Jump to content

Maurice

Membru
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Maurice last won the day on November 4 2017

Maurice had the most liked content!

About Maurice

  • Birthday 03/17/1997

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • Location
    Timisoara, Romania
  • Interests
    -
  • In-game Name
    Maurice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maurice's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

11

Reputation

  1. Nu uitati sa lasati comentariu cu ce videoclip doriti pentru Duminica!!! De asemenea, daca vedeti ceva interesant in sectiunea de comentarii, lasati un vot!
  2. Puteai lucra mai mult la design, dar este bine pentru inceput
  3. Buna ziua si bine v-am regasit. Am spus in urma cu ceva timp in tutorialul despre dealership, ca voi revenii cu un alt tutorial in care o sa va explic cum instalati si folositi TDEditor. Downloadam un server de SA-MP basic Primul pas este sa downloadam severul de SA-MP cu un gamemode simplu. Deoarece daca incercam sa incarcam FilterScript-ul pe un gamemode mai evoluat, putem intalnii foarte multe incompatibiltati. Intram pe SA-MP Download si dam click pe Windows Server.Extragem arhiva undeva in calculator si retinem locatia acestuia. Downloadam fisierele TDEditor In link-ul de mai sus, putem downloada toate fisierle necesare. Le gasiti sub "Download Tool". Dupa ce extrageti arhiva o sa aveti 3 foldere: GTA San Andreas, SERVER si DLL FILES. Instalare fisier .txd Intram in folder-ul GTA San Andreas (mentionat anterior) si copiem folder-ul "models" in folder-ul jocului nostru. Instalare filterscript Intram in folder-ul SERVER si copiem totul in folder-ul server-ului nostru (downloadat in primul pas).Mai apoi copiem TOATE fisierele .dll din folderul DLL FILES in folder-ul server-ului nostru.Intram in joc si ne distram. Sursa: tutoriale-pe.net
  4. Sunt diferite metode. Cauta SQL Injection, XSS, etc pe Google si invata cum sa te protejezi!
  5. S-ar putea sa aiba invulnerabilitati panel-ul
  6. Da, dar daca faceai totul pe int.. si verificarea si tot, iti era mai usor. Oricum, conteaza ca ai rezolvat in final.
  7. Modifica in baza de date campul "Pin" din varchar in int
  8. format(string, sizeof(string), "Pinul tau este: %d",PlayerInfo[playerid][pPin]); SendClientMessage(playerid, COLOR_SERVER, string); Pune asta dupa SetPlayerScore si inainte de return 1 si spune-mi in joc ce iti arata
  9. Pune print-ul inainte de return 1 si zi-mi ce zice
  10. ......................... Pune-l in functia PlayerLogin si posteaz-o. Zi-mi ce afiseaza
  11. Asta inseamna ca ori nu afisezi cand trebuie ori nu incarca datele. Astept sa vad cum ai pus print-ul
  12. @GeOrGe.XD Dupa ce te loghezi pune un print(PlayerData[playerid][pPin]); si zi-mi daca iti incarca in consola PIN-ul din baza de date PS: Arata-mi dupa cum l-ai pus
  13. Well.. Nu prea ma pricep la titlu, nu e un titlu bun, dar o sa intelegi voi ce vreau eu sa fac! Se da urmatoarea comanda: CMD:growOld(playerid, params[]) { new string[128]; PlayerInfo[playerid][pAge] = 420; mysql_format(SQL, string, 128,"UPDATE `users` SET `Age`='%d' WHERE `ID`='%d' LIMIT 1",PlayerInfo[playerid][pAge],PlayerInfo[playerid][pSQLID]); mysql_pquery(SQL, string, "", ""); return 1; } Ce face comanda? Este destul de simplu: seteaza varsta jucatorului atat pe server cat si in baza de date pe 420. Ce ne facem daca noi avem sute astfel de UPDATE query-uri intr-un gamemode? Cum am putea sa mai scurtam din linii? Stim ca "pAge" face parte din enum PInfo { pSQLID, pAge, } new PlayerInfo[MAX_PLAYERS][PInfo]; Si este o variabila ce face parte din "multimea" PInfo. Haideti sa modificam putin comanda de mai sus, sa vedeti cum ar arata daca ar fi prescurtata CMD:growOld(playerid, params[]) { setPlayerDataInt(playerid, PInfo:pAge, "Age", 1); return 1; } Mult mai bine, nu? Dar cum arata setPlayerDataInt? stock setPlayerDataInt(playerid, PInfo:pVar, dbField[32], value) { new string[128]; PlayerInfo[playerid][pVar] = value; mysql_format(SQL, string, 128,"UPDATE `users` SET `%s`='%d' WHERE `ID`='%d' LIMIT 1",dbField, PlayerInfo[playerid][pVar],PlayerInfo[playerid][pSQLID]); mysql_pquery(SQL, string, "", ""); } Comanda setPlayerDataInt primeste prin cei 4 parametrii: id-ul jucatorului un camp din pInfo denumirea coloanei din baza de date, corespunzatoare campului din pinfo (o primeste sub forma de un simplu string) noua valoare ce trebuie setata Tot ceea ce am facut a fost sa ma folosesc de propietatea pe care o are initializatorul "enum". Aveti idei de titlu mai bun?
  14. @Valentin18 Hai ca rezolvam foarte repede, posteaza: comanda /asellhouse o poza de la structura bazei de date (cum arata campul in care se stocheaza numele casei in tabelul cu case) cum incarci casele in server (functia LoadHouses sau ceva de genu)
  15. Salvezi cheia masinii la jucator atunci cand acesta cumpara o masina?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.