Jump to content

Jamal Alin

Membru
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Jamal Alin last won the day on April 28 2016

Jamal Alin had the most liked content!

Profile Information

  • Level of knowledge
    Avansat

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jamal Alin's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

1

Community Answers

  1. Ce stii tu ma asta vulpe bleaga :))) de unde ma cunosti tu pe mine de unde stii ce cunostinte am eu, cauti sa te bagi in seama cu japca, comportament de pizda proasta. Sunt sigur ca iti iei omor la fiecare cuvant scos pe gura aiurea in viata reala pentru ca esti ca o pizda care vorbeste mult si prost. Esti genul de om care l-as bate la fiecare cuvant scos pe gura :))) Nu m-am purtat niciodata frumos si nu ma voi purta cu astfel de persoane care le consider niste gunoaie, mancatori de cacat, pizde proaste etc ... Va mandriti cu cunostiintele voastre in acest limbaj de programare ca niste idioti, nu o sa castigati o paine din asta. Oricum sunt sigur ca sunt peste multi dintre voi ca nivel din punct de vedere al acestui limbaj de programare si nimeni nu ma cunoaste ca sa stie ce cunostinte am eu, cei care vorbesc sunt doar mancatori de cacat precum vulpea asta proasta si pe langa asta ma pricep la multe lucruri care te ajuta sa castigi un ban si sa te descurci in viata, dar ce pula mea sa stiti voi decat sa frecati pula pe aici si ce dreaq mai faceti ca sa va ocupati timpul. Sa stiti si voi ca respectul se castiga nu se cerseste asa ca nu mai faceti referiri la limbajul si comportamentul meu, mai invatati si voi cate ceva ca e vai de pula voastra. Daca vrei sa fii respectat si tratat frumos de ceilalti poarta-te tu frumos. Mai mergeti la psiholog, mai cereti sfaturi la un adult care poate sa ti le ofere nu va mai pierdeti timpul cu aiureli in viata virtuala, mai iesiti din casa ! Mi-o sugi tu la orice ora, in orice moment In morti mati puteai sa fii corect si sa ceri dovezi din partea aluia. Ala e sugatorul care posteaza aiurea pe aici fara dovezi, fara logica. Dar probabil sunteti prieteni dar in fine nu ma intereseaza chestiile astea oricum inca o dovada ca nu stii sa iei decizii de moderator / administrator, cat despre comportament nu mai e nimic de zis. Un singur lucru va rog, nu va mai futeti in cur si nu va mai sugeti pula in fata mea !
  2. Puteti sa-mi sugeti pula toti cei care comenteaza aiurea. In viata reala nu va dati asa cu parerea ca va umfla baietii dar aici va permiteti, niste handicapati sunteti ! Daca imi zicea vulpea asta fiind fata in fata ii rupeam capul pur si simplu ;) dar nu aveti curajul asta, doar pe forumuri, viata virtuala .
  3. Alo, baiatu vezi ca m-ai jignit asa administrezi tu un forum ? Habar nu ai ba sa administrezi tu forumul asta, il administrezi ca un animal :))))) I-am raspuns exact asa cum merita si nu-mi pasa ca primesc warn / ban sau alte sanctiuni. Nu-mi pasa de reputatia pe aceasta comunitate, nu-mi pasa de comunitate. Eu am vazut ca baiatu vrea sa cumpere un gamemmode RPG si e dispus sa ofere pana la 500 lei si i-am facut oferta cu gamemode-ul meu la care se baga pizda aia si abereaza. El zice ca ma cunoaste pe mine, dar cred ca de la mama lui poate stie ceva.
  4. Ce stii tu ma asta vulpe mica ? Gamemode-ul este facut de la 0 si asta e pretul care il cer pe el. Daca consideri ca e prea scump poti sa te duci in plm ! Cine morti "tei" te crezi tu ca sa faci recomandari ? :))) Poti sa vii sa-mi sugi pula ca sa-ti mai treaca din frustrare si lasa recomandarile si arfele astea proaste ca nu ma cunosti tu pe mine, doar mananci cacat aici. Tudor, nu pierd timp sa fac poze / video sau alte aiurelil ca sa-ti arat tie gmemode-ul pentru ca esti curios. Pun la dispozitie, chiar si 1 saptamana timp de cercetare si verificare a gamemode-ului celui ce vrea sa cumpere.
