Jump to content

Ping_gooty

Membru
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ping_gooty

  1. Abilitatile necesare: 1. Cei sapte ani de acasa 2. Capabilitatea de a gestiona multiple report-uri si a respecta deadline-urile stricte. 3. Vorbirea in mod fluent a limbii romane 4. Creativitate si capacitatea de a solutiona problemele. 5. Dorinta de a performa si de a ajuta. Responsabilitati 1. Sa se asigure de calitatea muncii lui prin testare si colaborare cu echipa 2. Verificarea in mod constant a playerilor prin 'Spectating Mode' 3. Gestionarea rapida a report-urilor Ce oferim? 1. Distractie (nu este optionala). 2. Sef bun si intelegator. 3. Atmosfera de administare placuta. 4. Posibilitatea de promovare in cadrul echipei de administrare. 5. Seriozitate De cand avem nevoie? Cat mai repede.
  2. Primul meu Drifting Session Ce parere aveti? :-j
  3. Incearca sa faci un sistem de invetar pentru inceput
  4. Scuze de bump, dar nu m-am putut abtine sa nu postez varianta mea forward Chose_RandomPlayer(); public Choose_RandomPlayer() { for(new i , L = GetPlayerPoolSize() ; i < L ; i++) { if(IsPlayerConnected(i)) break; if(i == MAX_PLAYERS - 1) { alesul = -1; return; } } new posibil_ales= -1; while(!IsPlayerConnected(posibil_ales)) { posibil_ales = random(MAX_PLAYERS); } alesul = posibil_ales; printf("L-am ales pe %d",alesul); }
  5. Nu te folosesti de OnPlayerStateChange... Faci asa: La callback-ul OnPlayerDeath(playerid, killerid, reason) verifici daca playerul are 'Wanted Level' mai mare de 0 ,daca este in apropierea unui politist ... ulterior daca conditile aceste sunt indeplinite, il vei trimite la jail.
  6. Se pare ca habar nu ai de programare. Multa bafta! Baga la cap si dupa poti venii sa ceri ajutor: -https://wiki.sa-mp.com/wiki/Scripting_Basics -Special pentru pruncii de 10 ani dar si pentru alte varste ;)) (Just try it):https://code.org/learn
  7. Idem @Colosal Multa bafta: https://wiki.sa-mp.com/wiki/Scripting_Basics ;)
  8. Salut tuturor. Nu stiu cati dintre voi ati observat , dar de vreo 5 luni incoace in "Internet List" sunt doar serverele din "Hosted List". http://lists.sa-mp.com/0.3.7/hosted http://lists.sa-mp.com/0.3.7/servers Eu sunt de parere ca nu este un bug, ci doar o metoda de a scadea numarul de servere, avantajand in acest caz servere ce apar in Hosted Tab. :-j (Adica servere celor cu $$ ) Voi ce parere aveti? Oare este doar un simplu bug sau o "scamatorie" a SA:MP Developement Team?
  9. Felicitari, nu prea am nimic de obiectat. Frumos server-ul Dar, detest ceva la RSE. Chiar nu puteti sa faceti un logo original, era neaparat sa copiati logo-ul de la R^S?
  10. True that Avand in vedere bugul de la "SA:MP Masterlist Server", multe servere au ramas fara playeri, si unele dintre ele chiar erau servere frumoase...
  11. Trimite un ticket la firma de hosting...
  12. Ping_gooty

    Propunere

    Propun ca useri sa aiba acces sa dea reply la topic-urile de la "Publicitate Server".De ce?Asa am putea sa ne exprimam opinia despre acel server,am putea cere informatii in plus etc.
  13. Server IP: 93.119.26.203:7777 Introducere United Gaming Freeroam este un server unic,inceput nu de mult,acest proiect avand ca scop sa implineasca asteptarile oricarui jucator de SA:MP,el fiind alcatuit din mai multe moduri de joc ca RP,stunt,derby si deathmatch! Jobs and activities Cel mai rapid mod de obtinere al puterii sunt banii!Deci,cum faci rost de bani? Ia-ti un job!Job-urile noastre am incercat sa le facem cat mai unice si frumoase. Jobs ca trucker, farmer pot fii accesate prin comanda /jobguide. Pe de alta parte,cu siguranta va vor placea si celalalte activitati ca parasutism si off-road driving! Harti unice Crezi ca United Gaming te va plictisii?Crezi ca ai vazut totul deja?Da-ti seama ca gresesti!Server-ul nostru nu e ca altele! Cu cele peste 10000 obiecte in jurul oraselor iti garantam ca nu te vei plictisii! Early development Pe cat de mult ne dorim ca sa vedem server-ul distranduse fara a numara bug-urile,trebuie sa realizam faptul ca server-ul nu a fost testat meticulos,detaliu cu detaliu. Speram ca toti membrii nostrii sa ne ajute sa detectam bug-urile si sa facem gameplay-ul cat mai frumos posibil. Te asteptam cu mult drag! Cateva poze: OnPlayerRequestClass: Help menu (/help):
  14. Nu e nu stiu ce ,dar pentru incurajare,hai sa zicem 7/10.
  15. Buna treaba!Imi pare bine sa vad ca inca mai exista scripteri care pun suflet in ceea ce fac! 10/10 Rep++
  16. Buna treaba, nu m-am uitat prin cod dar pare destul de interesant
  17. Intradevar,mysql e foarte bun.Poti accesa baza de date de exemplu dintr-o aplicatie Android sau IOS. Sqlite-ul are si el partile lui bune De exemplu ,aplicatiile Android folosesc SQLite in majoritatea cazurilor cand vine vorba de jocuri sau aplicatii gen WhatsApp (unde poti vedea mesajele trimise fara conexiune la internet ) deoarece este mult mai sigur decat MySql care este accesat extern,necesitand o conexiune de internet....In legatura cu serverele de SA:MP,este mult mai accesibil.Baza de date este in format .db(o poti face in ScriptFiles) si o poti accesa folosind SQLiteBrowser modificand orice cu usurinta deci nu aveti nevoie neaparat de conexiune la internet.Back-up-ul e mult mai simplu ca la MySql:copiezi fisierul ( .db ) si gata + Nu necesita parola pentru accesarea ei.
  18. +1 Totusi...Mai bine raman pe SQLite
  19. Da-ti T/C,am rezolvat singur pana la urma
  20. Salut! Am facut un sistem de dm,dar am o problema... Cum as putea sa blochez comenzile intr-un dm? CMD:teamdm (playerid, params[]) { SetPlayerHealth(playerid,100); SetPlayerArmour(playerid,100); SetPlayerVirtualWorld(playerid, 0); SetPlayerColor(playerid, red); GameTextForPlayer(playerid, "~w~JOINED ~r~FIGHT~w~TEAM", 5000, 3); TDMred[playerid]=1; SetPlayerPos(playerid,283.0704,1828.5237,17.6481); GivePlayerWeapon(playerid,24,99999); GivePlayerWeapon(playerid,25,99999); GivePlayerWeapon(playerid,34,99999); return 1; } //Am facut si spawn-urile,dar e lung codul,nu-l mai pun Vreau ca atunci cand un player este in dm si foloseste de exemplu o comada sa ii trimita un mesaj "Esti in DM,foloseste /leave pentru a pleca!"/
  21. Adauga connseedtime 500000
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.