Jump to content

VladutzAndYoutube

Membru
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

VladutzAndYoutube last won the day on June 2 2016

VladutzAndYoutube had the most liked content!

Recent Profile Visitors

1,153 profile views

VladutzAndYoutube's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Scuze bro poate e asemanator dar nu am copiat pe nimeni doar am facut un sistem de quest, acum daca tu crezi asta e doar problema ta.
  2. Basic Quest Sistem Salutare si sper ca nu va rapesc prea mult timp dar as vrea sa postez un Filescript, in acest FileScript se face referire si cum ati vazut din titlu un sistem de quest. Am facut un Tutorial pentru cei care vror sa stie cum am facut acest Sistem de Quest Link - Iar pentru ce-i care chiar nu au rabdare sa se uite la videoclip o sa pun si un link mai jos de unde puteti descarca FileScriptul Download Link - http://pastebin.com/RA7wGNig - No Bugs - Daca gasiti vrun bug nu ezitati sa spuneti in comentari(Orice comentariu este constructiv)
  3. GTA GreenUnnion Romania IP: 94.23.208.199:2571 Salutare pe acest server poti detine 3 masini personale [Firstcar,Secondcar,Thirdcar]. http://postimg.org/image/6r1iqd3qv/ Poti sa ai si mai multe masini depinde de gradul tau [Cont V.I.P,Cont Premium]. Masina pentru Cont V.I.P http://postimg.org/image/p2yk9cced/ Masina pentru Cont Premium http://postimg.org/image/3p3zipp7p/ Acest server are PremiumPoint adica cand dai /buylevel iti da 1 PremiumPoint iar cu aceste punte poti cumpara prin comanda /shop ce vedeti in imagine. http://postimg.org/image/mj74wgpeh/ http://postimg.org/image/mvqdddkh1/ Avem niste linii in plus in /stats la Cont V.I.P si la Cont Premium. http://postimg.org/image/3l5fpxl1h/ http://postimg.org/image/7r5lerw53/ Masinile personale chiar si acelea de la Cont V.I.P sau Premium pot fi inmatriculate la primarie momentan Premium car-ul nu poate fi inmatriculat inca lucrez la el http://postimg.org/image/96d6lbzbt/ http://postimg.org/image/yqs7dy077/ Factiunile Server-ului GTA GreenUnnion Romania. 1 - Police Departament 2 - F.B.I 3 - National Guard 4 - Paramedic 5 - Marriacy Gangs 6 - The Ballas Gangs 7 - Mayor 8 - Hitman Agency 9 - News Reporter 10 - Taxi Company 11 - School Instructor 12 - The Yakuza Family 13 - The Los Santos Vagos 14 - The Grove Street Gangs 15 - The RommA Gangs 16 - Tow Car Company Acest Server este inca in versiunea 0.1 asa ca mas bucura sa v-a conectati pe el si sa ne strangem sa dam si Update-uri .
  4. Raspuns pentru Infinity si XStormiests. Linkul de la forum in format textdraw si pus in colt sand pe toate serverele, am incercat sa fac ceva mai unnic ceva ce nu gasesti la alte servere.
  5. Unde trebuie sa pun baza de date ? ma rog ajutatima.
  6. Salutare astazi v-a voi arata un FS facut de mine. Acest FS este un system mic de forum in care va apare un textdraw cu "APASA" dupa ce tastati comanda /forum acest textdraw este selectabil asa ca adunci cand apeci pe textdraw el va disparea si va arata pe chat numele forumului. Poza 1 - http://postimg.org/image/jb759ya9h/ Poza 2 - http://postimg.org/image/i9wr8uvpl/ Acesta este primul meu FS postat asa ca fiti indulgentii. 1 Download Link - http://www.solidfiles.com/d/869a8f3e4d/ amx 2 Download Link - http://www.solidfiles.com/d/c2e0d5700b/ pawn
  7. Are buguri cat oxigen in aer: [1]-Bug la /buycar poti da de ori unde [2]-Bug la /sell zice ca nu am masina [3]-Bug la /color zice ca nu am masina [4]-Bug la /park tot la fel [5]-Bug la /lock si /unlock poti da la orice masina lock si unlock si daca nu esti in masina nu poti da lock sau unlock [6]-Bug la cand se respawneaza masina nu mai e /lock Adica FS ii fain
  8. ok uite aici sper sa ma ajutati http://www.solidfiles.com/d/44598a74ad/Vladutz_Dealership.rar
  9. Salut sunt nou pe "Forum" si apelez la scripteri avansati pentru ajutor am o problema cu dealership-ul sa va spun cum sta treaba Bag FS cu dealership pe server ma duc la dealership cumpar masina pana aici nici o problema dar cand dau /v ca sami deschida Dialog-ul si imi apar categori adica - incuie -descuie -park -color -alarma - locate si dau de exemplu pe park si nu mi se intampla nimic dau pe inciue tot nimic numi merg comenzile va rog ajutatima am lasat si imagini sa va faceti o idee cum arata dialogul Poza 1: http://postimg.org/image/5vpgeq0qn/ ___________________________________ Poza 2: http://postimg.org/image/9b0o2rnol/ ___________________________________ Poza 3: http://postimg.org/image/lmazryllz/ ___________________________________ Poza 4: http://postimg.org/image/jbqo5l541/ ___________________________________ Poza 5: http://postimg.org/image/qjejti7h7/ Va rog ajutatima acest Fs cu dealership este singurul care mia mers va rog ajutatima ca problema mea
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.