Jump to content

Aveti grija la scripteri! (Hanako)


Sile Bandit

Recommended Posts

9 August Salutare probabil multi il stiti pe scripter ul hanako, ei bine si eu l-am angajat sa-mi faca un script pentru factiuni acesta s-a rezumat la pretul de 15 euro. Am zis ca este un pret decent si i-am dat prima parte din banuti mai exact 10 euro, foarte frumos el a inceput lucrul, iar acesta peste 20 de minute mi-a dat mesaj ca nu stie sa scripteze cu plugin-ul Mysql 4.41, iar eu i-am spus ca foloses mysql 3.1. Acesta s-a apucat iar de treaba si peste alte 10 minute mi-a spus ca GM ul pe care l-am pus sa-l editeze nu este bun si cica renunta la proiect (Atentie eu ii dadusem prima parte din bani) .

Dupa ce am auzit i-am spus sa ia un gm blank de pe net si sa faca script-ul acolo. El a acceptat, peste 2 zile de lipsa acesta mi-a dat mesaj cerandu-mi si cealalta parte din bani... si ghici pentru ce? Cheat uri pe cs go ... dap ... nici nu mi-a venit sa cred, dar cum el era un scripter de incredere am zis sa-i dau si cealalta parte din bani si sa-mi astept script-ul ( oricum stateam cu o tensiune in mine, deoarece stiu ca paysafe urile expira peste cateva zile ) ... iar dupa NIMIC absolut nimic pana pe 30 octombrie cand am aflat ca mi-a dat si block pe discord n-am primit nimic...

In concluzie, aveti grija la acest scripter si la multi alti scripteri

Dovezi

Paysafe-urile mele furate / mesajele https://imgur.com/a/7EsDs4I?third_party=1#_=_

 

Link to comment
Share on other sites

Il credeam baietas... dar se pare ca m-am inselat pentru 15 euro sa se injoseasca asa.....inteleg ca are nevoie de bani sau mai stiu eu ce dar nu se da tepe sau cacaturi d-astea. Daca ai nevoie de bani muncesti frate nu intinzi mana sau dai tepe mda csf Romania.. eu unul iti recomand https://discord.gg/UmjJKBTq server-ul meu de disc dedicat ajutor pawn aici poti sa gasesti scripteri de incredere, bafta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
7 hours ago, D3iu said:

Ce aveți sclavetilor ca e bun și e scripteru meu. Nu da Nici. O teapa bruh 

Copile ai iq pe minus si iti place sa te afisezi cu el ti-ai adus aminte dupa 2 luni ca nu da nici o teapa ai merita sa nu ai acces la internet

  • Confused 1

Web Developer 
My portfolio: Click

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
2 hours ago, R X S said:

@WopsS
Nu ar trebui ca persoanele astea nesimtite, reclamate cu dovezi, sa fie restrictionate? Ty.

Parerea mea e sa nu ne implicam in chestii de genul. Poti sa ii dai ban, dar dupa se poate face un cont nou si nu rezolvam nimic. Cred ca cel mai bine ar fi un topic sau o sectiune unde lumea sa posteze dovezi despre asta.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, WopsS said:

Parerea mea e sa nu ne implicam in chestii de genul. Poti sa ii dai ban, dar dupa se poate face un cont nou si nu rezolvam nimic. Cred ca cel mai bine ar fi un topic sau o sectiune unde lumea sa posteze dovezi despre asta.

Plus ca exista: (daca inca mai este valabila)

 

 

Eu am lucrat impreuna cu hanako la cateva proiecte si nu am avut probleme, am o parere buna despre el dar daca a facut faze de genul, nasol dar momentan sunt mi se pare o persoana ok.

  • Upvote 1

Nu mai raspund la mesaje de pe acest forum, decat foarte rar, m-am mutat pe alt forum.

Detalii de contact pe site-ul meu

Multumesc pentru intelegere!

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.