Jump to content

zNx[]

Membru
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

zNx[] last won the day on February 16

zNx[] had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutru

3 Followers

About zNx[]

 • Rank
  Membru avansat

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • In-game Name
  zNx
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

908 profile views
 1. Poti te rog sa nu pui ghilimele si sa nu ma înțelegi ce vrei tu. Intelege ceea ce e scris. Nu mai fi copil si nu mai trăi în imaginația ta, ms.
 2. Cine a zis ceva de credite? Am zis eu ca e al meu? Da, păcat ca sistemul asta nu rezista la 3 playeri care fac simultan acest job.
 3. Intra in zcmd.inc si vezi ca ai acolo.
 4. Dacă îți arăt codul, iti ia creierul razna. bandicam_2021-02-17_15-16-16-441.mp4
 5. Adaugi in dialog la tine, unde ai pus acel SetPlayerPos, Adaugi si checkpointul(SetPlayerRaceCheckpoint) cu numarul 50 CP[playerid] = 50. Mergi la OnPlayerRaceCheckPoint: Numarul 50 era un numar aleeatoriu, dar trebuie sa ai grija ca CheckPointul cu numarul 50 sa nu mai existe la OnPlayerRaceCheckPoint. Ai spus ca ai nevoie de 13 CheckPointuri, deci o sa ai CP[playerid] = 50 ..... pana la 63.Ele o sa fie create astfel: If(CP[playerid] = 50) { SetPlayerRaceCheckpoint(10. x. y. z.) // setezi un checkpointul 51 CP[playerid] = 51; Pui urmatorul checkpoint. Poti
 6. .In sfarsit, avem o data de deschidere, Vineri, 26/02/2021, ora 17:00. De data aceasta fara absolut nici o problema, putem garanta pentru GM-ul actual, si speram sa va placa. Pentru mai multe detalii va asteptam pe canalul M-Heist, unde primiti mai multe informatii despre GM. Va multumim enorm pentru rabdarea si suportul de care dati dovada, si va asteptam in numar cat mai mare la deschidere. S-a depus mult efort sa ajungem aici, iar de data aceasta suntem convinsi ca vom avea succesul garantat, pentru ca munca noastra va fi rasplatita in final. Cu toata stima, Conducerea.
 7. Sunt tutoriale pe tot internetul, trebuie doar sa auzi si sa vezi.
 8. Prima oară învățăm limba română și după, vorbim si de scripting, esti de acord?
 9. De ce șterge-ti mesajele de discord? Intreb pe chatul global de boti si voi șterge-ti mesajele, 100% profesionalism. Dacă cineva greșește nu trebuie sa greșești si tu. Oricum, mi se pare absurd ca sa aveti pinned. Infine, pe lângă toate astea, va folositi de un nume, care a avut succes, iar voi murdăriti acest nume. Stergand mesajele jucătorilor de pe discord, adăugând boti pe server, arată cât profesionalism exista in echipa voastra. Mi-ati sters mesajele de pe discord, aici nu le puteti sterge, cel putin asa cred, dar daca ai bani, vad ca orice se poate. Nu va recomand, profesionalism
 10. Sincer, aveam mai mari așteptări...
 11. Ma amuza cei, ce au 2 conturi Unul pentru a posta la Ofer servicii, si altul pentru sectiunea probleme.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.