Jump to content

Gabi21

Membru
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

Everything posted by Gabi21

  1. Gabi21

    Warnings

    lasă aici ce-ți dă în server.log. Încearcă să faci update la pluginurile pentru windows.
  2. Gabi21

    Warnings

    Nu e bug, nu e nicio problemă. Caută ”groupss” și ”roadBlock” și șterge-le sau pur și simplu, folosește-le undeva. Apropo, nu are cum să fie asta problema cu deschiderea server-ului pe localhost.
  3. ASta am tot încercat să-ți explicăm :)))
  4. Adaugă coloana ClanDays în tabelul users.
  5. Tu n-ai făcut deloc?
  6. Câți ați făcut bani pe munca celor de la wcode? :))) Terminați cu prostiile.
  7. Nu contează platforma pe care o folosești, un site nu e apreciat că folosește laravel sau codeigniter. Știi să folosești mai bine codeigniter decât laravel și vrei un proiect de succes? Atunci folosește codeigniter. Nu vă mai alegeți platformele doar după părerile altora.
  8. Cel mai probabil ai avut lag și ai apăsat de două ori pe post așa că s-a trimis request ul de 2 ori.
  9. Păi, na, lor li se pare că nu e muncă pentru un panel Cine nu apreciază spune că e scump
  10. Ești sigur că ai uploadat .so-ul de la versiunea mysql-ului tău?
  11. Mai exact, în momentul în care intră/iese bagi asta: TogglePlayerControllable(playerid, 0); SetTimerEx("UnFreezeEnter", 5000, false, "i", playerid); Apoi, faci o funcție function UnFreezeEnter(playerid) { TogglePlayerControllable(playerid, 1); return 1; } O să primească freeze timp de 5 secunde.
  12. Lasă funcția de Update() aici.
  13. Îți explică el destul de clar ce trebuie să faci, ideea e că tu dacă vrei să-l bagi la tine pe server, trebuie să modifici tot ce ține de bani. Dacă vrei să-l bagi pe un gamemode de la 0, treaba e destul de simplă. Bagi include-ul lui, faci o variabilă nouă ex: new Bani[MAX_PLAYERS], Miliarde[MAX_PLAYERS]; Ca să bagi bani în variabilă ai CMD:addmoney(playerid, params[]) { new mon; if(sscanf(params, "d", mon)) return SCM(playerid, -1, "/addmoney <Money>"); AddBigInt(Miliarde[playerid], Bani[playerid], mon); new str[256]; format(str, 256, GetBigInt(Miliarde[playerid], Bani[playerid])); SCM(playerid, -1, str); return 1; } Ca să scoți CMD:delmoney(playerid, params[]) { new mon; if(sscanf(params, "d", mon)) return SCM(playerid, -1, "/delmoney <Money>"); SubstractBigInt(Miliarde[playerid], Bani[playerid], mon); new str[256]; format(str, 256, GetBigInt(Miliarde[playerid], Bani[playerid])); SCM(playerid, -1, str); return 1; } Ca să verifici dacă are suma if(!SubstractBigInt(PlayerInfo[playerid][pMStore], PlayerInfo[playerid][pMoney], suma pe care sa o aiba)) return SCM(playerid, -1, "Nu ai suma"); if(SubstractBigInt(PlayerInfo[playerid][pMStore], PlayerInfo[playerid][pMoney], suma pe care sa o aiba)) return SCM(playerid, -1, "Ai suma"); Ca să afișezi new str[256]; format(str, 256, GetBigInt(Miliarde[playerid], Bani[playerid])); SCM(playerid, -1, str);
  14. Nu-mi dau seama dacă e spusă la mișto sau e pe bune :)))
  15. În sine, sistemele funcționează, dar nu perfect. Ce-i drept, nu e obligatoriu ca un sistem să fie perfect, trebuie să funcționeze, da la tine sunt lucruri vizibile. Spre exemplu, la /svf stock urile ori nu se updatau, ori se afișa text ul greșit. La fel și când s-a deschis dialog ul la SI, arăta ”Stock”, nu o sumă. Pe partea de optimizare, ai câteva tutoriale pe net, te sfătuiesc să te uiți, o să te ajute. Încearcă să folosești timerele cu cap, nu să ai în timer if(!IsPlayerInAnyVehicle(i)) HideSpeedoTD(i), etc. Gândește-te că într-un timer făcut pe player, el se apelează ori la o secundă(cel mai des), sau la câte secunde l-ai pus să ruleze, apoi îți dai seama singur ce încarcă de acolo. Gândește un sistem care să funcționeze și să nu facă lag, fiecare request cerut serverului face ca tick urile să scadă.
  16. Dă-ne comanda și funcția de loadvehicles.
  17. Salut, m-am uitat la ultimul tău video de pe youtube și am văzut că server-ul are 167 de tickuri și ești doar tu pe server, asta e o problemă. Îți recomand să mai studiezi partea de optimizare. Revin cu un edit, m-am uitat de curiozitate și la videoclipul cu /svf, și acolo ai câteva probleme. ^.^ Mult succes în continuare.
  18. Ești sigur că acel include e prezent în compilatorul tău? AI grijă, dese ori când se folosește sublime locația compiler ului e diferită, nu e cea din pawno a gamemode-ului. Îți recomand să dai un compile cu pawno.exe din folderul gamemodeului.
  19. Nu înțeleg de ce funcția ta ia în funcție de sizeof(Trufs), or să apară probleme dacă în baza de date sunt mai puține, multe or să se creeze o coordonată invalidă. Ești sigur că mașinile tale de facțiune sunt stocate în ServerVehicles? Sigur mașinile ajung în vw 0? Verifică cum se apelează setvehicle la comanda /attack, de fapt, dă-ne și comanda attack.
  20. Arată-ne funcția care încarcă vehiculele, văd că lucrezi pe iteratorii, probabil nu ai băgat vehiculul corect în iteratoriul PlayerVehicles.
  21. Nu știu la ce te referi exact, dar poți folosi o variabilă, gen PlayerInfo[playerid][SpawnType]. Poți face comanda /spawnchange YCMD:spawnchange(playerid) { if(PlayerInfo[playerid][SpawnType] == 1) PlayerInfo[playerid][SpawnType] = 2; else PlayerInfo[playerid][SpawnType] = 1; SendClientMessage(playerid, -1, "Spawn-ul tau a fost schimbat cu succes."); return 1; } Apoi, la OnPlayerSpawn verifici if(PlayerInfo[playerid][SpawnType] == 1) { SetPlayerPos(playerid, posspawn1x, posspawn1y, posspawn1z); SetPlayerFacingAngle(playerid, posspawn1z); } else { SetPlayerPos(playerid, posspawn2x, posspawn2y, posspawn2z); SetPlayerFacingAngle(playerid, posspawn2z); }
  22. Te duci la onplayertext și verifici if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] > 0) { .... return 1; } else if(PlayerInfo[playerid][pHelper] > 0) { .... return 1; } else { // aici vine dacă e player }
  23. UP, realizez teme IPS, xenforo, etc la prețul de 5€(+ adăugare categorii și grade).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.