Fashion Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 Din cate am inteles trebuie sa pun include-urile intr-o ordine, acestea sunt includeurile mele , imi puteti spune cum sa le pun? #include <a_samp> #include <a_mysql> #include <YSI\y_master> #include <YSI\y_timers> #include <YSI\y_va> #include <YSI\y_iterate> #include <YSI\y_hooks> #include <YSI\y_bit> #include <sscanf2> #include <zcmd> #include <streamer> #include <fly> #define MAX_DIALOG_PREVIEW_MODELS 15 #define MAX_DIALOG_PREVIEW_TEXTSIZE 32 #include <PreviewModelDialog> Quote
0 Lunoxx Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 Trebuie sa le pui intr-o ordine doar daca un include (sa zicem ultimul din lista ta), foloseste unele functii sau variabile care sunt definite intr-un alt include, aflat mai sus. Daca ai cazul asta si muti ultimul include pe pozitia a doua (sa zicem), vei primi erori ca simbol nedefinit. Deci, daca tu nu ai erori in prezent, nu trebuie sa le schimbi ordinea. Quote Servicii scripting calitative: https://www.sa-mp.ro/forums/topic/26143-l-ofer-servicii-scripting-de-calitate/ Contact: Skype: alin.m99 Discord: Lunoxx#1155 Email: [email protected] Facebook: facebook.com/pawnscripts
0 Goad Posted July 29, 2018 Report Posted July 29, 2018 Ca si la pluginuri.. daca un " include " are mai multe functii si aceleasi + altele il pui mereu deasupra. Quote
Question
Fashion
Din cate am inteles trebuie sa pun include-urile intr-o ordine, acestea sunt includeurile mele , imi puteti spune cum sa le pun?
2 answers to this question
Recommended Posts