Jump to content

Mefistotel

Membru
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Mefistotel

  1. Nu iau nimic in nume de rau si apreciez totusi ca-ti faci timp si sa raspunzi la topic. Ideea e ca nu e neaparat ca dau lectii, pur si simplu am vazut ca nu e nimeni care sa faca tutoriale si am zis ca macar eu sa incerc. Ideea e ca eu fac asta din placere. Nu ma consider scripter sau ceva. Pur si simplu nu asta e domeniul meu si clar nu castig nimic din asta. In realitate, eu fac altceva.
  2. E adevarat, castigi memorie. Dar repet: e un simplu dialog.
  3. Optimizare* si ... cum ai vrea sa optimizezi la un dialog ? ... Explica-mi, te rog.
  4. Permite-mi sa-ti dau un sfat: Pentru a-ti creste considerabil sansele sa-ti gasesti client mai repede ar fi sa pui si niste poze cu ceea ce faci tu. [Parerea mea] In rest, ce sa zic? Succes.
  5. Salut, Zilele astea am avut chef de scripting si am facut si eu un sistem de garaje. Sper sa va placa! Nu am apucat sa-l retusez 100%, dar in mare cam asta e sistemul.
  6. Salutare, Am hotarat sa incep un gamemode de la 0 pe youtube deoarece daca as fi continuat tutorialele de pe gamemode-ul meu probabil nu s-ar fi inteles mare lucru. Ca sa nu fac foarte multe topicuri, restul episoadelor le puteti gasi pe canalul meu. Primul episod este un sistem de Register si Login.
  7. Pai vezi ca de unde ai copiat toata treaba aia ai si o functie separata, numita "CreateVehicleEx". Trebuie sa fie si asta in gamemode-ul din care ai copiat.
  8. Esti sigur ca este facuta bine conexiunea la baza de date, la panel?
  9. Salut, Ai ceva log-uri pentru mysql? sau chiar in server_log ar trebui sa ai ceva, daca intr-adevar este o eroare.
  10. Salut. YCMD:comanda(playerid, params[], help) { return 1; }
  11. Salut, am creeat un tutorial, nu foarte greu in ceea ce priveste conceptul de vouchere asemenea b-hood-ului. Sper sa va placa si mai important, sa va ajute.
  12. In caz ca nu e prea tarziu:
  13. Nu stiu ... raspuns pentru ambele intrebari
  14. Salut, Caut si eu un mapper cat de cat okay pentru a realiza cateva mape simple. Mentionez ca platesc pentru ca nu am timp sa stau in map editor sa fac eu. Nota: Daca totul iese bine si ne intelegem, cand voi mai avea nevoie de mape, tu vei fi contactat primul in viitor. Cerinta: Inainte de a da un reply sau a-mi da PM, vreau sa vad cel putin o lucrare realizata de tine.
  15. Frz-Gaming, serios? De unde ai descarcat gamemode-ul? Ce amintiri ...
  16. Data viitoare cand raspunzi la un topic, incearca sa te uiti si la data in care a fost postat. Asta e un topic din Martie 2018.
  17. Cu siguranta ai o comanda ascunsa in gamemode. Sau o vulnerabilitate sql.
  18. 1. Un textdraw. 2. O variabila unde sa stochezi suma de bani. 3. De fiecare data cand cineva primeste bani de la job, plusezi acea variabila cu suma pe care a castigat-o respectivul si totodata updatezi td-ul. (recomand o functie separata) 4. La final, cu siguranta vei avea nevoie de o verificare (pentru ca vei avea o limta la acel goal). Acum... in timp ce-ti scriam pasii, mi-au venit vreo doua metode diferite prin care poti sa faci treaba asta. E ceva oricum foarte simplu. Astia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi. Incearca sa faci treaba asta singur, iar daca nu te descurci, posteaza la "Ajutor scripting" si bucuros, te ajut.
  19. Realizezi ca ai dat reply la un topic vechi de un an si jumatate, nu? In plus, a si specificat ca nu iti arata fps-urile tale. Deci tin sa-ti spun ca tu esti ala prost si ... "Daca taceai, filosof ramaneai". "" Azi m-am gandit sa va fac un tutorial cu o comanda /fps care arata tickretul de pe servar stiu ca este o comanda banala dar ii facut pentru incepatorii! ""
  20. Dude, asta e o prostie. Nici macar nu e tot...
  21. Salut. Vand avere b-hood pe avere b-zone rpg2 sau 4 (ca na, de cand cu fuziunea e tot aia). Stabilim cat pe cat oferim pe fiecare server si daca e nevoie, facem si cu intermediar.
  22. Depinde ce vrei sa vezi ... unele chestii nu sunt unele orinigale, asta e clar.
  23. Foarte frumos! Felicitari pentru munca depusa.
  24. Mefistotel

    .

    https://www.rpg4.b-zone.ro/players/general/Mefisto Nu vand bunurile, vand contul direct.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.