Jump to content

Comunitatea N-Story.Ro ( domeniu, webhost, GM, Host Samp )

ANDREi.1337

Recommended Posts

Descriere produs: Comunitatea N-Story.Ro ( domeniu înregistrat luna asta pe 17, valabil 1 an. Webhost tot pe 17 luna asta, mai are 4€ in cont, Host samp 100 slots la 0ping, valabil 1 luna, mai are 25 lei in cont, GameMode ( rapoarte automate la facțiuni si lider, 2 questuri )
Preţ: 150 lei ( bancar / f2f)
Alte detalii: Va mulțumesc !

Edited by ANDREi.1337

43 minutes ago, ANDREi.1337 said:

Descriere produs: Comunitatea N-Story.Ro ( domeniu înregistrat luna asta pe 17, valabil 1 an. Webhost tot pe 17 luna asta, mai are 4€ in cont, Host samp 100 slots la 0ping, valabil 1 luna, mai are 25 lei in cont, GameMode ( rapoarte automate la facțiuni si lider, 2 questuri )
Preţ: 250 lei ( bancar / f2f)
Alte detalii: Va mulțumesc !

Sa facem un calcul da 30 Lei Domeniu + 5 Lei Webhost + 4e = 18 lei + 20 lei Host + 25 lei + Gamemode fantoma. ======>>> 100 Lei maxim ;) Pwp o zi buna. nu iti va cumpara nimeni la pretu ala.

Edit: Sincer nici domeniu nu merita 30 lei ca nu e un nume frumos e ceva aruncat pe fereastra.

Edited by iK3nnz0r[].

29 minutes ago, iK3nnz0r[]. said:

Sa facem un calcul da 30 Lei Domeniu + 5 Lei Webhost + 4e = 18 lei + 20 lei Host + 25 lei + Gamemode fantoma. ======>>> 100 Lei maxim ;) Pwp o zi buna. nu iti va cumpara nimeni la pretu ala.

Edit: Sincer nici domeniu nu merita 30 lei ca nu e un nume frumos e ceva aruncat pe fereastra.

Ce bine stii sa faci calculele in favoarea ta ca "cumparator" omu daca are pachetul de la krond costa 180 lei, iari samp de 100 sloturi la zeroping este 40 lei si nici munca depusa de el nu ai mai calculat-o. Cred ca e un pret bun daca e asa cum zic eu.

Cea mai sigura sursa de facut bani de buzunar in mediul virtual. Inregistreaza-te si pune-te pe treaba !!!

http://www.viespar.ro/?reff=ab8e9d8086304d6136eac03c710238d7

3 minutes ago, Jamal Alin said:

Ce bine stii sa faci calculele in favoarea ta ca "cumparator" omu daca are pachetul de la krond costa 180 lei, iari samp de 100 sloturi la zeroping este 40 lei si nici munca depusa de el nu ai mai calculat-o. Cred ca e un pret bun daca e asa cum zic eu.

Se calculeaza 50-70% Din pretul care cumpara el "_" daca el da pe un host 0ping 40 lei pretu poate sa fie intre 20-30 lei la vanzare se vede ca nu sti cum sunt afacerile deci hai Sall p@

Edited by iK3nnz0r[].

2 minutes ago, iK3nnz0r[]. said:

Se calculeaza 50-70% Din pretul care cumpara el "_" daca el da pe un host 0ping 40 lei pretu poate sa fie intre 20-30 lei la vanzare se vede ca nu sti cum sunt afacerile deci hai Sall p@

Tipic romanesc, cumpara tu acele pachete si sa mi le vinzi mie cu 50 %  sau 60 % din cat ai investit (bag mana-n foc ca nu-ti convine).

Cea mai sigura sursa de facut bani de buzunar in mediul virtual. Inregistreaza-te si pune-te pe treaba !!!

http://www.viespar.ro/?reff=ab8e9d8086304d6136eac03c710238d7

Andrei a furat de la baietii mei si apoi a dat contul inapoi cer T/C!

Liber ca pasarea cerului.

#DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED

P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!

On 26.04.2016 at 13:27, Daniϵl said:

Adu argumente/imagini dacă tot nu recomanzi și îl faci tepar.

Prima și prima dată ne uităm la contului lui, putine posturi putina reputatie

Nu spun ca nu recomand dar dacă e să facă afaceri cu el e propriul risc sau foloseste metoda lui viorel, Adica dealiricfox care are o oarecare reputatie posturi si functie a fost reclamat  de 2 ori pentru neintelegeri, dar acest user

Edited by Mister
  • Upvote 1

__  ____      __           
   /  |/  (_)____/ /____  _____
  / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/
 / /  / / (__  ) /_/  __/ /    
/_/  /_/_/____/\__/\___/_/     
SERVICII SCRIPTING DE CALITATE
Pagina     Scripting     pawn