Jump to content

Daniϵl

Membru
 • Content Count

  123
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutru

1 Follower

About Daniϵl

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 08/23/1996

Profile Information

 • Sex
  Masculin
 • Level of knowledge
  Începător

Contact Methods

Recent Profile Visitors

792 profile views
 1. Niciodata nu e prea tarziu
 2. Categorie potrivita nu am gasit. M-am gandit sa postez indexul facut de mine pentru comunitatea BigZone (Kaled) cu cateva saptamani in urma pentru ca nu mai este folosit si poate cineva va fi atras de el si il va folosi. Imagini: Download Link: click aici Virustotal: click aici
 3. nu ai facut bine conexiunea cu baza de date in ambele conexiuni
 4. Uau.. si facand acest post, v-ati fi asteptat sa va aplaude toti? Imi place cum ati inceput: "Astazi la hellz.ro..." Ohh, hellz o comunitate care nu va tine mai mult de cateva luni..
 5. Ce poza mă, poza la o arhiva? Oamenii vor sa vadă panelul, nu o poza la o arhivă.
 6. Poze? LE: Din descrierea arhivei, am impresia ca e panelul lui hurdock dar tu l-ai modificat... ce va mai place sa va dați "mari scripteri".
 7. Banuiesc ca nici nu stie cum arata un PIN de PSC. (e din 4 grupuri a cate 4 numere, 16 numere de toate. ex: 1234-1234-1234-1234). Eu mai demult (cred ca sunt aproape 2 ani) dupa ce ca am ajutat pe unu (KelToN care furase blown ul) la un panel, am stat cateva ore sa il ajut, a avut nevoie de 5e. Am zis ca sa fiu baiat 'gigel', m-am oferit sa ii dau. Dupa ce ca l-am ajutat si cu panelul GRATIS, l-am 'imprumutat' de 5e, nici in ziua de azi nu am mai vazut banii (nu e o suma fabuloasa dar gestul conteaza). Cam asta e tara in care traim, o tara manjita cu căca*tralalala.
 8. Sincer acuma.. Din imaginea care e pana sa deschizi videoclipul, pare sa fie panelul bladex.. Era chiar asa de greu sa lasi creditele creatorului in treaba lor? Rusine!
 9. Panelul bladex are un nou Creator. Interesant
 10. Daniϵl

  Site list Sa:mp

  Ce rau e 'nea' Viorel
 11. Nu mă mai chinui, îl scot de la vânzare. Am încercatpe gtamp, pctroubleshooting. Nimic nimic.
×
×
 • Create New...

Important Information

This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.