Jump to content

Lunoxx

Membru
 • Content Count

  278
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Lunoxx last won the day on February 21

Lunoxx had the most liked content!

Community Reputation

52 Excelent

About Lunoxx

 • Rank
  Membru senior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  Lunoxx
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

1,623 profile views
 1. Salut. Viziteaza topicul din descrierea mea si ia legatura cu in cazul in care crezi ca serviciile mele iti pot fi de folos.
 2. "nu am bani sa platesc", "caut pe cineva care stie". Cand o sa intelegeti ca nu aveti cum sa folositi aceste 2 fraze in acelasi post ? NU EXISTA un om care sa fie foarte bun intr-un anumit domeniu si sa lucreze gratuit, NIMENI nu isi permite sa aloce cativa ani invatarii pentru a te ajuta pe tine gratuit, in niciun domeniu, nu ma refer strict la samp.
 3. Lasa-mi un mesaj daca te intereseaza serviciile pe care le ofer. Gasesti mai multe informatii urmand link-ul din descrierea mea.
 4. Salut. Spune-mi te rog in privat mai multe informatii, daca mai cauti pe cineva care te poate ajuta. Multumesc!
 5. Salut. Te rog sa imi lasi un mesaj in privat daca te intereseaza serviciile pe care le ofer, gasesti mai multe detalii in semnatura mea.
 6. Salut, ia legatura cu mine daca doresti o oferta din partea mea, poti face asta printr-un PM pe forum sau o alta metoda pe care o preferi, gasesti in semnatura mai multe informatii. Multumesc.
 7. Lunoxx

  -

  Daca te referi la obiectele alea atasate de masina, nu are nicio legatura cu streamerul, iar problema e din cauza faptului ca nu folosesti functia de atasare corect, cel mai probabil. Fa debug pe variabila idd si vezi daca e egala cu ID-ul vehiculului pe care zici tu ca ar trebui sa fie atasat obiectul respectiv. Poti folosi /dl sa vezi ID-urile masinilor din joc.
 8. Lunoxx

  -

  Ok... si ce ar trebui sa vad in pozele alea?
 9. Salut. Lasa-mi un mesaj daca te intereseaza serviciile oferite de mine, gasesti in semnatura mea mai multe informatii despre activitatea mea. Multumesc.
 10. Lunoxx

  MYSQL

  Trebuie sa se conecteze cu IP-ul pe care-l primesti de la hamachi, iar in server.cfg pui bind pe acelasi IP. ex: bind 127.0.0.1 port 7777 plugins .............. etc
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.