FratziWear Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Poziţie: SCRIPTER (un scripter profesionist, nu copii de 15 ani sau "experimentati" in pawno de 3 luni...) Alte detalii: Detin o comunitate destul de mare din punct de vedere al SA:MP-ului, au fost si 250-300 jucatori, insa in ultimul timp nu s-a mai ocupat nimeni. Vreau sa revin si sa fac treaba. Care vrea mai multe detalii, sa lase aici un mesaj sau sa-mi scrie un PM. Multumesc.
Diablo Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 (edited) Te astept pe Skype.(TheSpy112) Ma ofer gratis.. momentan(In cazul in care veti avea de unde nu e o problema primesc..:) Edited April 24, 2016 by TheSpy Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
Jamal Alin Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Platesti in bani sau ce oferi ? Cea mai sigura sursa de facut bani de buzunar in mediul virtual. Inregistreaza-te si pune-te pe treaba !!! http://www.viespar.ro/?reff=ab8e9d8086304d6136eac03c710238d7
JoCk3R Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Ce diferenta are unu de 15 ani sau unu de 13 ani? In scripting ? Chiar nu va inteleg sunt si copi de 13 ani care sunt experimentati in scripting , sau chiar profesonisti. 1
Ektro Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Acum 5 minute, JoCk3R a spus: Ce diferenta are unu de 15 ani sau unu de 13 ani? In scripting ? Chiar nu va inteleg sunt si copi de 13 ani care sunt experimentati in scripting , sau chiar profesonisti. " Dacă tăceai, filozof rămâneai ". 2 www.BristoN.ro || RPG.BRISTON.RO
JoCk3R Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Sa mori tu?Fiecare are dreptul la parere nu vad nici o diferenta intrunu de 15 ani ani care stie scripting si unu de 13 ani care este la fel de experiementat si tot la fel de serios.
Diablo Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Acum 1 minut, JoCk3R a spus: Sa mori tu?Fiecare are dreptul la parere nu vad nici o diferenta intrunu de 15 ani ani care stie scripting si unu de 13 ani care este la fel de experiementat si tot la fel de serios. Diferenta e de mentalitate la asta se referea... 1 Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
Kingsley Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 1 hour ago, TheSpy said: Diferenta e de mentalitate la asta se referea... Nu chiar sunt persoane si de 12 ani cu o mentalitate ridicata. Crede-ma am vazut si oameni la 20 de ani, handicapati si fututi in cur. ON: Nu stiu cine s-ar oferi scripter la GTA-PRO care mie mi se pare unul din cele mai naspa gamemode-uri din Romania pe partea de play. Retras
Diablo Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 (edited) Acum 1 minut, Tud0r. #Imparat #Codat a spus: Nu chiar sunt persoane si de 12 ani cu o mentalitate ridicata. Crede-ma am vazut si oameni la 20 de ani, handicapati si fututi in cur. ON: Nu stiu cine s-ar oferi scripter la GTA-PRO care mie mi se pare unul din cele mai naspa gamemode-uri din Romania pe partea de play. OFF: nu am zis ca nu exista persoane de 20 de ani cu mentalitate de handicapat.. ideea e ca exista orice tip de persoane... poti vedea doar pe parcurs ce face si cum se comporta! ON: Serverul e frumusel .. dar nu i sa mai facut update din 2015 so.... De asta cred eu ca cauta Edited April 24, 2016 by TheSpy Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
Kingsley Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 1 hour ago, TheSpy said: ON: Serverul e frumusel .. dar nu i sa mai facut update din 2015 so.... De asta cred eu ca cauta Nu ma refeream la asta ci la partea de play. Mie mi se pare un gamemode care era la moda prin 2011-2012, nu am vazut nimic special la el. Acum nu stiu cum e pe partea de script, dar nu m-as mira sa fie un gamemode pe dini cu procesor de comenzi strcmp. Retras
Diablo Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Chiar acum, Tud0r. #Imparat #Codat a spus: Nu ma refeream la asta ci la partea de play. Mie mi se pare un gamemode care era la moda prin 2011-2012, nu am vazut nimic special la el. Acum nu stiu cum e pe partea de script, dar nu m-as mira sa fie un gamemode pe dini cu procesor de comenzi strcmp. Nici eu Om trai s-om vedea Astept raspuns FratziWear Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
Kingsley Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 1 hour ago, TheSpy said: Nici eu Om trai s-om vedea Astept raspuns FratziWear Succes...o sa ai nevoie. Retras
VeLo Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 FratziWear, ma cunosti sunt `experimentat` nu am 15 ani, astept PM.
FratziWear Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 58 minutes ago, Tud0r. #Imparat #Codat said: Nu ma refeream la asta ci la partea de play. Mie mi se pare un gamemode care era la moda prin 2011-2012, nu am vazut nimic special la el. Acum nu stiu cum e pe partea de script, dar nu m-as mira sa fie un gamemode pe dini cu procesor de comenzi strcmp. Nu este pe dini si nici strcmp :). 21 minutes ago, VeLo said: FratziWear, ma cunosti sunt `experimentat` nu am 15 ani, astept PM. Discutam in privat.
Kingsley Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 1 hour ago, FratziWear said: Nu este pe dini si nici strcmp :). Ziceam si eu:D Retras
Daedric-Fox Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 @FratziWear add pe skype andrei.dan49 Experienta: 2 ani Varsta: 16 ani Daca esti interest astept add sau pm ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Kingsley Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 1 hour ago, DaEdRiC-FoX said: @FratziWear add pe skype andrei.dan49 Experienta: 2 ani Varsta: 16 ani Daca esti interest astept add sau pm Nu-l recomand ca e prea bun:D Retras
Daedric-Fox Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 42 minutes ago, Tud0r. #Imparat #Codat said: Nu-l recomand ca e prea bun:D ********************************** Servicii Scripting de calitate: ********************************* Future Project: ExpertGame *********************************
Diablo Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 FratziWear ai gasit sau nu ? Liber ca pasarea cerului. #DELETEBUGGED #FUCKBUGGGED P.S.:Tu plodule, da tu plodule nu te gandii ca am ciuda pe bugged, nu eu am ciuda pe faptul ca acapareaza din ce in ce mai mult mintile copiilor mai straluciti si ii transforma in scammer si viitori boschetari. Hai sa schimbam ceva! Hai sa schimbam Romania!
FratziWear Posted April 24, 2016 Author Posted April 24, 2016 4 hours ago, DaEdRiC-FoX said: @FratziWear add pe skype andrei.dan49 Experienta: 2 ani Varsta: 16 ani Daca esti interest astept add sau pm Nu folosesc Skype. TeamSpeak: ts.gtapro.ro 1 hour ago, TheSpy said: FratziWear ai gasit sau nu ? Am gasit ceva, insa nu ma opresc aici. Vreau sa vad care ce poate si cum.
Jamal Alin Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 (edited) Pot face orice sistem doresti, esti dispus sa platesti ? sau ce oferi ? Edited April 26, 2016 by Jamal Alin Cea mai sigura sursa de facut bani de buzunar in mediul virtual. Inregistreaza-te si pune-te pe treaba !!! http://www.viespar.ro/?reff=ab8e9d8086304d6136eac03c710238d7
Recommended Posts