Jump to content

Casio

Membru
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Începător

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Casio's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Casio

    Host SSH

    Buna seara, Se pricepe cineva la SSH, vreau sa vorbim 2-3 chestii. Multumesc!
  2. Salut, Am si eu o problemuta. Cand cineva isi face un cont nou, arata ca si cum cade in aer 2-3 secunde si dupa aceea il spawneaza la locul respectiv. As vrea ca atunci cand isi face cont, sa il dea direct acolo fara sa mai cada prin mapa. Sa ii dea un freeze cateva secunde. Am postat mai jos codul care cred eu ca este. Multumesc!
  3. Imi poti explica cum te rog frumos? Nu prea ma pricep..
  4. Salut, Am si eu o problema si de doua zile nu o pot rezolva deloc! Am doua factiuni pe server, una dintre ele functioneaza corect (skin), dar cealalta are o problema. Cand dau on-duty si uniform, imi pune skin-ul respectiv, cand dau off-duty imi da la loc skin-ul de civil, totul bine pana aici. Daca ies on-duty de pe server respectiv cu uniform, cand intru la loc imi ramane skin-ul de uniform, in schimbi la cealalta factiune nu imi face asa, ies cu uniform dar cand intru am skin-ul de civil si off-duty. Se mai intampla sa ies si off-duty cu skin-ul de civil si cand intru ma da cu skin-ul de uniform la factiune problematica. Multumesc.
  5. Casio

    Skin

    Baza de date nu am dar skin-ul este setat corect din ce stiu eu. Prima oara cand creezi contul intra cu skin-ul setat dar la relog apare CJ.
  6. Casio

    Skin

    Salut, Am si eu o problema daca ma puteti ajuta. Nu mi se salveaza skin-ul deloc, cand intru pe server imi da skin-ul lui CJ. Multumesc!
  7. Casio

    Admins

    A nu ca ma enervez si nu mai fac nimic. Nimic nu imi iese frate.. nu stiu de ce nu merge..
  8. Casio

    Admins

    @Banditul Aici cum fac sa apara numele adminului respectiv in loc de unset ala? { AdminName = "{00FFFF}Unset{FFFFFF}"; }
  9. Cand ajung acasa iti dau tot ala si sper cumva sa rezolv asta pentru ca asta ar mai fi singura problema majora de rezolvat. As vrea sa il pun pe un host diseara daca termin si daca ma ajuti sa fac aia cu login.
  10. Asta cu login nu o gasesc deloc, nu stiu cum sa o rezolv... Nu cred ca am sa o rezolv cumva, nu stiu sa scriptez..
  11. In cazul meu, eu cum rezolv?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.