Jump to content

Eyser

Membru
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Eyser last won the day on March 25 2021

Eyser had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Level of knowledge
    Experimentat

Recent Profile Visitors

923 profile views

Eyser's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

11

Reputation

2

Community Answers

  1. Ciorba reîncălzită nu mai are același gust, ce a fost frumos trebuie lăsat în urmă. Au mai încercat mulți înainte s-o reîncălzească, rGaming, AF-School... anyway.
  2. A misto, nu si-ar fi dat seama daca tasta era blocata in mod sigur..., parola cum ar fi bagat-o daca tasta era blocata? Nu spama aiurea pe acolo? Are ce sa fie, si anume o animatie de mers pusa aiurea.
  3. Prea multe pareri derutante. NU pune la OnVehicleSpawn, dupa o sa spuneti ca aveti lag pe GM-uri cand voi folositi cum va vine toate functiile. Obiectul ala ti-am raspuns mai sus "a ramas fum pe el". Se intampla cand o masina explodeaza, cum ramane si masina neagra + asfaltul negru dupa explozie, asa ramane si obiectul. GTA:SA (algoritmul) REFACE de la 0 vehiculele dupa explozie, pentru obiecte nu e posibil acest lucru. De ce? Pentru ca in SinglePlayer si in GTA oarecum... nu exista obiecte atasate pe vehicule atat de mult timp incat ele sa fie recreate odata cu explozia unei masini. (Si un BUG de SA-MP aici daca vrei, nu recreaza obiectele atasate de vehicul dupa explozie). Odata cu DestroyDynamiciObject o sa eviti si bug-ul acela din Streamer, dupa explozie cand masina se respawneaza, la locul exploziei raman obiectele atasate pe masina, trebuie sa iesi tu din raza lor sa dispara, si asta pentru ca se foloseste CreatePlayerObject in Streamer, cand iesi de raza lor ele dispar. La fel cum dispare si harta pe masura ce te departezi de ea, sa nu existe lag. Aici baietii de la RockStar au venit cu o inovatie in GTA:SA prin 2004, pentru ca au gasit solutia optima sa faca asta, daca ne aducem aminte de GTA 3/Vice City, cand treceai dintr-un oras in altul, primeai freeze+un wallpaper pe ecran pana se incarca mapa. (vremuri misto...) Cea mai buna solutie este OnVehicleDeath, sau se pot gasi alternative optime, nu am un cod in fata sa-ti fac o schema, dar e relativ simplu. Ti-as putea spune multe lucruri despre GTA si cum functioneaza in combinatie, cu SA-MP, sunt multe lucruri ce trebuie rezolvate, timpul isi spune cuvantul, altele sunt prioritatile celor de sus. Spor!
  4. A ramas fum pe ele de la explozie.
  5. Acest individ Crowell cu un caracter mizer ar merita interzis pe acest forum, este un om la un nivel foarte josnic, dupa ce m-a acuzat ca lipsesc fisiere dintr-un panel a inceput sa ma injure pe PM-uri (eu nici macar nu le-am deschis, ca sa vedeti ce importanta reprezinta persoana lui pt mine) cu tot felul de lucruri aiurea, vorbeste despre el acolo oricum, nu despre mine. Singurul scamator&tepar el este. Ei n-au habar pe ce lume traiesc dar vor panel/GM-uri bune care sunt mai destepte ca ei de x2 ori. Feriti-va de acest caracter mizer.
  6. Caractere mizere, mi-ai copiat si descrierea (ai schimbat doar datele de contact), si ai furat si produsele fara sa le fi cumparat de la mine, acum le vinzi fara vreun acord de la mine. Te-a lovit in inima faptul ca n-ai avut 50 Euro sa-mi dai pe ele originale si mi-ai dat screen ca tu le-ai luat pe gratis. Nu recomand, accesul pe acest forum ti-ar fi trebuit interzis.
  7. Seamana foarte mult cu Bottles (GM-ul pe care l-am comercializat in 2017), cred ca acel GM este. Oricum ar fi, mult succes cu vanzarea.
  8. Exista la un moment dat un mod unde puteai doar sa te joci cu un amic, nu cred ca mergeau si misiunile. Era undeva un pickup exact ca asta: si de acolo incepea "nebunia". Nu aveati 2 camere cum sunt la unele jocuri MP, era ecranul normal doar ca el trebuia sa mearga dupa tine ca sa-l vezi si pe el, altfel el nu vedea ce face, actiunea depindea de tine, "actorul" principal.
  9. Interesant, ai putea sa folosesti si texturile personalizate, ofera un aspect mai modern unei mape.
  10. In regula, e frumos ce ai facut, in mare parte pe SA-MP asta trebuie sa faci complex&simplist, lagul e o mare problema, acum 5-8 ani lumea nu se plangea de lag, tocmai pentru ca nu existau sisteme asa evoluate/complexe si SA-MP pentru asta e facut (sisteme simple), anii au trecut, SA-MP nu s-a schimbat de atunci (Pentru ca developer 'jmecher' si e greu sa faci un update in 3 ani), cerintele jucatorilor au crescut (suntem in 2020 totusi, vor si ei altceva) si aici "se bat cap in cap" aceste aspecte, cu lagul si sistemele ultra moderne. Good job, continue!
  11. Eyser

