NeKeRm@N Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 bravo pentru update dar mai am o idee pentru tn. cand pui un text sa apara langa acel text si cate un ,,i''
IstuntmanI Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 bravo pentru update dar mai am o idee pentru tn. cand pui un text sa apara langa acel text si cate un ,,i''3DText System ce-ti spune tie ? Nu e Pickup System ...
Alexman Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ce a spus Ruben...de asta nu mergea,la mine e ca la el,acum merge.Multumesc din suflet Ruben dar si celorlalti ca v-ati dat interesul :laugh: Blog-ul timpului liber! www.blogoffreetime.blogspot.com || Discuti,stiri,etc!Petrece-ti timpul liber in mod relaxant!
Last[]On Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 NASPA , PRAF , VARZA ......... Glumeam , e super fain , Bravo 5/5 :grin: :grin: :grin:
sebifam Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 nu merge frate la gamemodu meu de cacat ..dau /text si zice vrei sa pui un text 3 D aici si dau yes si dispare fereastra si textu pl nici macar culori la ganguri nu merge sa pun e diferit de GodFather e alt gamemode am folosit si X-Treme samp ultimate mapper plus v2 si nici cu ala nu merge sa pun culori la ganguri is disperat nus ce fel de gamemod e asta ..daca ma apote ajuta cineva va rog
ShOoBy Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 nu merge frate la gamemodu meu de ( sunt mare prost ) ..dau /text si zice vrei sa pui un text 3 D aici si dau yes si dispare fereastra si textu p**a nici macar culori la ganguri nu merge sa pun e diferit de GodFather e alt gamemode am folosit si X-Treme samp ultimate mapper plus v2 si nici cu ala nu merge sa pun culori la ganguri is disperat nus ce fel de gamemod e asta ..daca ma apote ajuta cineva va rogfratica ....nu am de gand sa mai repet asta......incearca 2 lucruri:1-incearca sa mai scoti din FS-uri2-pune FS-ul asta ca primul FS la linia filterscripts din "server.cfg" :wink:
Andr3yutzu Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 eu am creat , lam vazut pe sa-mp.com si am facut si mio mers :shocked:
ShOoBy Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 eu am creat , lam vazut pe sa-mp.com si am facut si mio mers :shocked:CE?.....INCEARCA VORBESTE ROMANESTE VIITOARE DATA1.Cum adica "eu am creat"? 2.Tot eu l-am pus pe sa-mp.com
Don.Capone Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Ajutamiti va rogg !!!!!!!! imi apare doar primul dialog dupa care daca dau yes sau no nu imi mai apare nimic dc oare ? I'm back haha !
ShOoBy Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Ajutamiti va rogg !!!!!!!! imi apare doar primul dialog dupa care daca dau yes sau no nu imi mai apare nimic dc oare ?Ma tu ai citit macar ceam zis mai sus?fratica ....nu am de gand sa mai repet asta......incearca 2 lucruri:1-incearca sa mai scoti din FS-uri2-pune FS-ul asta ca primul FS la linia filterscripts din "server.cfg" :wink:Asa o sa mearga :wink:Ceva comentarii? :azn:
NeKeRm@N Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 am luat ultima versiune, am intrat pe server mam logat ca admin am dat /text am scris ce am vrut si ce mia trebuit am iesit de pe server, dupa 30 de minute am redeschis serverul si mam dus acolo unde am scris textul si numi mai apare...1.am in folderul filescript fisierul Texts.2.am scris la linia filescripts 3dtextlabel... din server cfg3.nu am decat 1 fs (streamer).Ce pot face?
xxSPEEDYxx Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Ajutamiti va rogg !!!!!!!! imi apare doar primul dialog dupa care daca dau yes sau no nu imi mai apare nimic dc oare ?ti se incurca dialogurile din FS cu cele din GM...verificale si schimbale...EDIT:NeKeRm@N incearca asa SendRconCommand("loadfs text");//nush exact cum se cheama... baga aia in GM la OnGameModeInit Fara reclama in semnatura!
ShOoBy Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 ti se incurca dialogurile din FS cu cele din GM...verificale si schimbale...EDIT:NeKeRm@N incearca asa SendRconCommand("loadfs text");//nush exact cum se cheama... baga aia in GM la OnGameModeInitmah nui mai explica ca nui asha :tongue: .....nu lea pus in GM daia nu apar am luat ultima versiune, am intrat pe server mam logat ca admin am dat /text am scris ce am vrut si ce mia trebuit am iesit de pe server, dupa 30 de minute am redeschis serverul si mam dus acolo unde am scris textul si numi mai apare...1.am in folderul filescript fisierul Texts.2.am scris la linia filescripts 3dtextlabel... din server cfg3.nu am decat 1 fs (streamer).Ce pot face?deci dupa ce leai pus e un fisier in Scriptfiles.....Texts ala.....intra in el si copiaza ce-i akl.....apoi pune alea in GM sub OnGameModeInit() ......intelegi? :cheesy: ....zi dak merge :wink:
cipperu Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Nekerman tot ce iti salveaza in documentul Texts din scriptfiles tu trebuie sa pui in GM ! Eu folosesc acest FS si sunt multumit de el,imi merge perfect !
NeKeRm@N Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 gata acum imi merge nu stiam ca trebuie sa le bag din texts in gm..
ShOoBy Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Nekerman tot ce iti salveaza in documentul Texts din scriptfiles tu trebuie sa pui in GM ! Eu folosesc acest FS si sunt multumit de el,imi merge perfect !Merci, pt mine inseamna mult ca esti satisfacut de FS :azn:gata acum imi merge nu stiam ca trebuie sa le bag din texts in gm..Ma bucur pt tine :cheesy:Hai mai ziceti intrebari sau commenturi :D
Babica Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Pentru prima versiune iti dau 2/5, daca nu se salveaza nu e mare chestie,se face usor.Pentru a doua versiune 5/5 gg. Lil_Shean
XpreeD Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 mmm mie imi zice ca nu am admin dc?ma ajuta cineva? For SA-MP.RO
XpreeD Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 10/10 dar ce admin trebuie sa ai sa o folosesti? For SA-MP.RO
Recommended Posts