Jump to content

TomaBanditu

Membru
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutru

About TomaBanditu

 • Rank
  Începător

Profile Information

 • Sex
  Masculin

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, sunt in cautare de un scripter priceput pentru proiectul meu lain.ro. Banii nu sunt o problema, discutam pretul in privat, precizez ca varsta minima este de 15 ani si minim 2-3 ore pe zi pentru proiect. DISCORD: Toma#4418
 2. Salut , de curand am ramas fara scripter si am decis sa pun un anunt ca , caut un scripter capabil care sa se implice. Precizez ca banii nu sunt o problema, pretul il discutam pe discord. Cerintele minime sunt : Minim 15-16 ani Minim 3 ani in domeniu.
 3. Salut, ti-am dat cerere pe discord in discord. (black_bear)

 4. Salut , caut un web-developer priceput. Este vorba de proiectul lain.ro care este in desfasurare de aproape 2 luni. Precizez ca varsta minima este de 15 ani, este un proiect serios si de durata. Pentru detalii ma puteti contacta pe discord: Toma#6969 Inca cautam staff & beta testeri.
 5. -REP! Cel mai josnic om , are o comunitate in care botii sunt pe primul loc , tepe active , UN FOMIST! Habar nu are ce e ala pawno , d-abia stie sa urce gm-ul pe host. Nu recomand!
 6. Salut e un bug la wanted , gen in loc sa scada timpul la wanted, creste . Help please
 7. Cum schimb culoarea la textul vip de pe masina?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.