Jump to content

Lunoxx

Membru
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Lunoxx last won the day on July 2

Lunoxx had the most liked content!

Community Reputation

45 Bine

7 Followers

About Lunoxx

 • Rank
  Membru senior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  Lunoxx
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

1,347 profile views
 1. Salut. Lasa-mi un mesaj daca te intereseaza serviciile oferite de mine, gasesti in semnatura mea mai multe informatii despre activitatea mea. Multumesc.
 2. Lunoxx

  MYSQL

  Trebuie sa se conecteze cu IP-ul pe care-l primesti de la hamachi, iar in server.cfg pui bind pe acelasi IP. ex: bind 127.0.0.1 port 7777 plugins .............. etc
 3. Bineinteles ca se sterge.. se sterge pentru ca se asteapta crearea unui nou fisier, dar daca ai erori la compilare, nu are cum sa-ti creeze un nou fisier .amx, deci, rezolva erorile.
 4. Lunoxx

  [CAUT] Scripter, PROJECT

  Salut, poti lua legatura cu mine daca doresti sa colaboram. Ai datele de contact mai jos, in semnatura.
 5. Lunoxx

  Vand Gamemode / Panel Shawn

  No, mai cumpara cineva?
 6. aVar este matricea definita in acel enum.. este ca si cum ai scrie avar1, avar2, avar3, avar4, avar5, etc, dar ca sa nu scrie asa mult, a facut o matrice, adica, o variabila cu mai multe pozitii, iar pe fiecare pozitie contorizeaza valoarea unei alte variabile.. Un exemplu concret, aVar[0] ar putea contoriza numarul banilor jucatorilor, avar[1] ar putea contoriza level-ul, avar[2] ar putea contoriza Warn-urile, etc.. acum, nu stiu care ce contorizeaza la tine, dar, sper ca ai inteles ideea.
 7. Lunoxx

  Intrebare Scripting

  Penrtu fuel infinit, mergi la partea din cod care iti scade fuel-ul si pui o restrictie acolo, sa o scada doar vehiculelor care nu-s maverick. Pentru zile, trebuie sa gasesti o metoda care-ti convine prin care sa faci asta, fie stochezi intr-o variabila gettime()-ul din momentul in care a fost cumparat vehiculul si calculezi de fiecare data cand vrei sa-l afisezi, fie in fiecare seara la ora 00, 23, sau cat vrei tu, adaugi tuturor vehiculelor cate o zii. Succes!
 8. Salut. Te rog sa iei legatura cu mine in cazul in care consideri ca serviciile pe care le ofer se potrivesc criteriilor tale. Ai mai multe informatii in descrierea mea.
 9. Lunoxx

  CAUT SCRIPTER !

  Salut, datele mele de contact se afla in semnatura, ia legatura cu mine in cazul in care consider ca ai nevoie de serviciile pe care le ofer.
 10. Lunoxx

  Cerere GameMode

  Salut, daca doresti ceva calitativ te rog sa iei legatura cu mine, prin una din metodele mentionate in semnatura mea. https://facebook.com/pawnscripts
 11. Lunoxx

  Cerere Scripter

 12. E topic deschis in 2018
×

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.