Jump to content

TomaBanditu

Membru
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TomaBanditu

  1. Salut, ma numesc Toma am varsta de 16 ani si recrutez un developer priceput pentru dezvoltarea unei server de sa-mp. Tin sa precizez ca nu o sa fie ceva simplu, ofer seriozitate - primesc seriozitate, acesta este principiul meu. Cerintele mele sunt: - minim 16 ani - minim 2-3 ani in pawno - sa realizeze un sistem intr-un timp decent - seriozitate maxima, nu este orice proiect fantoma. - decenta, si scriere coerenta - microfon etc. Cu toata pandemia asta sa-mp-ul a "bubuit", asa ca am decis din nou sa-mi incerc norocul. Developer-ul va fi platit in orice metoda de plata. Nu-mi veniti cu preturi de 200 Euro pentru un edit xD, nu am rabdare pentru un gamemode de la 0. Pentru alte detalii: Discord:toma#9360 Email: [email protected]
  2. Salut, sunt in cautare de un scripter priceput pentru proiectul meu lain.ro. Banii nu sunt o problema, discutam pretul in privat, precizez ca varsta minima este de 15 ani si minim 2-3 ore pe zi pentru proiect. DISCORD: Toma#4418
  3. Salut , de curand am ramas fara scripter si am decis sa pun un anunt ca , caut un scripter capabil care sa se implice. Precizez ca banii nu sunt o problema, pretul il discutam pe discord. Cerintele minime sunt : Minim 15-16 ani Minim 3 ani in domeniu.
  4. Salut , caut un web-developer priceput. Este vorba de proiectul lain.ro care este in desfasurare de aproape 2 luni. Precizez ca varsta minima este de 15 ani, este un proiect serios si de durata. Pentru detalii ma puteti contacta pe discord: Toma#6969 Inca cautam staff & beta testeri.
  5. -REP! Cel mai josnic om , are o comunitate in care botii sunt pe primul loc , tepe active , UN FOMIST! Habar nu are ce e ala pawno , d-abia stie sa urce gm-ul pe host. Nu recomand!
  6. Salut e un bug la wanted , gen in loc sa scada timpul la wanted, creste . Help please
  7. Cum schimb culoarea la textul vip de pe masina?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.