Jump to content

Allxseiggen

Membru
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About Allxseiggen

 • Rank
  Începător

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Name in game
  Allxseiggen
 • Level of knowledge
  Avansat

Recent Profile Visitors

64 profile views
 1. Du-te la OnPlayerClickPlayerTextDraw si vezi daca ai pus ce actiune sa faca textdraw-ul cand il apesi.
 2. Cand pui GM-ul pe host, la plugins trebuie sa le pui pe toate pe .so, si sa te asiguri ca le ai in folderul plugins de pe host.
 3. Foarte frumos sistemul, felicitări.
 4. Bună ziua Hello Здравствуйте, după o pauză de ceva timp m-am reîntors în "lumea" asta a SA-MP-ului. Când vine vorba de SA-MPul din România foarte activ nu am fost, am avut câteva servere fiecare cu succesul său, mai activ sunt pe cel din Rusia care are o scădere masivă ca și acesta. Ofer servicii scripting la un nivel destul de avansat având o experiență în acest limbaj de peste 5 ani cu o pauză bine meritată. De asemenea ca orice *sampist* adevărat cunosc bine și platforma IPB dar și un nivel minim de cunoștințe în ceea ce e legat de User Panel-uri. De curând m-am apucat de un mic mod de joc de la 0 la care lucrez în timp-ul liber și am de gând să-l duc destul de sus, însă dacă un viitor partener are modul său de joc nu v-a fi vo problemă, când vine vorba de timp liber și de disponibilitate, cu asta pot să mă laud :). Pentru mai multe detalii / prezentari / etc puteți lăsa un mesaj privat pe forum și de acolo ne vârcolim noi
 5. Salut, orice User Panel poate fi deschis pe localhost, in primul rând ai nevoie de XAMPP, după aia incarci baza de date a panel-ului în phpmyadmin-ul de pe localhost/phpmyadmin, după asta trebuie să pui toate fișierele panel-ului in folderul htdocs care se găsește in folderul XAMPP-ului, faci conexiunea dintre baza de date și configurația User Panel-ului și cam asta e.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.