Jump to content

Patience

Membru
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Level of knowledge
    Experimentat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Patience's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Buna seara, sunt in cautare de un developer care are cunostinte foarte bune in ceea ce priveste scriptingul unui game-mode. Ce caut? Disponibilitate (ofer un program flexibil), insa am nevoie de o persoana care sa fie disponibila 8~ ore + posibilitatea de a lucra la ore tarzii etc. Cunostinte foarte bune, am nevoie de cineva care sa imi implementeze ideile in gamemode O persoana disponibila sa vorbeasca si sa foloseasca Discord si Teamspeak Ce ofer? Bani (PayPal de preferat), plata o sa se faca ori in functie de cerere, ori $/Ora Modificarile asupra gamemode-ului o sa se faca prin intermediul unei metode adoptata de noi, pe un server de teste. Iar daca totul e in regula o sa se implementeze pe serverul live de catre administratorii proiectului. De asemenea, pentru inceput, caut mai multi developeri, deci lucrul in echipa ar fii un avantaj. Insa, o sa ramana doar unul/doi dintre cei mai capabili.
  2. Buna seara, sunt in cautare de un developer care are cunostinte foarte bune in ceea ce priveste scriptingul unui game-mode. Ce caut? Disponibilitate (ofer un program flexibil), insa am nevoie de o persoana care sa fie disponibila 8~ ore + posibilitatea de a lucra la ore tarzii etc. Cunostinte foarte bune, am nevoie de cineva care sa imi implementeze ideile in gamemode O persoana disponibila sa vorbeasca si sa foloseasca Discord si Teamspeak Ce ofer? Bani (PayPal de preferat), plata o sa se faca ori in functie de cerere, ori $/Ora Modificarile asupra gamemode-ului o sa se faca prin intermediul unei metode adoptata de noi, pe un server de teste. Iar daca totul e in regula o sa se implementeze pe serverul live de catre administratorii proiectului. De asemenea, pentru inceput, caut mai multi developeri, deci lucrul in echipa ar fii un avantaj. Insa, o sa ramana doar unul/doi dintre cei mai capabili. O seara buna!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.