-
Similar Content
-
By NighTeN
Salut, vreau sa postez acest tutorial facut de mine pe ultima versiune de MySQL, mai exact r41-4. In acest tutorial este facut inregistrarea si logarea.
La inregistrare ai: Parola, Email, Gender si Age.
Sper sa va placa si sa va fie de folos. Re.
Stiu ca a fost blocat cand am intrat in samp, dar nu asta e important, important e ce invatati voi din acest tutorial, daca mai exista cineva ce nu stie pawn.
video
-
By Bugs
Salut, am si eu o problema la sistemul de trade de pe gm-ul burned editat de @SkillZ_IT.
la comanda /trade https://imgur.com/a/J4x55xY ce-l care este pozitionat in partea dreapta nu poate sa apese pe butonul adauga, butonul pregatit functioneaza dar ce-l de adauga nu
-am incercat sa schimb level m-am uitat prin gm la comenzi am incercat cu alti playeri alte conturi si tot nu merge , inca o problema ar fi ca nu poti sa inchizi acel sistem de trade
Repet problema o are doar ce-l care e afisat in partea dreapta , persoana care /accept a trade-ul
-
By Nica_Mihai
Salutare !
Astazi o sa va spun si voua cum puteti pune actori pe server!
In primul rand ne ducem in Gamemode si cautati CreateVehicle sau LoadSistems();
si creati o linie noua si pastati comanda asta : CreateActor(modelid, Float:X, Float:Y, Float:Z, Float:Rotation);
La modelid puneti id-ul skinului dorit.
la Float:X, Float:Y, Float:Z puneti pozitia sin joc , O puteti salva cu comanda /save >nume<
Si la rotatie puneti rotatia ! O loati tot in /save
Exemplut : CreateActor(26, 1439.9125,-2291.0591,13.5469,315.3553);
Daca merge +
-
By MihaiADV
Un sistem se DMV facut de mine, e un sistem destul de frumos care schimba designul serverului, m-am cam plictisit de servere gen bu**ed
Link:
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts