Maurice

Membru
 • Număr conținut

  39
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

Maurice a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 14

Maurice a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

8 Neutru

1 Urmăritor

Despre Maurice

 • Rang
  Membru
 • Dată Naștere 17.03.1997

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Locaţie
  Timisoara, Romania
 • Interese
  -
 • Nume de joc
  Maurice
 1. Sunt diferite metode. Cauta SQL Injection, XSS, etc pe Google si invata cum sa te protejezi!
 2. S-ar putea sa aiba invulnerabilitati panel-ul
 3. Da, dar daca faceai totul pe int.. si verificarea si tot, iti era mai usor. Oricum, conteaza ca ai rezolvat in final.
 4. Modifica in baza de date campul "Pin" din varchar in int
 5. format(string, sizeof(string), "Pinul tau este: %d",PlayerInfo[playerid][pPin]); SendClientMessage(playerid, COLOR_SERVER, string); Pune asta dupa SetPlayerScore si inainte de return 1 si spune-mi in joc ce iti arata
 6. Pune print-ul inainte de return 1 si zi-mi ce zice
 7. ......................... Pune-l in functia PlayerLogin si posteaz-o. Zi-mi ce afiseaza
 8. Asta inseamna ca ori nu afisezi cand trebuie ori nu incarca datele. Astept sa vad cum ai pus print-ul
 9. @GeOrGe.XD Dupa ce te loghezi pune un print(PlayerData[playerid][pPin]); si zi-mi daca iti incarca in consola PIN-ul din baza de date PS: Arata-mi dupa cum l-ai pus
 10. Well.. Nu prea ma pricep la titlu, nu e un titlu bun, dar o sa intelegi voi ce vreau eu sa fac! Se da urmatoarea comanda: CMD:growOld(playerid, params[]) { new string[128]; PlayerInfo[playerid][pAge] = 420; mysql_format(SQL, string, 128,"UPDATE `users` SET `Age`='%d' WHERE `ID`='%d' LIMIT 1",PlayerInfo[playerid][pAge],PlayerInfo[playerid][pSQLID]); mysql_pquery(SQL, string, "", ""); return 1; } Ce face comanda? Este destul de simplu: seteaza varsta jucatorului atat pe server cat si in baza de date pe 420. Ce ne facem daca noi avem sute astfel de UPDATE query-uri intr-un gamemode? Cum am putea sa mai scurtam din linii? Stim ca "pAge" face parte din enum PInfo { pSQLID, pAge, } new PlayerInfo[MAX_PLAYERS][PInfo]; Si este o variabila ce face parte din "multimea" PInfo. Haideti sa modificam putin comanda de mai sus, sa vedeti cum ar arata daca ar fi prescurtata CMD:growOld(playerid, params[]) { setPlayerDataInt(playerid, PInfo:pAge, "Age", 1); return 1; } Mult mai bine, nu? Dar cum arata setPlayerDataInt? stock setPlayerDataInt(playerid, PInfo:pVar, dbField[32], value) { new string[128]; PlayerInfo[playerid][pVar] = value; mysql_format(SQL, string, 128,"UPDATE `users` SET `%s`='%d' WHERE `ID`='%d' LIMIT 1",dbField, PlayerInfo[playerid][pVar],PlayerInfo[playerid][pSQLID]); mysql_pquery(SQL, string, "", ""); } Comanda setPlayerDataInt primeste prin cei 4 parametrii: id-ul jucatorului un camp din pInfo denumirea coloanei din baza de date, corespunzatoare campului din pinfo (o primeste sub forma de un simplu string) noua valoare ce trebuie setata Tot ceea ce am facut a fost sa ma folosesc de propietatea pe care o are initializatorul "enum". Aveti idei de titlu mai bun?
 11. @Valentin18 Hai ca rezolvam foarte repede, posteaza: comanda /asellhouse o poza de la structura bazei de date (cum arata campul in care se stocheaza numele casei in tabelul cu case) cum incarci casele in server (functia LoadHouses sau ceva de genu)
 12. Salvezi cheia masinii la jucator atunci cand acesta cumpara o masina?
 13. @Elody aka Bogdy Pai ce panel folosesti? E facut de tine? E luat de la un prieten / de pe net?
 14. Daca nu conectezi panel-ul, atunci server-ul este in siguranta? Intrebarea este pentru tine, de unde crezi ca provine problema, de la server sau de la panel.. si de ce?
 15. Incearca cache_get_value_name_int(0, "Pin", PlayerData[playerid][pPin]);