Jump to content

Lunoxx

Membru
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Lunoxx last won the day on February 22

Lunoxx had the most liked content!

Community Reputation

53 Excelent

2 Followers

About Lunoxx

 • Rank
  Membru senior

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • In-game Name
  Lunoxx
 • Level of knowledge
  Experimentat

Recent Profile Visitors

2,016 profile views
 1. Daca voi va limitati la a cauta pe net, atunci nu va exista nimic "unic" vreodata. Pentru a face ceva unic, oamenii trebuie sa invete limbajul, dupa care, isi vor putea pune ideile in practica.. sunt convins ca sunt foarte multe persoane pe aici care au idei bune, dar duc lipsa de timp sau pricepere.
 2. Cele mentionate in "P.S" nu sunt compilatoare, ci editoare de texte. pawncc e una (compilator), iar pawno e alta (editor de texte, la fel ca notepad, notepad++, sau celelalte pe care le-ai mentionat).
 3. Cum ai putea vinde doar .amx-ul?
 4. Lunoxx

  Info

  Nu ca ar fi un lucru rau.. E foarte bine ca descarca GM-uri, e foarte bine ca "folosesc" mysql, doar in modul asta poti invata. Problema apare abea atunci cand descoperi scopul majoritatii
 5. Nu e o obiectie, dar tin sa te anunt ca pretul unui gamemode de la 0 depaseste bugetul cu un procent destul de mare. Cu 15 euro poti cel mult sa aduci niste mici modificari unui gamemode de pe net.
 6. Lunoxx

  Timer

  Nu "distrugi" nimic. Tu ai acolo o functie intreaga care se executa odata la un anumit interval de timp. Poti doar sa opresti functia. Daca vrei sa executi anumite parti din functie, te folosesti de verificari. Ai putea face o variabila de tip boolean, careia ii alterezi valorile in functie de ce ai nevoie.. o poti pune intr-o comanda, sau, cine stie.. unde ai tu nevoie, exemplu: new bool: var; public OnGameModeInit() { var = true; return true; } function Timer1sec() { if(var) { // executi prima parte } // restul functiei } In cazul de mai sus, prima parte a functiei
 7. Salut. Viziteaza topicul din descrierea mea si ia legatura cu in cazul in care crezi ca serviciile mele iti pot fi de folos.
 8. "nu am bani sa platesc", "caut pe cineva care stie". Cand o sa intelegeti ca nu aveti cum sa folositi aceste 2 fraze in acelasi post ? NU EXISTA un om care sa fie foarte bun intr-un anumit domeniu si sa lucreze gratuit, NIMENI nu isi permite sa aloce cativa ani invatarii pentru a te ajuta pe tine gratuit, in niciun domeniu, nu ma refer strict la samp.
 9. Lasa-mi un mesaj daca te intereseaza serviciile pe care le ofer. Gasesti mai multe informatii urmand link-ul din descrierea mea.
 10. Salut. Spune-mi te rog in privat mai multe informatii, daca mai cauti pe cineva care te poate ajuta. Multumesc!
 11. Salut. Te rog sa imi lasi un mesaj in privat daca te intereseaza serviciile pe care le ofer, gasesti mai multe detalii in semnatura mea.
 12. Salut, ia legatura cu mine daca doresti o oferta din partea mea, poti face asta printr-un PM pe forum sau o alta metoda pe care o preferi, gasesti in semnatura mai multe informatii. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.