Jump to content

Elkes

Membru
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Elkes

  1. Salut, Așa cum spune și titlul, caut un administrator/dezvoltator pentru un server de.. orice fel. Nu am neaparat un tipar de joc anume, poate fi samp(deși nu cred ca mai funcționează in 2024), CS2, etc. Orice joc care poate strange o potențială comunitate de jucători este bine venit. Plățile pentru host/website sau orice alte resurse le voi suporta eu integral. Am nevoie doar de o persoană să se priceapă la instalarea/configurarea serverului și absolut necesar popularea acestuia. În cazul în care server-ul poate genera bani din donații sau alte mijloace sunt dispus sa împart suma obținută lunar. Mă puteti contacta pe discord: #vladutzzrege, absolut orice propunere este bine-venită!
  2. vladutzzrege pe discord
  3. Salut. Eu, impreuna cu @Dennis12. suntem in cautarea unor persoane capabile pentru intemeierea unei comunitati. In prima faza am nevoie de o echipa de testeri capabili, care sa testeze un gamemode cap coada si sa fie inventivi si totodata in pas cu moda. Echipa noastra este formata din mai multe persoane in momentul de fata, @Dennis12. se ocupa de scripting, avem deja un investitor pentru acest proiect si restul testerilor. Persoanele interesate de acest proiect sunt rugate sa ne contacteze pe discord Elkes#4103 sau Dennis12#6604. Cei ce vor da dovada de seriozitate si implicare vor primi un loc in comunitatea noastra.
  4. Salut. Doresc sa infiintez o noua comunitate de gaming. Am nevoie de cativa oameni capabili si competenti pentru diferite servicii. Am nevoie de cineva care sa se ocupe de promovarea si popularea unui server de SA:MP, resplata va fi in bani, admin pe server, etc, aceste informatii le discutam in privat pe discord. Am nevoie de cineva care se se ocupe de promovarea si popularea unui server de CS 1.6, acceasi poveste ca si la samp, mai multe detalii pe discord. Am nevoie de 5-10 persoane care sa se ocupe de forum. Pentru mai multe detalii ma gasiti pe discord: Vlad.#4103
  5. Detin un GM unic + panel + forum. Practic, materiale deja pregatite pentru a deschide o comunitate. Mai multe detalii pe discord: Vlad.#4103
  6. Salut, as putea sa ma ocup eu de sa:mp sau cs 1.6, da-mi add pe discord ROGER593#0656 si discutam acolo.
  7. Daca mai este valabil, da-mi add pe discord ROGER593#0656
  8. Elkes

    Sters

    omu meu e din focsani, ce zici ma?
  9. Daca nu-l ai, singura solutie e sa stergi linia
  10. Verifica daca ai in include-urile cu care compilezi fisierul "colors.inc".
  11. Lasa un ss cu eroarea si un ss cu linia unde apare "colors".
  12. fa update la toate plugin-urile, nu doar la streamer
  13. nu apare vipname-ul pe masini, respectiv nu il poti modifica. cum pot rezolva asta?
  14. E din cauza webhost-ului, se poate T/C.
  15. @BogdySAMP, lasa-mi o adresa de contact ca altfel nu te pot ajuta.
  16. Probabil se suprapune cu un alt job creat anterior. Ai plecat de la un job deja creat sau e facut de tine?
  17. Lasa o poza cu eroarea si cu codul din header.inc.php
  18. Caut o comunitate mare de samp unde pot primi o sansa in staff. Sunt venit de Bugged, am avut functia de admin 2 si helper 3 pe 2 dintre serverele comunitatii Bugged.Pot oferi dovezi cu functia mea, etc, pot sustine orice test pentru orice functie. Astept un PM sau un reply aici. Dovezile constau in dovezi pentru diferite sanctiuni. Pot ajuta in dezvoltare pe orice plan, de la configurarea slack-ului pana la toate regulamentele.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.