    Bug Hidden

    Posteaza aici codul care face legatura cu acest sistem, "ChangeVehicleColor" in special daca nu ti se schimba deloc culoarea la masina, sau poate nu ti se salveaza in baza de date, fi mai explicit te rog.
  12. Eyser

    Bug la /trade

    Nu o sa descarce nimeni GM-ul pentru a te ajuta, mai bine posteaza pe "pastebin.com" liniile sistemului de unde poti adauga itemele.
  13. Crowell, Defapt GM-ul/Panelul va da clasa la toti 5-6 care sunteti voi, in grupul vostru. Am incheiat orice sursa de contact cu persoana voastra, eu nu lucrez cu amenintari, si cu tine si cu prietenul tau. Aveti impresia ca produsele astea sunt petardele la care v-au curs voua balelele pe net, care sunt free, le porniti si gata, merg ca unse. Pentru ca aveti o nesimtire mare, din panel/GM nu lipseste niciun fisier, voi nu aveti habar de capul lor, eu incerc sa vorbesc pe limba voastra cu prietenul tau si va uitati ca pisica-n calendar. Am vandut si am incheiat afaceri cu succes, esti prima tentativa de copil care imi face reclama proasta. Pentru cei interesati, care nu ar trebui sa lase persoana mea sub semn de intrebare din cauza unor **** (stai, am zis ca nu mai jignesc), ultima discutie cu el a fost asta: (Precizez ca prima data l-a nimerit, a nimerit sa-l faca sa mearga tot cu ajutorul meu, am intrat pe el si era totul ok, "peste noapte" s-a stricat si mi-a dat mesaj a2-a zi ca lipsesc fisiere din el...) Si tu si prietenul tau, ati primit block din partea mea, pentru ca oameni ca voi n-au tangente (de orice tip) cu o persoana ca mine, punct. Si un mesaj si pentru userii care vor citi asta, nu lucrati cu oameni de speta lor, ganditi-va ca la prima problema (din cauza unei configurari proaste a lor, si a lipsei de cunostinte si lipsei de intelegere la sfaturile mele pe care le-am dat lor) ei ameninta ca posteaza pe net, feriti-va de astfel de oameni toxici. Merci all, primul si ultimul meu post pe tema asta. Bafta, stati drepti! Am sa rog pe cineva in masura sa-i interzica dreptul de a mai posta aici, o sa continue cu tot felul de lucruri mizere care nu ma definesc si nu vreau asta (deja se pregateste de next reply, orice spun minte cu nerusinare), si-a spus punctul de vedere si eu am avut bunul simt sa-i raspund, multumesc.
  14. In regula, nu-i problema. -------- Am utiat sa preciezez, pachetul vine si cu un index complet, acest index se poate controla direct din panel. (Sectiunea Admin) Link: https://rpg.linkmania.ro/index2/ Se pot posta diverse topicuri pe el, nu este baza de date conectata la el inca. (O voi conecta curand)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.