Jump to content

RXS

Membru
 • Content Count

  138
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

RXS last won the day on March 2

RXS had the most liked content!

Community Reputation

23 Binişor

1 Follower

About RXS

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • In-game Name
  RXZ
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

1,062 profile views
 1. Atat gamemode-ul cat si panelul au fost postate pe internet de mult. Nu stiu ce mai recomandati voi acum :)))
 2. Hmm, daca esti IcE. care a avut un godfather prin 2013-14-15 aproximativ, te cunosc, am fost owner la tine. In caz de confirmare recomand aceasta persoana 100%.
 3. RXS

  Cum sa fac?

  Se cheama textdraw. Uita-te pe internet, informeaza-te, testeaza si invata singur. Asta e cea mai buna experienta.
 4. suka blyat idioty. vot tak vot igor ?
 5. postarea e de acum 2 ani ma baiete ma..
 6. Apeleaza la Rakitin. @Leonid Rakitin jewking#9458 - discord
 7. Gamemode unic dinamic complet cu PCU (similar cu LSRP, RCRP) - Vânzare - San Andreas Multiplayer România (sa-mp.ro) rpg, nerpg, eu l-as lua pe asta. daca ar fi fost cineva in stare sa deschida ceva asemanator in Romania si sa se ocupe corespunzator, zic ca era haos.
 8. Acum am vazut si eu topicul asta si reply-urile de aici. Presupun ca e gamemode-ul pe care il vinde strainul, ala fain cu sisteme consistente, in fine, irelevant. Atat timp cat el a platit pentru el, nu conteaza cat, iar tu intr-un final nu ai mai reusit sa-i aduci rezultatele promise, datoria ta de om serios, asa cum te recomanzi, era sa stergi total gamemode-ul din calculator si sa nu pastrezi nici cea mai mica urma din el, asta fiindca nu e nici munca ta, nici banii tai. Nu ai niciun drept in momentul de fata sa mai detii nimic din ce inseamna gamemode-ul respectiv sau orice altceva di
 9. ? despre ce vorbesti mai exact ca fiind romanesc? baiatul care a postat nu e roman, nu este din comunitatea romaneasca, gamemode-ul nici atat.
 10. Si daca eu, un presupus client, vreau sa iau aceeasi masura de precautie precum spui tu, "15% sa nu iau teapa", de ce sa nu cer eu primul fisierul .pwn si sa ceri tu primul banii? Ce vreau sa intelegi? ca nu numai tu poti lua teapa, ca tare greu ar fi sa nu mai dai nimic dupa plata.
 11. ideea este foarte simpla, tu poti ignora partea ironica si rea din ceea ce spunem noi sau lumea si sa citesti printre randuri. La ce ma refer mai exact? Sa lasi deoparte ego-ul si sa te gandesti in felul urmator: ba, daca astia spun ca e urat, inseamna ca poate chiar nu ar fi pe placul unui client, hai sa-l imbunatatesc, sa-l aia, sa-l aia, etc... se numeste critica constructiva. Intelege-o si du-o mai departe peste tot cu tine, nu doar aici.
 12. cu toate ca arata oribil, a muncit si tare mult la el, asta daca nu stiai. nu ma pricep exact in domeniu dar imi dau seama ca 2 texte, 4 forme gri si o poza de fundal e munca de peste 2-3 ani.
 13. ce sa faci, esti tepar de 5 euro, ti-ai facut-o singur. imi imaginez ce fata de prost ai pentru 25 de lei.
 14. cum adica sa schimbi sistemul cu /save ? te referi la locatia acestuia, locatia iconului, locatia in gps, ce sa fie ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.