Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 4/17/2018 at 3:55 PM, Dennis12. said:

Tiam dat un laic my frend

ohhhhh staaaai, acum o sa vina profu’ sa zica ca e ti-am si like si friend .. si ca sunt analfabet :( offf :)))) 

Te admin ca recunosti.

Posted

*Sistemul este un sistem inedit ce va captiva jucatorii si cred ca este primul de acest fel pe care il aveti moka, bafta!

Acest sistem acum o luna cand l-am postat eu intr-o ora cat a fost postat aici pe forum l-au descarcat 140+ de persoane, adica 140+ Downloads + posloot si afkdetect mai slabut, ca au uitat baietii de includuri! :))

Insa nu este primul sistem de acest fel care este "moka" pe net.

Bafta!

Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.ezgif-2-3a38433e2465.gif.9283810e304f5e405309769455e5e14b.gif

Posted
8 minutes ago, Exodus xD said:

Cum schimb limita jucatorilor?
Gen sa numai fie 5 doar 2 ?

StartMatch() la if(GetPlayersBG()<5) in loc de 5 pui cati playeri vrei sa trebuiasca  minim in arena

Posted
Acum 30 minute, AlexxAdv a spus:

StartMatch() la if(GetPlayersBG()<5) in loc de 5 pui cati playeri vrei sa trebuiasca  minim in arena

MULTUMEEEEEESC MANE!!!
CUM POT FACE SA NUMAI APARA CASELE IN TIMPUL MECIULUI?
DACA E IN JOC SI INTRA INTR-O CASA SI IESE IL DA IN VIRTUAL WORLD 0

Posted
13 minutes ago, Exodus xD said:

MULTUMEEEEEESC MANE!!!
CUM POT FACE SA NUMAI APARA CASELE IN TIMPUL MECIULUI?
DACA E IN JOC SI INTRA INTR-O CASA SI IESE IL DA IN VIRTUAL WORLD 0

la teleportul catre case/bizuri  adaugi   if(InBG[playerid]!=0) return SendClientMessage(playerid,-1,"Esti in meci nu poti intra in casa");

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
Posted
La 22.04.2018 la 20:37, Mister a spus:

la teleportul catre case/bizuri  adaugi   if(InBG[playerid]!=0) return SendClientMessage(playerid,-1,"Esti in meci nu poti intra in casa");

as mai avea un bug,cand jucatorul moare nu-l da la spawn sau locatia din fata arenei PUBG/H1Z1,il da la casa/spawn-ul din acel virtual world si meciul continua pana la infinit

Posted
12 minutes ago, Exodus xD said:

as mai avea un bug,cand jucatorul moare nu-l da la spawn sau locatia din fata arenei PUBG/H1Z1,il da la casa/spawn-ul din acel virtual world si meciul continua pana la infinit

eu zic sa il scoti.. ca are ceva bug-uri, nici sa dai drop la arme nu mere are mai multe nu stau sa le enumar pe toate

Posted
5 minutes ago, AlexxAdv said:

eu zic sa il scoti.. ca are ceva bug-uri, nici sa dai drop la arme nu mere are mai multe nu stau sa le enumar pe toate

nu are nici un bug mie imi merge perfect, l am pus pe grandlarency nou dezarhivat de pe site ul oficial si merge absolut perfect cum mi a mers si pe server inainte sa il inchid

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn
Posted
6 minutes ago, Mister said:

nu are nici un bug mie imi merge perfect, l am pus pe grandlarency nou dezarhivat de pe site ul oficial si merge absolut perfect cum mi a mers si pe server inainte sa il inchid

nuj frate ca eu am bagat toate liniile si nu mere drop, casca o pune cateva sec pe cap apoi dispare instant..

Posted
Acum 19 ore, Mister a spus:

ia st ma,nu trb sa-l adaug in GM? ca eu l-am facut filterscript...

daca trb in GM e clar,sunt prost ca nu m-am orientat si sunt prost ca nu stiu sa-l implementez,yay ❤️ 

Posted
20 hours ago, Exodus xD said:

ia st ma,nu trb sa-l adaug in GM? ca eu l-am facut filterscript...

daca trb in GM e clar,sunt prost ca nu m-am orientat si sunt prost ca nu stiu sa-l implementez,yay ❤️ 

Pentru a functiona bine trebuie adaugat in Gamemode!

Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.ezgif-2-3a38433e2465.gif.9283810e304f5e405309769455e5e14b.gif

Posted
La 25.04.2018 la 15:16, razvanduciuc a spus:

Pentru a functiona bine trebuie adaugat in Gamemode!

pfoai eu nu stiu sa-l implementez...

• 1 month later...
Posted
La 26.05.2018 la 23:03, STeAmZoR a spus:

Imi da cineva un gamemode cu sistem-ul pubg/h1z1 bagat in el? va rog.

e asa greu sa il pui tu?

• 3 weeks later...
Posted
Acum 14 ore, aKrapovici a spus:

unde pun news pwn?

filterscript si il pui si la server .fcg 

Ares4  =(

• 2 weeks later...
Posted

l-am adaugat in gm si am probleme,cand jucatorul moare il da la spawn/hq dar ii ramane mapa etc si player counter+ca daca acel jucator moare nu castiga ultimul ramas meciul,ajutor?