Sari la conținut

Krusher

Membru
 • Număr conținut

  37
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Krusher a câștigat ziua ultima dată pe Martie 3 2017

Krusher a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

7 Neutru

1 Urmăritor

Despre Krusher

 • Rang
  Membru

Profile Information

 • Level of knowledge
  Avansat

Vizitatori Recenți Profil

464 citiri profil
 1. Krusher

  [L] Ofer servicii Scripting de calitate.

  Up, recomand inca o data, stie ce face.
 2. Krusher

  Brigada recruteaza!

  Nu divizam pe nimeni, oricine cu cunostinte medii se poate alatura, am zis clar fara off-topic aici, s-a facut destul in celalalt topic.
 3. Krusher

  Brigada recruteaza!

  Draga unicule cel adevarat Smoz, avantajele ar fi urmatoarele: ai posibilitatea oricand sa discuti cu ceilalti membrii despre orice subiect, toti membrii din acest grup suntem open-minded ai posibilitatea sa participi la viitoare proiecte care vor fi realizate de catre noi vei fi mai cunoscut si vei fi recunoscut ca "scripter" + altele, dar cum a zis si @Scriptery, acest grup nu este pentru a oferi avantaje.
 4. Krusher

  Brigada recruteaza!

  Dupa cum ati vazut si in titlu, Brigada Scripterilor recruteaza, pentru cei ce nu stiu: Cerinte: Cunostine PAWN minim medii. Cunoasterea punctului de oprire. Cunoasterea punctului de caterinca. Cum sa intrii: Lasa aici un reply cu o dovada ca stii macar un minim de scripting. Apoi membrii din brigada vor vota, daca majoritatea credem ca te pricepi vei intra direct, daca nu, vei fi testat. Membrii actuali: @WopsS @Spmn @Maurice @Daedric-Fox @Scriptery @Krusher @[RW]Robi @Ksenon @EquiNoxAdv @KruZZ @Lunoxx * Ordinea nu are importanta, toti suntem egali in acest grup! * Fara off-topic cum s-a facut in celalalt topic, acest topic este doar pentru cei care vor sa se alature brigazii, nu pentru parerile voastre cretine.
 5. Krusher

  Bug dialog

  Nu are treaba cu gamemode-ul, e ceva de la jocul tau, probabil un mod sau ceva.
 6. Noobule, avertizarea aia e de la facebook cu privire la unele scripturi care pot fura token-ul si ulterior furarea contului. Scriptul lui @[RW]Robi este 100% trusted.
 7. Krusher

  Cum fac o comanda /myraport?

  Nup, băiatul a cerut comanda pt. afișarea raportului automat, spre exemplu: pHeals ar trebuii sa stocheze nr. de /heal-uri acordate de paramediciul respectiv.
 8. Krusher

  Cum fac o comanda /myraport?

  Trebuie sa ai variabile care sa stocheze acest lucru: Spre exemplu, daca ai variabila pHeals va fi ceva de genu: CMD:myraport(playerid, params) { if(playerVariables[playerid][pGroup] == 0) return SCM(playerid, -1, "You are a civillian!"); new string[16]; format(string, 16, "Heals: %d", playerVariales[playerid][pHeals]); SCM(playerid, COLOR_YELLOW, string); return 1; }
 9. Krusher

  Problem SQL

  Si eu daca spamez /enter ? O sa se apeleze acest public aka stock care o sa-mi faca for ca sa-mi extraga datele sa verifice daca sunt sau nu langa o factiune? dfq
 10. Krusher

  Serverele de genul #2

  Mari scripteri frt.
 11. Krusher

  Panel SA:MP BUG !

  Ce gamemode folosest?
 12. Krusher

  Panel SA:MP BUG !

  Aceasta problema tine de gamemode, nu se seteaza corect Statuts-ul in baza de date. La OnPlayerConnect faci un query care sa seteze Status pe 1, la OnPlayerDisconnect sa seteze Status pe 2 iar la OnGameModeInit sa seteze Status 0 la toti (in caz ca au ramas cativa pe Status 1)
 13. frumoasa, draguta, de treaba

 14. Krusher

  Problema /vipname

  Codul este prea mare si inutil, arata-ne OnVehicleSpawn.
 15. Krusher

  Problem SQL

  Cred ca e cea mai proasta metoda pe care am vazut-o, deci tu executi acest public la [/enter] ? Nu e bine asa, se creeaza lag + ca este inutila metoda. Fa un public care sa incarce pozitile exterior/interior/vw/int la OnGameModeInit si sa le salveaze in variabile.
×

Informații Importante

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Pentru mai multe detalii, vezi Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.