Jump to content

Serban

Membru
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Serban last won the day on December 5 2020

Serban had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutru

About Serban

 • Rank
  Membru junior
 • Birthday 04/12/2007

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Location
  Suceava
 • In-game Name
  rpg.og-times.ro / Name: Serbaq
 • Level of knowledge
  Avansat

Contact Methods

 • Discord
  Șerban#0544

Recent Profile Visitors

1,014 profile views
 1. Salutare, astazi as dorii sa va arat unele trucuri pe care le folosesc eu(P.S acestea sunt pentru incepatori). Prima data avem: 1) - for(new i = 0; i < 5; i++) - pe care o putem folosii de exemplu pentru afisarea textdraw-urilor. Decat sa folosim TextDrawShowForPlayer sau PlayerTextDrawShow mai bine folosim functia aceasta: for(new i = 0; i < 5; i++) TextDrawShowForPlayer(playerid,Textdrawul[i]); Pentru a folosii functia asta trebuie sa le aveti intr-o ordine [ ] si nu cu alte nume gen ai Textdraw1 si Textdraw2 trebuie neaparat Textdraw[1] Textdraw[2] si asa m
 2. Salutare, vreau sa stiu daca pot face update din joc unui jucator in baza de date daca este deconectat.Adica vreau sa fac un sistem de banare a unui jucator iar la ora 12:00 sa scada o zi doar ca nu stiu functia cu care pot face sa-i scada din baza de date.Poate sa-mi deie cineva functia sau sa-mi explice.Multumesc! PACE!
 3. Nu vreau sa-mi fac o comunitate
 4. De cand a inceput anu asta tot am avut apucaturi sa-mi creez un gamemode dar de fiecare data cand intalnesc o eroare sau nu imi executeaza ceva ma enervez il sterg peste 1 luna iar incep sa-l fac iara si tot asa.Nu stiu ce naiba sa fac si nu stiu daca se mai merita sa mai faci gamemode pe samp in 2021 dar vreau sugestiile voastre daca sa ma apuc daca mai are rost sau degeaba faci ca doar iti pierzi timpul.
 5. Salutare sa-mp.ro, astazi m-am decis sa dau 2 sisteme: 1.Vehicle Spawn Dialog - Cum a-ti vazut pe serverele stunt sau pe RSS.Am facut un sistem de spawnare masini la locatia dumneavoastra pe dialog si adaugate pe categorii cat am putut eu de bine.A durat cateva ore sa-l fac dar merita totul. 2.Gun Buy Dialog - Tot ca si pe serverele stunt sau RSS.Am facut un sistem sa-ti poti achizitiona arme dintr-un magazin.Le-am catalogat in functie de modul lor de tras.A durat aproximativ 1 ora de facut dar merita incercat. Sursa Cod Vehicle Spawn Dialog: Vehicle Spawn Dialog - Pasteb
 6. Apreciez mai mult gifu tau decat gamemode-ul nu stiu dece dar imi aduce aminte de un server roleplay pe care am jucat si pe care mai joc dar rar (Roleplay Englez), Arata bine nota 10/10 asteptam si alte lucruri de la tine bro!
 7. Salutare sampistilor si bine v-am gasit la un nou videoclip astazi filmam un textdraw misto rau de tot. Glumesc :))) Bun, salut jucatorii de pe comunitatea sa-mp.ro ma numesc Serban si astazi vreau sa va aduc in fata cel mai uimitor textdraw la care am stat 1-2 ore ca sa-l fac ca eu is prea lenes ca sa fac ceva asa ca copiez totul(PS:NU E COPIAT). Textdraw-ul are in jur de 24 de texte globale cu obiecte si 6 textdraw-uri locale pe jucator. Va las doar textdraw-ul restu faceti voi sa cumpere si va schimbati preturile eu doar vil las pentru ca m-am chinuit degeaba ca
 8. 11 ani mai tarziu mor :)))))))))
 9. N-am inteles, poti sa-mi spui cum se numeste functia @khain?
 10. Salut, astazi 19/04/2021 am incercat sa fac un magazin in care sa-ti poti cumpara anumite bunuri dar cand vreau sa dau click pe una imi da mai multe selectate si eu doresc sa pot da click doar pe un singur text nu toate, stiti vreo functie inafara de TextdrawSize si PlayerTextdrawSize? va rog, am cautat si pe internet dar nu gasesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.