Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Question

Posted

Salut sa-mp, as dori și eu niste "trick uri" pentru optimizarea serverului.

Am in jur de 180 ticks, și as vrea sa mare numărul, am micșorat string și altele.

Cam ce as mai putea face?

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Sunt atâtea tutoriale pe internetu' ăsta ....

Dă un search pe google cu titlul topicului tău și mai adauga "samp". Ia vezi, ce găsești?

• 0
Posted
3 minutes ago, Mefistotel said:

Sunt atâtea tutoriale pe internetu' ăsta ....

Dă un search pe google cu titlul topicului tău și mai adauga "samp". Ia vezi, ce găsești?

Am căutat, mă refeream doar la niste chestii așa, mă rog ms oricum

• 0
Posted

foloseste y_timers si optimizeaza bine timerul de o secunda, e cel mai important (cum a zis alexx,  nu folosi if, else if,  ci switch & case si multe altele).

• 0
Posted
Acum 1 oră, Umbra a spus:

foloseste y_timers si optimizeaza bine timerul de o secunda, e cel mai important (cum a zis alexx,  nu folosi if, else if,  ci switch & case si multe altele).

:| 

Toti spune-ti accelasi lucru’ :)) 

Astea sunt lucruri minore .. 

• 0
Posted
Acum 6 minute, Dennis12. a spus:

:| 

Toti spune-ti accelasi lucru’ :)) 

Astea sunt lucruri minore .. 

Dupa parerea mea, cea mai importanta optimizare se face la timer-ul de o sec si daca ai multi playeri la array-uri

• 0
Posted

Timere, functii, onplayerupdate(nici nu cred ca trebuie folosit in opinia mea), daca ai loop-uri cu foreach sa scoti if(IsPlayerConnected) ca face asta deja implicit, loop-uri pana la GetPlayerPoolSize in caz ca nu folosesti foreach, cand faci o comanda sa folosesti cat mai mult operatori conditionali (conditie)?cod1:cod2; deoarece if mananca din timpul de executie al unei comenzi. Pe partea de mysql recomand mysql_pquery cand updatezi statisticile playerilor.