeaza-te, testeaza si invata singur. Asta e cea mai buna experienta.
  21. suka blyat idioty. vot tak vot igor ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.