Jump to content

Lunoxx

Membru
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Lunoxx last won the day on July 2

Lunoxx had the most liked content!

Community Reputation

45 Bine

About Lunoxx

 • Rank
  Membru senior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  Lunoxx
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

1,474 profile views
 1. Lasa-mi un mesaj daca te intereseaza serviciile pe care le ofer. Gasesti mai multe informatii urmand link-ul din descrierea mea.
 2. Salut. Spune-mi te rog in privat mai multe informatii, daca mai cauti pe cineva care te poate ajuta. Multumesc!
 3. Salut. Te rog sa imi lasi un mesaj in privat daca te intereseaza serviciile pe care le ofer, gasesti mai multe detalii in semnatura mea.
 4. Salut, ia legatura cu mine daca doresti o oferta din partea mea, poti face asta printr-un PM pe forum sau o alta metoda pe care o preferi, gasesti in semnatura mai multe informatii. Multumesc.
 5. Daca te referi la obiectele alea atasate de masina, nu are nicio legatura cu streamerul, iar problema e din cauza faptului ca nu folosesti functia de atasare corect, cel mai probabil. Fa debug pe variabila idd si vezi daca e egala cu ID-ul vehiculului pe care zici tu ca ar trebui sa fie atasat obiectul respectiv. Poti folosi /dl sa vezi ID-urile masinilor din joc.
 6. Ok... si ce ar trebui sa vad in pozele alea?
 7. Salut. Lasa-mi un mesaj daca te intereseaza serviciile oferite de mine, gasesti in semnatura mea mai multe informatii despre activitatea mea. Multumesc.
 8. Lunoxx

  MYSQL

  Trebuie sa se conecteze cu IP-ul pe care-l primesti de la hamachi, iar in server.cfg pui bind pe acelasi IP. ex: bind 127.0.0.1 port 7777 plugins .............. etc
 9. ??? Bineinteles ca se sterge.. se sterge pentru ca se asteapta crearea unui nou fisier, dar daca ai erori la compilare, nu are cum sa-ti creeze un nou fisier .amx, deci, rezolva erorile.
 10. Salut, poti lua legatura cu mine daca doresti sa colaboram. Ai datele de contact mai jos, in semnatura.
 11. No, mai cumpara cineva?
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.