Kingsley Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 uitati-va atent in acest video. un scripter rus destul de popular prezinta un sistem de masini, realizat cica de el. Atentie la minutul 2:34 o sa aveti parte de o surpriza. Retras
Daedric-Fox Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 32 minutes ago, Tud0r. said: uitati-va atent in acest video. un scripter rus destul de popular prezinta un sistem de masini, realizat cica de el. Atentie la minutul 2:34 o sa aveti parte de o surpriza. Un text in limba romana nu dovedeste nimic. ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Kingsley Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 Just now, DaEdRiC-FoX said: Un text in limba romana nu dovedeste nimic. Ba da... Retras
MrAndyAdv Posted January 27, 2017 Posted January 27, 2017 lel, cum dracu sa faci asta maaaa !! Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
Administrator -=[Vyorel]=- Posted January 27, 2017 Administrator Posted January 27, 2017 Si daca nu e 100% rus? Sau, daca e rus dar stie si romana? Si daca e roman dar prefersa sa vorbeasca mai mult ruseste? Si daca e din republica Moldova? ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Kingsley Posted January 27, 2017 Author Posted January 27, 2017 41 minutes ago, -=[Vyorel]=- said: Si daca nu e 100% rus? Sau, daca e rus dar stie si romana? Si daca e roman dar prefersa sa vorbeasca mai mult ruseste? Si daca e din republica Moldova? nu e. Retras
Kingsley Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 9 hours ago, [email protected] said: haha donatori lunar. Zici ca e bzone :))))))))) 2 Retras
DanielMayson Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 El a spus "Astazi voi prezenta un script care va adauga pe server-ul tau 2 masini neobisnuite" el nu a spus nimic ca ai apartine. Script Developer at Gta-Onyx.com Creatiile mele: Gamemode: Gta-Onyx #Build 10.5b Gamemode: Country-Life v10 Final Gamemode: Dream-Times v3.3.4 Final Gamemode: Cartierul V1 (Curand) AntiCheat Shock Final
[RW]Robi Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 HMM, poate e moldovean, moldovenii stiu rusa.
Kingsley Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 3 hours ago, [RW]Robi said: HMM, poate e moldovean, moldovenii stiu rusa. Nu cred. 1 Retras
DanielMayson Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Sterge Topic-ul ca asta nu e o dovada ca a furat de la Romani, el chiar e Moldovan. Script Developer at Gta-Onyx.com Creatiile mele: Gamemode: Gta-Onyx #Build 10.5b Gamemode: Country-Life v10 Final Gamemode: Dream-Times v3.3.4 Final Gamemode: Cartierul V1 (Curand) AntiCheat Shock Final
Kingsley Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 1 hour ago, DanielMayson said: Sterge Topic-ul ca asta nu e o dovada ca a furat de la Romani, el chiar e Moldovan. Pana se aduce dovada ca e din R. Moldova, nu sterg nimic. Si daca ar fi, R. Moldova se pune ca fiind Rusia pe parte de SA:MP. [in general multi joaca pe servere rusesti] Retras
HeLiOn PrImE Posted February 2, 2017 Posted February 2, 2017 Mama cata zarva pentru tampenia asta. Se stie ca rusii nu sunt originali cand e vb de samp. De ce va iesiti din pepeni in halul asta pentru un amarat de script, ma depaseste...
Ainox Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Interesant e ca-l cheama Alex... PS: A vazut RW Robi topicul..e grav fratilor, canalul e plin de filterscripturi...
[RW]Robi Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 58 minutes ago, Ainox said: Interesant e ca-l cheama Alex... PS: A vazut RW Robi topicul..e grav fratilor, canalul e plin de filterscripturi... Stai linistit, nu sunt tu.
Ainox Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 20 hours ago, [RW]Robi said: Stai linistit, nu sunt tu. Vai ce replica, m-ai spart
Recommended Posts