Jump to content

billya02

Membru
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

billya02 last won the day on July 22 2018

billya02 had the most liked content!

Profile Information

  • Sex
    Masculin
  • In-game Name
    BillyValentin
  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

billya02's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Salut, m-am gandit sa iti prezint noua comunitate deschisa astazi, numele ei este danger-zone. Avem servere de SA:MP, Minecraft, CS:GO, Metin2, si aplicatie[server] de SA:MP Mobil. Dar aici va voi prezenta doar serverul de SA:MP. Serverul dispune de multe factiuni, si update-s, +multe altele, are un scripter matur, cat si un staff la fel de matur, va voi lasa info server si desigur, un scurt clip de prezentare. Index Page: http://danger-zone.ro/ Panel: http://panel.danger-zone.ro/ Forum:https://forum.danger-zone.ro/ Dns: Rpg,Danger-Zone.Ro Ip: 5.254.59.90:7777 Nu stiu cat de unic este GM-ul , nu vreau sa mananc rahat, Scripter-ul a lucrat la el de la inceput, eu doar am sustinut cu bani proiectul si am platit scripterul. Dar cred ca avem un game-mode destul de ok, este foarte bine optimizat doar 16k linii, duce 1000 lejer. Video cu prezentarea game-mode: Tin sa mentionez ca merge sa va conectati direct cu Dns, nu trebuie sa copiati IP-ul, dar in caz de orice problema folositi IP-ul. De asemenea va voi lasa cate 1-2 poze de la panel, forum, si index sa vedeti si web-ul cam ce propune. Tin sa mentionez, ca suntem in cautare de staff, puteti aplica daca indepliniti cerintele pe Forum.
  2. Îmi cer scuze pt comentariile răutăcioase
  3. Ai putea sa ii faci un update la leader mayor nush daca și la membrii te spawneaza in mapa, cazi in mapa.
  4. Cum este și asta prezentat de tine, daca cauți pe net îl mai găsești postat de alții care ți au șters creditele
  5. Nu are rost sa prezint gm deoarece după ce va fi prezentat va fi postat la fel pe inca 50 de forumuri și schimbate creditele.
  6. eu am un gm foarte bun facut de la 0 mai am de bagat system-ul vip si de rezolvat vreo 4 warninguri de la actori, si sa adaug locatiile din sf. M-ar tenta sa il vand dar dupa se va revinde de multe ori si se vor pierde creditele.
  7. am rezolvat aseara bug-ul, m-ai putea ajuta cu un system vip? eu am unul dintr-un gm mai vechi dar ca sa il bag trebuie multe includeuri si define-uri etc pe care nu le stiu cum sunt. Multumesc Anticipat
  8. billya02

    problema

    deci am bagat un tram in sf cu addstaticvehicle si merge sa dau g dar nu merge sa dau f, ce sa ii fac?
  9. ok bafta,si succes cu serverul.
  10. aceste warninguri nu afecteaza mult,dar totusi e bine sa fie rezolvate, da-mi mesaj pe skype live:[email protected] si incerc sa te ajut daca chiar ai nevoie.
  11. totusi odata ce postezi un gm ar trebui sa anunti cu privire la bug-urile incluse, are peste 10 bug-uri mari, eu unul am server cu gm propriu, dar am unul beta unde testez gm-uri,si asta pot spune ca este unul foarte nereusit.
  12. deci am bagat un vip filterscript totu bine la vip,dar cand incerc sa folosesc armele vip imi spune: BillyValentin may using weapon cheat si mi le ia, asa face si cand fac event si dau armele auto de la event, vreo rezolvare?
  13. deci tu ai alea asa text text incearca asa text text
  14. incearca sa dai del, in sensul sa stergi spatiul sa le pui chiar la inceput fara nici un spatiu
  15. Eroarea tip loose indentation apare cand 2 linii nu sunt in rand cu celelalte. Iti dau un exemplu pentru a intelege mai bine: Exemplu1 Exemplu2 Exemplu3 Exemplu4 Exemplu5 Ultimele 2 nu sunt in rand cu primele 3 si vei primi warning loose indentation
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.