Jump to content

Lunoxx

Membru
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by Lunoxx

 1. "nu am bani sa platesc", "caut pe cineva care stie". Cand o sa intelegeti ca nu aveti cum sa folositi aceste 2 fraze in acelasi post ? NU EXISTA un om care sa fie foarte bun intr-un anumit domeniu si sa lucreze gratuit, NIMENI nu isi permite sa aloce cativa ani invatarii pentru a te ajuta pe tine gratuit, in niciun domeniu, nu ma refer strict la samp.
 2. Lasa-mi un mesaj daca te intereseaza serviciile pe care le ofer. Gasesti mai multe informatii urmand link-ul din descrierea mea.
 3. Salut. Spune-mi te rog in privat mai multe informatii, daca mai cauti pe cineva care te poate ajuta. Multumesc!
 4. Salut. Te rog sa imi lasi un mesaj in privat daca te intereseaza serviciile pe care le ofer, gasesti mai multe detalii in semnatura mea.
 5. Salut, ia legatura cu mine daca doresti o oferta din partea mea, poti face asta printr-un PM pe forum sau o alta metoda pe care o preferi, gasesti in semnatura mai multe informatii. Multumesc.
 6. Lunoxx

  -

  Daca te referi la obiectele alea atasate de masina, nu are nicio legatura cu streamerul, iar problema e din cauza faptului ca nu folosesti functia de atasare corect, cel mai probabil. Fa debug pe variabila idd si vezi daca e egala cu ID-ul vehiculului pe care zici tu ca ar trebui sa fie atasat obiectul respectiv. Poti folosi /dl sa vezi ID-urile masinilor din joc.
 7. Lunoxx

  -

  Ok... si ce ar trebui sa vad in pozele alea?
 8. Salut. Lasa-mi un mesaj daca te intereseaza serviciile oferite de mine, gasesti in semnatura mea mai multe informatii despre activitatea mea. Multumesc.
 9. Lunoxx

  MYSQL

  Trebuie sa se conecteze cu IP-ul pe care-l primesti de la hamachi, iar in server.cfg pui bind pe acelasi IP. ex: bind 127.0.0.1 port 7777 plugins .............. etc
 10. ??? Bineinteles ca se sterge.. se sterge pentru ca se asteapta crearea unui nou fisier, dar daca ai erori la compilare, nu are cum sa-ti creeze un nou fisier .amx, deci, rezolva erorile.
 11. Salut, poti lua legatura cu mine daca doresti sa colaboram. Ai datele de contact mai jos, in semnatura.
 12. aVar este vectorul definit in acel enum.. este ca si cum ai scrie avar1, avar2, avar3, avar4, avar5, etc, dar ca sa nu scrie asa mult, a facut un vector, adica, o variabila cu mai multe pozitii, iar pe fiecare pozitie contorizeaza valoarea unei alte variabile.. Un exemplu concret, aVar[0] ar putea contoriza numarul banilor jucatorilor, avar[1] ar putea contoriza level-ul, avar[2] ar putea contoriza Warn-urile, etc.. acum, nu stiu care ce contorizeaza la tine, dar, sper ca ai inteles ideea.
 13. Penrtu fuel infinit, mergi la partea din cod care iti scade fuel-ul si pui o restrictie acolo, sa o scada doar vehiculelor care nu-s maverick. Pentru zile, trebuie sa gasesti o metoda care-ti convine prin care sa faci asta, fie stochezi intr-o variabila gettime()-ul din momentul in care a fost cumparat vehiculul si calculezi de fiecare data cand vrei sa-l afisezi, fie in fiecare seara la ora 00, 23, sau cat vrei tu, adaugi tuturor vehiculelor cate o zii. Succes!
 14. Salut. Te rog sa iei legatura cu mine in cazul in care consideri ca serviciile pe care le ofer se potrivesc criteriilor tale. Ai mai multe informatii in descrierea mea.
 15. Salut, datele mele de contact se afla in semnatura, ia legatura cu mine in cazul in care consider ca ai nevoie de serviciile pe care le ofer.
 16. Lunoxx

  Cerere GameMode

  Salut, daca doresti ceva calitativ te rog sa iei legatura cu mine, prin una din metodele mentionate in semnatura mea. https://facebook.com/pawnscripts
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.