Jump to content

Venombrk

Membru
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Venombrk's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Collaborator
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter
 • First Post

Recent Badges

0

Reputation

 1. Update 0.3 - Am inceput sa lucrez la sistemul de driving school, pe categorii. Categoriile sunt B, CE, A. B = masini CE = tiruri, masini cu incarcatura A = motociclete, scutere Pentru a obtine o categorie respectiva la permisul de conducere, trebuie sa sustii un test teoretic, apoi un test practic. (chestionar + traseu). P.S: sistemul este under development, inca se lucreaza la el.
 2. Nu, nu.. Creaza o variabila globala adica la inceputul gm-ului, codul trebuie sa arate de forma asta. new MySQL: sql_variable; stock mysql_connection() { sql_variable = mysql_connect("127.0.0.1", "user", "pass", "database"); if(mysql_errno(sql_variable) != 1) { print("Mysql Connection succesfuly"); } } public OnGameModeInit() { mysql_connection(); }
 3. Update 0.2 - Sistem de register + login (pe caractere), iti poti inregistra un cont si pe contul inregistrat iti poti crea maxim 3 caractere. - Adaugat sistem de admini. - Adaugate mai multe comenzi disponibile pentru admini: /a, /serverstats (iti arata cateva chestii, cum ar fi caracterele online, admini online, job-uri, etc), /flymode. - Adaugat un textdraw care iti arata tick-urile, mysql-urile neprocesate, si caracterele conectate.
 4. System level up automat + fish pe categorii de pesti (lotus, rechin, crap, scoica). - pestele lotus iti poate mari alimentatia de la 15 la 30 la suta (HP) daca este consumat si poate fi vandut pe o suma cuprinsa intre 13,000$ - 20,000$. - pestele crap iti poate mari alimentatia de la 20 la 45 la suta (HP) si costa intre 20,000$ - 35,000$. - rechinul iti poate oferii doar experienta pentru urmatorul nivel. Acesta te omoara daca este prins si undita va fi distrusa. - scoica, o poti desface (unde poti primi o perla care poate fi vanduta la pescarie pe suma de 1,000,000$) si este cel mai rar tip de "peste". Sistemul de level up: Ai un numar de experienta pe care trebuie sa il completezi pentru a primi level up. Acesta creste in functie de level si experienta pe care o ai in momentul actual. Experienta se primeste din toate actiunile facute pe server, spre exemplu la fiecare tura de job, achievement, etc. Systemul verifica automat daca jucatorul are experienta necesar pentru level up si in momentul in care acesta are acel numar de exp, primeste level up si experienta necesara ii scade.
 5. Daca esti interesat, abia ce am inceput un gamemode de la 0 acum 1 saptamana.
 6. @hanakoti-am trimis cerere pe discord, vreau sa vorbim ceva.
 7. Recomand Remy, baiat de nota 10, pup
 8. daca imi spui 3 metode sa scapi de foreach la sistemul de SMS din bigzone, te recomand
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.