  5. Ce modalitate de plata ? Am gamemode construit de mine, nu e edentic ca bugged dar are multe sisteme cum le gasesti si acolo cum ar fi dealership, paintball, system de casa dinamic, sistem de afaceri dinamic, si sunt mult mai multe, iti pot deschide sa-l cercetezi. Pretul lui este 400 RON am si Panel asemanator cu al bugged-ului e luat de pe net si editat de mine in proportie destuil de mare. Pe panel vreau 100 RON. Daca esti interesat lasa-mi raspuns si poate mai negociem
  6. Arata codurile cand se creaza si se afiseaza textdraw-urile. asta ar trebui sa te gandesti in primul rand, care sunt chestiile accesate in momentul acela.
  7. Lasa-mi adresele la comunitate si server. Sa vad despre ce e vorba.
  8. Cum si cat esti dispus sa platesti ? ai gamemode sau ce vrei mai exact ?
  9. [18:55:26] [debug] Server crashed while executing wZoneSQL.amx
  10. Nu prea se intelege nimic din ce vrei sa zici, nu ai logica deloc. Nu ma intereseaza cine esti tu sau ce balivernezi tu pe aici. Vorbesti de parca ai facut nu stiu ce mari realizari, ce-ai realizat ma pana acum la varsta asta de esti asa mandru de tine ? :)))) dupa cum am spus si in primul post, prea multe vise prea multe filme ai si-ti regizezi in continuare. Eu am zis ca ai facut rost de host fara costuri prea mari sau deloc nu ca e firma proasta sau nelicentiata sau alte chestii. De ce nu ai pus in descriere la postare ca esti dispus sa platesti scripterul ? era simplu specificai asta si totul era oke dar nu tu ca orice roman ocolesti subiectul ! Despre serverele de SA:MP sunt respectate comunitatile mari, e logic ca sa fie lipsa de repsect cand se posteaza atatea GM-uri si tot felul de scripturi de net la care are acces oricine si toata lumea isi face server de SA:MP
  11. Daca tu spuneai ce oferi de la inceput eu nu postam aici. Ai scris toate aiurelile ca detalii insa ce este important nu ai scris. Ai facut rost de host intr-un mod usor fara costuri prea mari sunt sigur de asta si acum vii sa postezi tot felul de aiureli pe aici, ce crezi cati au mai facut ceea vrei sa faci tu, pe langa toate astea fara investitie nu faci nimic si te asigur eu ca nu vei gasi si chiar daca vei gasi nu va fi intelegere pentru ca ai un caracter urat din ce am vazut. Si lasa politeturile astea ca sunt sigur ca sub infatisarea care incerci s-o expui se afla o jogodie .... ca tine sunt multi, presupun ca datorita mediului inconjurator si educatiei se intampla asta ! Motivul pentru care am lasat comenatriul in acest topic a fost acela de a vedea care este raspusnul tau pentru ca oricum eram sigur ca nu ai posibilitate sa platesti pentru servicii, nu pentru un +1 dupa cum crezi tu, e parerea ta.
  12. Doamne ce vise au cate uni. Tu chiar crezi ca vei gasi o persoana cu cunostinte mari in domeniu care sa-si piarda timpul si sa se streseze pentru poiectul de care zici neavand niciun castig ? Daca vreau experienta lucrez pentru mine, testez chestii dar nu pentru altcineva. Trebuie sa fii prost ca sa faci asta. Lucrurile bune costa, nu sunt gratis !
  13. Lasa-mi in privat adresa comunitati. AI gamemode tu pe care vrei sa lucrezi sau cum vrei sa faci mai exact si ce oferi.
  14. Nu se gaseste pe net gamemode-ul ? oferi bani putini si prin paysafe ....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.