Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , recent am deschis un proiect de la 0 cu gamemode unic si tot de la 0 , avem nevoie de un scripter priceput pentru continuarea acestui proiect.

Posted
18 hours ago, Luca.sex said:

-rep neserios

pustiu, cand postezi o afirmatie, adu si o dovada ca sa intelegem si noi, ceilalti, care si cum e treaba.

Posted (edited)
1 oră în urmă, RXS a spus:

pustiu, cand postezi o afirmatie, adu si o dovada ca sa intelegem si noi, ceilalti, care si cum e treaba.

Tu ma iei cu pustiu dar pun pariu ca sunt mai mare ca tine. ce dovada/ :)) dovada ca imi da mesaj ii raspund dupa 2 minute, dupa nu mi raspunde 2 zile si deja are scripter :)) cand contactezi pe cineva nu-i raspunzi si gasesti pe alt cineva ii spui ca nu mai ai nevoie nu il lasi cu timp pierdut 

Edited by Luca.sex

Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa

LINIE-3.gif.f4c03161035b1ce4c431755a78bed2ae.gif.aacf6e45f3894429f134b2e37f997f6f.gif

Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482

Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!

LINIE-3.gif.f4c03161035b1ce4c431755a78bed2ae.gif.bcf86dadd9b43351554dd738f470725f.gif

Posted
23 hours ago, Luca.sex said:

Tu ma iei cu pustiu dar pun pariu ca sunt mai mare ca tine. ce dovada/ :)) dovada ca imi da mesaj ii raspund dupa 2 minute, dupa nu mi raspunde 2 zile si deja are scripter :)) cand contactezi pe cineva nu-i raspunzi si gasesti pe alt cineva ii spui ca nu mai ai nevoie nu il lasi cu timp pierdut 

la cum scrii si te exprimi sunt sigur ca vei castiga pariul.

Posted

unknown.png

17 minutes ago, RXS said:

la cum scrii si te exprimi sunt sigur ca vei castiga pariul.

uite dovada cu placere

• Haha 1
  • Sad 1

asgood.ro

Posted (edited)
On 1/19/2021 at 4:26 PM, ASGOOD said:

unknown.png

uite dovada cu placere

e vina voastra ca va complicati cu pustani care traiesc din 10 euro de pe internet din "teaca".

asta-i viitorul, bucurati-va de el.
cauta grupuri oficiale pe discord sau telegram ca sa procuri ce incercai tu sa capeti acolo, sunt foarte multe persoane legit care vand prostii si tu ai ales sa platesti un scuipat.

@Luca.sexcat despre tine: nici macar nu te cunosteam si aveam impresia ca esti un muc, acum mi s-a confirmat. Iti cumperi un pachet de tigari si o paine de banii de care dai tu "teaca" si esti baiat mare, bravo.  

Daca tot esti asa ieftin, spune-mi, iti dau 50 euro, faci o m**e ? 🙂

Edited by RXS
  • Upvote 1
Posted
Acum 3 ore, RXS a spus:

e vina voastra ca va complicati cu pustani care traiesc din 10 euro de pe internet din "teaca".

asta-i viitorul, bucurati-va de el.
cauta grupuri oficiale pe discord sau telegram ca sa procuri ce incercai tu sa capeti acolo, sunt foarte multe persoane legit care vand prostii si tu ai ales sa platesti un scuipat.

@Luca.sexcat despre tine: nici macar nu te cunosteam si aveam impresia ca esti un muc, acum mi s-a confirmat. Iti cumperi un pachet de tigari si o paine de banii de care dai tu "teaca" si esti baiat mare, bravo.  

Daca tot esti asa ieftin, spune-mi, iti dau 50 euro, faci o m**e ? 🙂

Hei, alo, mai usor cu chestiile astea, dupa ce ca mai suntem cativa pe aici, va mai si certati.

35012l1.png.aee1a3398b9bd9f8eec50574d2cd

Posted
On 1/21/2021 at 8:16 PM, [XSR]NexT said:

Hei, alo, mai usor cu chestiile astea, dupa ce ca mai suntem cativa pe aici, va mai si certati.

calitate > cantitate.