Hiro Posted February 7, 2022 Report Posted February 7, 2022 (edited) Salut astazi vand Panel + index asemanatoare cu cele dupa b-hood --- De ce il vand?: --- M-am plictisit sa fac user panel-uri pentru SA:MP, deja sunt la alt nivel si vreau sa trec pe rage Ce sisteme are?: Aveti pe canal-ul meu video-uri cu UCP-ul Pret:20 euro Alte precizari: Compatibilitate vine la pachet + support tehnic Contact:AntiExE Dev#7585 sau pm pe forum Quote Edited February 7, 2022 by AntiExE. Web Developer My portfolio: Click
Hiro Posted February 7, 2022 Author Report Posted February 7, 2022 (edited) 3 hours ago, hanako said: -rep Toxicitatea lui spune totul. multumesc pentru feedback dar nu uita ca tu esti cel suparat daca nu esti recomand up Edited February 7, 2022 by AntiExE. Web Developer My portfolio: Click
R4zvyy Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 +rep E baiat cumsecade cu mine Dar e prea scump un panel 1 Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
segmentationfault Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 41 minutes ago, R4zvyy said: +rep E baiat cumsecade cu mine Dar e prea scump un panel Dacă la el e scump... eu zic să te uiți la prețurile internaționale pentru un freelancer 1
Hiro Posted February 8, 2022 Author Report Posted February 8, 2022 6 hours ago, R4zvyy said: +rep E baiat cumsecade cu mine Dar e prea scump un panel Multumesc pentru feedback 5 hours ago, segmentationfault said: Dacă la el e scump... eu zic să te uiți la prețurile internaționale pentru un freelancer Eh UP Web Developer My portfolio: Click
Gabi21 Posted February 8, 2022 Report Posted February 8, 2022 7 hours ago, segmentationfault said: Dacă la el e scump... eu zic să te uiți la prețurile internaționale pentru un freelancer Păi, na, lor li se pare că nu e muncă pentru un panel Cine nu apreciază spune că e scump
Hiro Posted February 10, 2022 Author Report Posted February 10, 2022 up Web Developer My portfolio: Click
VAurel Posted February 10, 2022 Report Posted February 10, 2022 Up. +rep Cunosc baiatul numai dupa postarile de aici Personal nu am apucat, dar sper sa o facem intr-o zi. Imi pari un baiat foarte devotat, si foarte serios. Recomand cu incredere 1 YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
Hiro Posted February 10, 2022 Author Report Posted February 10, 2022 9 hours ago, VAurel said: Up. +rep Cunosc baiatul numai dupa postarile de aici Personal nu am apucat, dar sper sa o facem intr-o zi. Imi pari un baiat foarte devotat, si foarte serios. Recomand cu incredere Multumesc pentru feedback 7 hours ago, DanielSy said: +rep Multumesc! UP Web Developer My portfolio: Click
Hiro Posted February 12, 2022 Author Report Posted February 12, 2022 up Web Developer My portfolio: Click
Hiro Posted February 14, 2022 Author Report Posted February 14, 2022 @MisterT/C a fost vandut Web Developer My portfolio: Click
Recommended Posts