Jump to content

Alexman

Membru
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

    Never

About Alexman

  • Birthday 09/30/1994

Alexman's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ok,si pe mine ma mai ajutati va rog..am cautat dar nu am gasit nimic daca merge pentru 0.3C dar oricum server-ul il am de cand era 0.3A si nici atunci nu mergea :cry:
  2. Salut.Am o problema la Streamer si va rog daca ma puteti ajuta..streamer-ul actual este bun sa ma ajutati doar sa-l repar,multumesc! :laugh: Deci,folosesc MildoStreamer. Merge totul bine doar ca obiectele nu apar [pot sta pe ele] dar nu se vad decat daca ma apropii foarte mult de ele si in ceata sa spunem...iar daca de exemplu este pamant,nu il vad deloc [obiectele cu streamer-ul ma refer]. Ma puteti ajuta va rog,ce trebuie sa reglez la el sa se vada obiectele cum trebuie?[precizez,obiectele sunt si le poti simti doar ca nu se vad decat de la mica apropiere]. O linie din GM,cum este un obiect cu streamer-ul: [pawn]CreateStreamObject(10491, 3139.482910, -1136.145508, 25.931807, 0.0000, 0.0000, 225.0000, 500);[/pawn] Asa sunt toate liniile de la obiecte [ma refer la acel [glow=red,2,300]500[/glow] de la coada care cred ca trebuie reglat]. //EDIT:In server.cfg am pentru streamer setat asa: Astept raspuns,multumesc din suflet!
  3. In server .cfg e xStreamer.dll dar am pus si .so si tot nu merge :cry: sa vad..
  4. Salut.Am o mare problema! Deci am luat host pentru server,la firma destul de buna...cu FTP/cPanel,etc... Am pus server-ul pe host,totul ruleaza bine dar cand intru pe server nu apar obiectele din streamer si sunt sigur,am verificat de 2 ori ca am pus totul pe host. Obiectele si anumite FS-uri nu merg deloc [obiectele nu apar]. Dar cand deschid serverul in calculator,totul merge bine.. Si in server.cfg toate sunt puse cum trebuie,ce sa fac?Va rog ajutor!Multumesc!
  5. Ai sters cumva si creditele? :undecided:
  6. Sincer,in MTA nu e greu sa lucrezi..trebuie sa ai oleaca de rabdare si timp liber..si daca vrei sa-ti iasa ceva serios si putina imaginatie+indemanare. Ce ai facut tu nu e foarte greu...dar sa nu zica lumea ca sunt rau,2/5 pentru efort...mi-ar fi placut cu mult mai mult daca puteai baga si o comanda de teleport :grin: oricum bravo
  7. Nu am inteles nimic :tongue: dar 1/5 pentru incercare.. :lipsrsealed:
  8. De facut ai ce sa ii faci,eu am rezolvarea intr-un script...si nu iti apare o alta masina ci o respawneaza pe cea actuala...cum ar fi o schimbare de coordonate din joc..
  9. Nu merge pentru ca 100% sigur el are un mod GF/RPG. Acolo stiu ca mai toate au sistemul acela cu /V PARK...se salveaza automat noile coordonate la masina si i se da respawn,de asta dispare. Aveam eu un script mai demult ca sa ti se salveze... :shocked:
  10. Nu am zis neaparat,se poate si prin PM...nu neaparat,un tutorial sa inteleg,orice. Nu e problema de GF,de ce zic eu aici tine de stunt/dm,etc...asta am intalnit numai pe serverele de genul :laugh:
  11. Salut. Am o mare intrebare si rugaminte. Stiti ca la unele servere,mai ales de stunt/drifturi/dm acea bara de "HP" adica de viata este cu verde sau alte culori decat e normal,ma puteti ajuta si pe mine sa o fac la fel va rog,de exemplu cu un albastru mai deschis? :embarrassed: Am cautat dar nu am gasit...si va rog daca nu imi puteti face un FS,puneti-mi aici un mic tutorial cum sa fac,multumesc mult si raman dator! P.S va pastrez si la credite,normal :azn: Astept raspuns,multumesc!
  12. Ce a spus Ruben...de asta nu mergea,la mine e ca la el,acum merge. Multumesc din suflet Ruben dar si celorlalti ca v-ati dat interesul :laugh:
  13. Revin cu problema,acum am pus acele salvari din 'Texts' in GM...erau si altele si am pus langa ele,totul exact...am dat save si apoi am compilat,nu mi-a dat nicio eroare,totul a fost bine dar pe server tot nu apar,ce sa fac :sad: ?
  14. Hmm,o sa incerc mersi mult! sper sa mearga :rolleyes:
  15. Salut,ShOoBy tot respectul pentru munca ta :azn: dar am o problema. Am luat noua varianta in care ar trebui sa se salveze textele dar...nu se salveaza! Am pus totul exact cum ai spus inclusiv acel notepad 'text' in Scriptfiles. Ma conectez pe server cu RCON-ul,pun textul,totul e bine. Dar dupa ce inchid si redeschid server-ul textele dispar desi in acel notepad inca exista...putin ajutor te rog :laugh: Precizez ca nu am modificat absolut nimic in el,mai ales creditele.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.