Jump to content

Fashion

Membru
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    Fashion
  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fashion's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Salut, am si eu o problema, cum fac ca imi diferentieze baza de date literelemari de cele mici, spre ex, userul "Test" are admin, iar cineva isi face un cont nou cu numele "test" si acceseaza datele de pe contul "Test". mysql_format(handle, gQuery, sizeof(gQuery), "SELECT * FROM users WHERE Name = '%s'", GetName(playerid)); Asa interoghez baza de date. P.S. Cred ca am rezolvat cu BINARY
  2. "Array index out of bounds" ai un vector prea mic, e chiar prima linie.
  3. Nici nu stiam ca exista o functie ca TimestampToDate. Merci bro ?
  4. De ce nu vorbesti cu creatorul scriptului, ca din cate vad eu asta nu este o problema de scripting
  5. Fashion

    Update

    Multumesc, cer T/C
  6. Pai trebuie sa creezi acel biz(scripting), este posibil sa aibe comenzi dinamice pentru bizuri, tu cel mai propabil cred ca ai adaugat o noua locatie in gps, nimic mai mult.
  7. Fashion

    Update

    switch(type) { case pIP: { mysql_format(handle, gQuery, sizeof(gQuery), "UPDATE `users` SET `IP`='%d' WHERE `Name`='%s'", PlayerInfo[playerid][pIP], GetName(playerid)); mysql_query(handle, gQuery); } } eu am asa si la fiecare variabila
  8. Fashion

    Update

    merci, asa am si facut, dar voiam sa mai aud niste pareri.
  9. Fashion

    Update

    la salvarea in baza de date, spre ex banii unui jucator sa ii salvez in db la deconectarea, nu la fiecare /pay sau job
  10. Fashion

    Update

    Salutare, am si o intrebare, cand este cel mai bine sa fac update-urile la player stats, in timpul jocului sau cand iese jucatorul?
  11. adevarat, nici eu nu am avut experiente prea bune cu ei, acum vreo 5 ani, dar am auzit ca s-a schimbat ceva, oricum, cel mai bine iti iei un vps, si mai multe ip-uri, un ip la omgserv e 1e + un vps de 10e
  12. poti incerca take-host ca au aceeasi conexiune la retea ca si omega sau un omgserv
  13. Verifica structura bazei de date sa vezi daca lungimea de la price nu este mai mica de 9(daca esti mai mica esti posibil sa truncheze). Verifica comanda /setcar sa vezi daca face ce trebuie si nu cumva ea trebuie sa stearga acea masina din ds.
  14. As vrea sa fac un mic review la cloud-center, dupa 7 luni de folosire. Serverele(Nota 8): - sunt inchiriate/cumparate din germania (hetzner) iar pingul este foarte mare. - de picat nu am vazut sa pice, de miscat se misca binisor, nimic de spus WebHost(Nota 6): -nu au licenta la cpanel si lipsesc multe aplicatii din cpanel Suport(Nota 2): -nu cred ca am intalnit un suport mai prost decat la ei. raspund greu la tickete, cu superficialitate. -prima "firma" la care imi cer 10e pe luna pentru "suport premium" ca sa raspunde mai repede la mesaje presupun si ca sa pot avea mai multe tickete deschise odata, adica cum, eu daca am o problema cu serverul meu, este serviciul blocat, ma tineti in asteptare sau nu imi rezolvati problema care nu trebuia sa apare datorita faptului ca nu va dau 10e in plus sa imi rezolvati un serviciu care ar trebui sa mearga perfect?? Securitate(Nota 2): -am patit ca cineva sa imi urce pe host un gm si sa spuna ca e sv lui ca mai tarziu dupa ce le dau ticket sa imi spuna sa imi schimb parola si ca mi-au pus un backup la server? dar este posibil asa ceva??????
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.