Jump to content

Krusher

Membru
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Krusher last won the day on March 3 2017

Krusher had the most liked content!

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Krusher
  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

1,183 profile views

Krusher's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

7

Reputation

  1. Ofer servicii PAWN avansate, cine ma cunoaste poate sa ma recomande. Nu incep gamemode-uri de la 0 sau chestii de genul, accept cam orice metoda de plata, accept orice fel de "teste". Discord: Krusher#6969
  2. Nu divizam pe nimeni, oricine cu cunostinte medii se poate alatura, am zis clar fara off-topic aici, s-a facut destul in celalalt topic.
  3. Draga unicule cel adevarat Smoz, avantajele ar fi urmatoarele: ai posibilitatea oricand sa discuti cu ceilalti membrii despre orice subiect, toti membrii din acest grup suntem open-minded ai posibilitatea sa participi la viitoare proiecte care vor fi realizate de catre noi vei fi mai cunoscut si vei fi recunoscut ca "scripter" + altele, dar cum a zis si @Scriptery, acest grup nu este pentru a oferi avantaje.
  4. Dupa cum ati vazut si in titlu, Brigada Scripterilor recruteaza, pentru cei ce nu stiu: Cerinte: Cunostine PAWN minim medii. Cunoasterea punctului de oprire. Cunoasterea punctului de caterinca. Cum sa intrii: Lasa aici un reply cu o dovada ca stii macar un minim de scripting. Apoi membrii din brigada vor vota, daca majoritatea credem ca te pricepi vei intra direct, daca nu, vei fi testat. Membrii actuali: @WopsS @Spmn @Maurice @Daedric-Fox @Scriptery @Krusher @[RW]Robi @Ksenon @EquiNoxAdv @KruZZ @Lunoxx * Ordinea nu are importanta, toti suntem egali in acest grup! * Fara off-topic cum s-a facut in celalalt topic, acest topic este doar pentru cei care vor sa se alature brigazii, nu pentru parerile voastre cretine.
  5. Nu are treaba cu gamemode-ul, e ceva de la jocul tau, probabil un mod sau ceva.
  6. Noobule, avertizarea aia e de la facebook cu privire la unele scripturi care pot fura token-ul si ulterior furarea contului. Scriptul lui @[RW]Robi este 100% trusted.
  7. Nup, băiatul a cerut comanda pt. afișarea raportului automat, spre exemplu: pHeals ar trebuii sa stocheze nr. de /heal-uri acordate de paramediciul respectiv.
  8. Trebuie sa ai variabile care sa stocheze acest lucru: Spre exemplu, daca ai variabila pHeals va fi ceva de genu: CMD:myraport(playerid, params) { if(playerVariables[playerid][pGroup] == 0) return SCM(playerid, -1, "You are a civillian!"); new string[16]; format(string, 16, "Heals: %d", playerVariales[playerid][pHeals]); SCM(playerid, COLOR_YELLOW, string); return 1; }
  9. Si eu daca spamez /enter ? O sa se apeleze acest public aka stock care o sa-mi faca for ca sa-mi extraga datele sa verifice daca sunt sau nu langa o factiune? dfq
  10. Aceasta problema tine de gamemode, nu se seteaza corect Statuts-ul in baza de date. La OnPlayerConnect faci un query care sa seteze Status pe 1, la OnPlayerDisconnect sa seteze Status pe 2 iar la OnGameModeInit sa seteze Status 0 la toti (in caz ca au ramas cativa pe Status 1)
  11. frumoasa, draguta, de treaba

  12. Codul este prea mare si inutil, arata-ne OnVehicleSpawn.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.