Jump to content

After School Community

Membru
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

After School Community last won the day on June 22 2021

After School Community had the most liked content!

1 Follower

About After School Community

  • Birthday 12/05/1995

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    New York , USA
  • In-game Name
    Codex
  • Level of knowledge
    Începător

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,113 profile views

After School Community's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

12

Reputation

  1. Interesanta descriere a server-ului are potential mare.
  2. Tepar - nu recomand stiut si sub numele de Sirius.este si postat...a luat bani la greu din tepe cu prietenul lui (web developer) amandoi din Iasi. Merita cor...iti
  3. Si inca cati sunt ca acestia pe acest forum...''scripteri''...
  4. N-am o gara cu ce deschizi/inchizi tu , nici nu ma intereseaza ce faci si ce vei face..citeam pe-aici si mi-a sarit in ochi ceva si am comentat ..nu e voie sa atentionez sau iti stric manevrele ? N-am idee cine esti si sa ma interesez cine ai fost tu pe sa-mp e ultimul lucru din lume pe care l-as face. Salut !
  5. Pentru @Dennis12. Eu am atentionat unde sa nu apeleze, ca stiu ca voi ''scripterii'' va recomandati singuri pe oriunde stii ce zic ? Ce produs am primit ca numai vorbe au fost ...esti un gunoi.Nici nu ti-ai permite sa-mi platesti inapoi cat ti-am dat ...ti-am hranit intreaga familie pe 3 luni de zile ..corcitura
  6. Asta-i buna.Sa-ti dai acte de identitate unor asa zisi pustani ce se dau fondatori de servere si se considera ca a schimbat samp-ul romanesc ...asta mai lipsea pe samp, in rest toate au fost practicate cred ca....
  7. Sa nu ajungi pe mainile lu' @Dennis12. si lu rusul p.... astia 2 din experienta proprie iti mananca si banii si ramai si cu ochii in soare .Doi indivizi care merita ''urecheati''. Dovezi pe whatsapp si discord ...cat cuprinde.
  8. Ce produs sa primesc de la tine ...atunci cand ma uit la conversatiile de pe atunci 0 barat...nu ai facut absolut nimic.Pentru banii care i-ai luat ca de muncit nu i-ai muncit trebuia sa imi stai la dispozitie 24/7 si sa fii ca un sclav ca sa iti vobesc acum frumos.Daca erai baiat si te simteai imi returnai banii si imi spuneai ''uite nu am destul timp si...'' Dar fie, sper ca ma-ta s-a bucurat ca ai pus si tu ceva pe masa in Decembrie.
  9. Mare greseala ai sa faci daca apelezi la @Dennis12. .Un jeg ordinar si tepar.
  10. Ai predat un rahat . Ai predat un gunoi precum tu si.... sunteti.[Pentru banii pe care i-ai luat trebuia sa fii precum un sclav si sa asculti.Nu te mai victimiza atat, ok ?Ce clienti sa mai ai tu petardo ? Luati aminte cei ce vor sa apeleze la aceasta scursura.
  11. Numai apelati la aceasta scursura a societatii @Dennis12. daca vreti sa nu ramaneti fara bani si munca 0 precum am patit dar si altii. *****Denis nu mai face parte din proiectul meu, de la noi a primit 500€ și tot mai voia, nu inteleg cât costa un gm..***** LINKMANIA Suna cunoscut jegosule @Dennis12. ? Iar Decembrie 2020 cand ai fost platit cu 100 Euro pentru un panel la care nici nu ai muncit si ai lasat cu ochii in soare tot ? Alti 100 Euro pentru GM la care nici acolo nu ai facut niciun cacat ?Si tot cereai si cereai ... Conversatiile de pe whatsapp cand iti cereai scuze si sperai sa mai colaboram ?Cum familia mortilor mati sa mai colaboreze cu tine cineva?
  12. Esti prea prost ca sa traiesti.Ai dreptul sa comentezi aici atunci cand revii cu contul vechi sa stiu cu cine stau de vorba.Apoi sa ne impartasim facebook-ul sa ne imprietenim, nu ?Poate suntem de o seama 13 ani . Am pierdut bani in samp intr-o luna exact cat tot neamu' tau primeste salariul.
  13. @Dennis12. Ai lasat Linkmania si membri lor cu ochii in soare .Te-au platit sa le faci Gamemode la jucatori si n-ai facut absolut nici un c*c*t precum asa si esti pentru societate.Ai avut servicii de prestat prin luna lu Decembrie 2020 si ai fost platit cu 300EURO si nici acolo nu ai facut nici un c*c*t.Nu stiu cum mai indraznesti sa te recomanzi ca prestezi servicii, poate de escortat.Lumea asta e atat de mica intr-o zi ....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.