Jump to content

KripToN.

Membru
 • Content Count

  445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

KripToN. last won the day on August 31 2018

KripToN. had the most liked content!

Community Reputation

88 Excelent

About KripToN.

 • Rank
  Membru senior
 • Birthday 09/21/2001

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  KripToN.
 • Level of knowledge
  Mediu

Contact Methods

 • Skype
  KripToN.

Recent Profile Visitors

2,853 profile views
 1. Salut, vand gamemode de la 0 RolePlay ceva gen ca la rusi Contine: Sistem de case pe clase (/createhouse) (/sellhouse) (/hmenu) Sistem de login / register Sistem de Admin (5-grade) Sistem de rent car convorbiri rp Sistem de comunale (daca nu platesti comunalele te da afara din casa si casa devine proprietatea statului) Inceput sistemul de masini personale (ceva real-life) Joburi mai unice Textdraw-uri Mai multe vedeti in poze, precizez ca nu am adaugat tot aici, mai are sisteme este o baza buna pentru a deschide un server ! Poze: https://imgur.com/a/X1XC38o Poze: https://imgur.com/a/SsrPIRf Pretul este de 10-Euro paypal daca il cumparati azi ! Contact instagram: @ghena74_ sau aici da-ti un reply la postare !
 2. Vechi, dar mai bun ca unele de acum
 3. Asta am zis și eu îl aveam de ceva timp în pc
 4. Salut, vand gamemode JustForGame RPG (Pret 10-Euro) In video aveti totul despre acest gamemode: Ma gasiti pe instagram: ghena74_
 5. Salut, vand gamemode PCTECUCI RPG (Pret 10-Euro) In video aveti totul despre acest gamemode: Ma gasiti pe instagram: ghena74_
 6. Salut, vand gamemode de la 0 RolePlay ceva gen ca la rusi Contine: Sistem de case pe clase (/createhouse) (/sellhouse) (/hmenu) Sistem de login / register Sistem de Admin (5-grade) Sistem de rent car convorbiri rp Sistem de comunale (daca nu platesti comunalele te da afara din casa si casa devine proprietatea statului) Inceput sistemul de masini personale (ceva real-life) Joburi mai unice Textdraw-uri Mai multe vedeti in poze, precizez ca nu am adaugat tot aici, mai are sisteme este o baza buna pentru a deschide un server ! Poze: https://imgur.com/a/X1XC38o Poze: https://imgur.com/a/SsrPIRf Pretul este de 15-Euro daca il cumparati azi ! Contact instagram: @sampmemesro sau aici da-ti un reply la postare !
 7. Copiat cate putin din toate gamemode-urile posibile:)
 8. Salut

  1. KripToN.
  2. RaulDume

   RaulDume

   Am vazut un gamemode de al tau mai vechi , cum il pot face sa ruleze mysql ?

    

  3. KripToN.

   KripToN.

   Ce gamemode?

 9. Du-te la public OnGamemodeInit si adauga asta: SendRconCommand("ackslimit 30000"); Daca tot pica, revii cu un reply.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.